RJ Bouw heeft bij ons een erg goede indruk achter gelaten. Korte lijntjes, goed bereikbaar, komen afspraken na en leveren kwaliteit.
RJ Bouw en Vastgoed heeft zowel prive als zakelijk enkele verbouwingen gedaan. RJ Bouw omschrijft zich het beste door vakmanschap en duidelijke afspraken welke nagekomen worden als het gaat om tijd, geld en kwaliteit.
Prima Aannemersbedrijf. Denken mee. Oplossing gericht. Transparant. Ook na oplevering wordt er goed gehandeld als er vragen zijn. Zou ze zeker aanbevelen.
Fijn dat er een partij is die gewoon zijn afspraken nakomt. Bij het constateren van een onverwachte verrassing, wordt een redelijke oplossing besproken.
De bouwkundige werkzaamheden die bij dit project (transformatie naar 21 woningen) waren uitstekend verricht en we zijn heel blij met dit resultaat.
Erg positief. Toegewijd. Denkt mee met klant. Weet (externe) problemen buiten het zicht van de klant op te lossen.
Voor de realisatie van onze overkapping is maatwerk geleverd ten aanzien van zowel de planning als de uit te voeren werkzaamheden. De medewerkers hebben altijd meegedacht in oplossingen. Daarbij werd niet de eenvoudigste oplossing gekozen maar die oplossing die het beste was voor mij als klant. Daarnaast was iedere medewerker die hier over de vloer is geweest netjes, bescheiden en vriendelijk.
We zijn erg tevreden over de gang van zaken. Korte lijntjes, prettige communicatie en zeer hoogwaardige kwaliteit geleverd. Kortom een zeer tevreden klant!
RJ bouwheeft alle vakkundigheid in huis en heeft ons nieuwbouwproject tot een goed einde geleid. Werkzaamheden werden vakkundig en binnentijds uitgevoerd.
Fijne samenwerking en komt afspraken na.
Wij hebben in 2021 een aanbouw, een terrasoverkapping en alles wat daarbij komt kijken laten uitvoeren door RJ BOUW. In tijden waarin wereldwijd schaarste aan materialen en vakmensen heersten heeft RJ bouw binnen de gestelde tijdskaders en binnen de vooraf afgesproken prijs alles tot in de puntjes verzorgd. Iets wat zeker niet vanzelfsprekend is. Wij zijn dus ook zeer blij dat we voor RJ bouw hebben gekozen en kunnen Will en zn team iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Fam. Egelmeers Seinelaan 14 Eindhoven
Zoals gepland alles uitgevoerd!
Werkzaamheden worden erg goed uitgevoerd, bouwplaats wordt netjes opgeruimd elke avond. De nazorg/service is ook top.
Zeer kundig, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Fijne partner om miin verbouwing te coordineren en heel blij met het resultaat!