He Steven schippers hier ik ben super blij met de waal ik ben goed te woord gestaan en ze komen de afspraken goed na

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goed advies.makelijk om af spraak te maken.en Komen Hun af spraken na.

Super snel…

Wij brachten de auto voor onderhoud naar jullie, en We zijn weer super fijn en snel geholpen. Ook de leenauto was netjes en schoon. Erg bedankt zo kunnen we de feestdagen goed beginnen. Vriendelijke groet

Geweldig!

Wij zijn naar de Waalgroep in Tiel geweest zonder afspraak en zijn op dat moment gelijk geholpen door Peter. Wij waren gegaan voor de Cupra formentor en hadden totaal geen ervaring met deze auto. Maar dankzij Peter hebben wij veel informatie gekregen en hebben wij de Cupra Formentor afgelopen weekend opgehaald. Wij zijn heel erg goed geholpen door Peter! Ik raad ook iedereen aan om een kijkje te nemen bij de Waalgroep Tiel en omgeving! Dankjewel Peter!

Snel en vakkundig onderhoud

Keurig binnen de afgesproken tijd onderhoud verricht.

Luxe ervaring

Zodra je binnenkomt word je gelijk een warn welkom geheten. In mijn gebal had ik een afspraak voor een proefrit. Degene met wie ik de afspraak had was nog even in gesprek, maar er werd door een andere medewerker koffie aangeboden. Zodra degene met wie de afspraak stond klaar was met zijn gesprek, werd ik geholpen en werden de instructies uitgelegd voor de proefritm

Weer goed geregeld

Komen afspraken na en lichten je goed in als er wat extra’s moet gebeuren. Top service

Behandeld als een prins.

Zowel bij de aanschaf, als de aflevering perfect behandeld. Tot zelfs de video een dag vooraf was geweldig. Ontvangst en gesprekken steeds geweldig. Complimenten aan U en uw verkopers. Fijne feestdagen

Service is altijd goed

Volledig verzorgd

Vriendelijk vanaf begin tot het eind met goed verwachtingsmanagment

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Betrouwbaar en gericht op het gemak van de klant. Ben ik blij mee.

Gemakkelijk en gastvrij.

Prettig geholpen.

Op tijd en volgens afspraak.

Uitstekende garage.

Gisteren onderhoudsbeurt laten uitvoeren voor Kodiaq. Auto op tijd weer klaar en keurig gewassen. Prima service!

Een zeer tevreden klant

Ik voel me bij de Skoda garage in Gorinchem serieus genomen ondanks dat ik maar een kleine auto heb. Het personeel is altijd vriendelijk en geduldig. En als ik een vraag heb wordt deze beantwoord. Wat ik jammer vind ( en dat is dus buiten de garage om) is dat er veel digitaal gaat en dat ik iets moet invullen waar ik geen weet van heb. Gelukkig als ik dan telefonisch contact zoek komen we er uiteindelijk wel uit. En als 2de heb ik me moeten melden bij de bannepoort 2 waar ik dan in de rij staan om vervolgens te horen dat ik toch bij de skoda garage moet zijn. Gelukkig is dat dichtbij en ben ik daar ook meer vertrouwd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

De Waal is een geweldige dealer

Ze hebben mij uitstekend ondersteund bij de aanschaf van mijn Tiguan.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede informatie en verzorging bij de aankoop van onze nieuwe Tiguan.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Gewoon top komen de af spraken naar

Ik vind het fijn Dealer om mee zaken te doen . gewoon fijn om goed afspraken te maken en op fijn dat ze het naar komen. En leg ook goed uit en zo wat stuk is . Het personeel is ook gewoon vriendelijk en behulpzaam Dus ik ga vaker Komen

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Onze auto is nu een aantal keer bij jullie geweest voor onderhoud. We zijn erg tevreden. Communicatie is altijd erg duidelijk. Problemen altijd snel gevonden. Vriendelijke medewerkers.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Persoonlijk contact en goed passend en breed advies

Onze verkoper heeft met ons de verschillende mogelijkheden verkend en meegeholpen een auto te vinden die past bij wat wij nodig hebben en bij de wensen die wij hadden. Hiermee zijn we tevreden de deur uit gereden. Vragen konden persoonlijk gesteld worden en hiervoor was altijd tijd. Fijne ervaring dus!

Fijne garage!

Er prettig te woord gestaan. Ook eenvoudig in te plannen afspraak en duidelijke communicatie.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Geweldig leuk en fijn zaken gedaan

Ons tweede auto in een maand tijd afgeleverd , een gebruikte Golf voor onze dochter en een nieuwe Taigo voor ons zelf , we zijn super goed geholpen om deze deals te sluiten , we zijn ook zeer te spreken over de verkoper , hij dacht met ons mee en heeft ons ook goed advies gegeven , had alle tijd en aandacht voor ons onder het genot van een lekker kopje koffie.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Compleet, service gericht, perfecte focus

Professioneel, zeer vriendelijk en doorpakkend

Vriendelijke en adequate service

De Waal Gorinchem helpt goed en onderhoudt overlegt waar nodig. Prettige ervaring

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Uitstekende service en een geweldige ervaring bij De Waal Autogroep!

Onlangs hebben wij een auto gekocht bij De Waal Autogroep, en wat zijn wij ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact tot het moment dat we de sleutels in handen hadden, verliep alles perfect. De communicatie was helder en snel, en we voelden ons echt gehoord. Het team was ontzettend vriendelijk en stond voor ons klaar bij elke vraag. Ze namen de tijd om alles rustig uit te leggen, dachten mee en gaven eerlijk advies. We hadden nooit het gevoel dat we ‘snel iets moesten beslissen’, maar juist dat we geholpen werden op een manier die bij ons paste. Wat we ook top vonden, was hoe snel alles geregeld werd. Binnen no time was alles rond, zonder dat het ergens afgeraffeld voelde. Alles verliep soepel en professioneel. Kortom: we rijden nu superblij rond in onze nieuwe auto en kunnen De Waal Autogroep aan iedereen aanraden! Bedankt voor de fijne service en het persoonlijke contact!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Alles volgens afspraak. Goed uitgevoerd. Is wel prijzig maar dat is overal

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.