Ik heb vandaag een familie opstelling met Ronald gehad. Ik vind Ronald heel duidelijk en helder in zijn benadering. Ik heb veel vertrouwen en veiligheid ervaren in het contact met hem. De familie opstelling was een mooie ervaring die nieuwe inzichten heeft gegeven.
Dankjewel voor je review Arthur. Ik ben heel benieuwd wat deze nieuwe inzichten je zullen brengen.
De wandeling met Ronald was een bijzondere ervaring. Eerst een kop koffie ter oriëntatie. Daarna de natuur in voor een sessie die je aan het denken zet. Tijdens de systemische sessie stelde Ronald precies de juiste vragen. Hij gaf alle ruimte voor emoties, zonder dat het zwaar voelde. Het was oké om even je tranen te laten gaan. Deze sessie was meer dan alleen wandelen; het gaf me inzichten die ik niet had verwacht. Voor wie echt even stil wil staan bij zichzelf, een aanrader.
Originele beoordeling
Ik vond het coachtraject een hele mooie ervaring. Ik vond het knap hoe Ronald, zonder dwingend of sturend te zijn, mij in elke sessie ‘bij de les’ hield en daarmee efficiënt met de toch beperkte tijd omging. Ik vond het ook erg fijn dat de sessies in de natuur plaatsvonden, al wandelend, gebruik makend van wat zich aandiende. Het was fijn om actief te blijven en lijfelijk te ervaren wat in een oefening het, voor mij, juiste antwoord was op een vraag. Dat gaf mij veel duidelijkheid. Dus heel erg bedankt, Ronald!
Dankjewel Arthur, We hebben samen veel plezier gehad en een mooi resultaat bereikt. Daarvoor mag je zeker ook jezelf bedanken want jij bent met iedere opdracht of suggestie actief aan de slag gegaan.
Fijne gesprekken, Ronald stelt de juiste vragen.
Ronald ken ik al meer dan 40 jaar. Hij laat je nadenken over de stappen in je leven. Dat doet hij om telkens tijdens het 'pelgrimeren' op symbolische plekken confronterende vragen te stellen. Het zijn spiegels voor je ziel. Wat laat je achter en wat neem je mee? Wat heb je nodig om in balans te blijven? Waarin ben je geworteld? Waar wil je heen in je leven.? Vragen om over na te denken en je te helpen om stappen te nemen in de richting die bij je past.
Hoge betrokkenheid, veilige omgeving en veel zelfinvulling aan het proces.
Dankjewel Ruben, ik wens je veel succes! Het was een plezier om met je te werken.
De afwisseling van stilte, uitwisseling en actief bezig zijn, zelf en in tweetallen en in de groep, was een samenhangend en uitgebalanceerd geheel.
Dankjewel Suzanne!
Het was een super georganiseerd weekend met prikkelende gesprekken. Ronald heeft het met grote betrokkenheid en eigenheid weten neer te zetten. Hij had een prettige structuur aan het weekend gegeven én hij gaf alle ruimte om het weekend in te vullen op een manier die bij jezelf past. Mede door zijn inzet is het weekend een groot succes geworden. Ook de prachtige locatie werkte erg mee, zowel in de rust als in de ruimte om in de natuur te wandelen.
Dankjewel Jacco, het was ook voor mij puur plezier om dit te doen.
Ronald biedt een mooie collage van rituelen en weet daarnaast een ontspannen sfeer te creëren!
Fijn dat je er hebt van kunnen genieten Maarten!
Dit weekend heeft mij rust gegeven, inspiratie en motivatie. Het ritme van de vieringen van de monniken, de prachtige omgeving, de inspirerende opdrachten en het heerlijke eten. Ronald zorgde voor veiligheid en vertrouwen waardoor de deelnemers zich kwetsbaar konden opstellen.
Dankjewel Joyce!
Ik voelde dat ik toe was aan een volgende stap in mijn loopbaan, maar niet goed hoe die stap eruit moest zien. Dat gaf mij onrust. Ronald heeft mij geholpen de onrust te verminderen. We gingen terug naar wat ik belangrijk vond in mijn werk en privé, waar dit vandaan kwam en hoe ik deze elementen in mijn werk terug wil zien. Vaak deden we dat al wandelend in de natuur. De natuur was een middel om te reflecteren en stil te staan bij keuzes. Van wandelen door de natuur word je als vanzelf rustig, maar het hielp ook op lange termijn mijn onrust rondom mijn loopbaan te verminderen.
Dankjewel voor je review Xanne. Ik kijk uit naar de sessie die je nog tegoed houdt.
Na mijn burn-out coaching heb ik een vervolgtraject gedaan om de puntjes op de i te zetten. Ik heb er veel aan gehad om mijn gedrag duurzaam te veranderen. Zonder dit vervolgtraject zou ik zeker een terugval hebben gehad. Dankjewel Ronald!
Nadat ik zwaar overspannen ben geraakt, ben ik in contact gekomen met Ronald. Hij heeft me met beide benen weer op de grond gezet door zijn coach traject. Heb veel geleerd over mijzelf doormiddel van zijn hulp. Het heeft mij weer op de rails gezet waardoor ik weer normaal mijn leven voort kan zetten. Ik raad iedereen aan die er doorheen zit om eens contact op te nemen met Ronald.
Dankjewel voor je review Marco, Het was een plezier om met je te werken en ik ben blij dat je weer helemaal goed in je vel zit en weer volledig aan het werk bent.
Originele beoordeling
Nadat ik licht overspannen ben geraakt, ben ik in contact gekomen met Ronald. Hij heeft me met beide benen weer op de grond gezet door zijn coach traject. Heb veel geleerd over mijzelf doormiddel van zijn hulp. Het heeft mij weer op de rails gezet waardoor ik weer normaal mijn leven voort kan zetten. Ik raad iedereen aan die er doorheen zit om eens contact op te nemen met Ronald.
We hebben vandaag samen met Ronald ongeveer 15 km gewandeld in een hele mooie natuur. Veel water, mooie polders, oude grasdijken en grienden. Zo af en toe kregen we een vraag om over na te denken. Bijvoorbeeld: hoe is het vorig jaar gegaan? Waar wil je dit jaar mee verder en wat wil je achterlaten? Heel eenvoudig en effectief. Al wandelend ga je anders denken. Zo ben ik tot mooie inzichten gekomen. Bedankt Ronald!
Met dank en onder leidende coaching van Ronald heb ik een prachtige wandeling gemaakt waarbij stilstaan , bezinning en vooruitkijken de thema’s waren . Op een heel rustige wijze ontstonden er mooie gesprekken . Ik heb het echt als een meerwaarde ervaren !
Ik had een fijn weekend in het klooster in de Achterhoek. Ronald gaf ons veel oefeningen gericht op de metafoor van het pelgrimeren. Al wandelend gingen we hier mee aan de slag. Vooral het labyrint lopen was een eye-opener voor me. Veel inspiratie opgedaan om mee verder te kunnen.
Door te wandelen praat het makkelijker over moeilijke zaken. Gesprekstechnieken opdrachten en oefeningen zorgden dat ik mijn situatie van nieuwe kanten kon zien en aanvaarden. Mijn aandeel is duidelijk maar ook wat ik anders wil en kan doen.
Dankjewel Remco, ik heb er alle vertrouwen in dat je ook in nieuwe situaties meer alternatieven tot je beschikking hebt om effectief te reageren.
Na de eerste ontmoeting waar er voornamelijk geluisterd wordt, maakt Ronald een stappenplan waar je al vrij snel vooruitgang mee boekt. Een goede luisteraar die vervolgens met nuttige adviezen, tools en oefeningen komt. Sessies ook vaak wandelend in de buitenlucht, wat ook prettig is.
Dankjewel Tim, fijn dat je je in zo'n korte tijd er al weer veel beter voelt.
Een heel fijn en inspirerend weekend.
Leuk om snel de diepte in te gaan met mensen die je niet kent. Ronald creëert een veilige omgeving waar iedereen zichzelf durft te zijn. Interessant om met elkaar over levensvragen als waar wil je naar toe, geënt op de pelgrimsgedachte, van gedachten te wisselen. De laatste locatie, klooster Doetinchem was ook een bijzondere ervaring.
Dankjewel Marijke, voor mij was het ook een bijzondere ervaring.
Originele beoordeling
Ontspannen dagen met mooie ontmoetingen. Goed verzorgd in rustgevende omgeving. Kennisgemaajt met labyrint.
Laagdrempellig, ik voelde me veilig in de groep. Er werd naar ons geluisterd en op onze behoeften ingegaan. Programma werd naar onze mogelijkheden en wensen aangepast
Als echte pelgrims in de schitterende natuur rond Doetinchem gingen wij met een groep op pad om ons hoofd leeg te maken. Een gedeelte van de wandeling liepen wij in stilte. Daarna kregen wij een opdracht en gingen in tweetallen met elkaar hierover in gesprek. Onder leiding van Ronald, die alles perfect voorbereid had liepen we (voor een ongeoefende wandelaar) behoorlijke afstand. Terug in het klooster werden we verwend met koffie en thee en heerlijke maaltijden. Wie dat wilde kon genieten van de gregoriaans zang van de monniken. (completen, metten en vespers) Ik ben weer een geweldige ervaring rijker en een stukje verder op mijn persoonlijke zoektocht. Enige minpuntje: veel stekende muggen.
Dankjewel Marijke, Ik wens je veel succes en ook plezier op je verdere zoektocht.
Het programma was doordacht en goed gebalanceerd. Ronald is eerlijk, open en betrokken op de hele groep.
Prettige omgang, ruimte voor bezinning.
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”