Wij zijn heel fijn geholpen door Pedro bij de aankoop van onze nieuwe Skoda. Jammer dat er een paar puntjes waren met de software vlak na aflevering, maar die worden voortvarend opgepakt door de mensen van service. Wanneer deze zijn verholpen (de afspraak is al ingepland), hou ik er een prima ervaring aan over.
Display ging op zwart. Daarom zonder afspraak naar de Waal in Tiel. Direct werd ernaar gekeken en men hoopte middels een software update alles te verhelpen. Helaas ging dat niet en moest er een nieuwe display op gezet worden. Heb een leenauto meegekregen en na het weekend was alles opgelost. Ook kon ik gebruik maken van een coulance regeling. Helemaal top.
Beste Fred, Bedankt voor de review. Dat moet even schrikken geweest zijn. We zijn blij om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prettig
Bedankt voor de review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ook nadien ivm met een schade en afwikkeling met de verzekering hebben ze mij advies gegeven.
Beste Geert, Bedankt voor de review en de complimenten. Wij wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers met jouw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De communicatie over de terugroepactie van onze Audi Q5, kan beter. Met medewerker afgesproken auto voor twee dagen in Gorinchem te brengen voor nieuwe accu, op de bewuste dag gehoord dat het een check werd voor nieuw accupakket. Dit had anders gecommuniceerd moeten worden, inmiddels nieuwe afspraak gemaakt. Wel auto blinkend schoon terug opgehaald na beurt en bandenwissel.
Beste Ronald, Bedankt voor de feedback en de review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede informatie over de werkzaamheden. Vlotte service.
Beste Walter, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de review en tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Levering van de auto had de nodige vertraging. Lag buiten de macht van de Waal. Uiteindelijk goed opgelost en superblij met mijn nieuwe Tiguan!
Beste Erik, Bedankt voor de mooie review en de complimenten! Wij wensen je heel veel rijplezier met jouw mooie Tiguan! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Deskundig, snel en vriendelijk
Bedankt voor de review en de complimenten. Wij wensen u heel veel veilige en fijne kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede overzichtelijke offerte vooraf en geconstateerde gebreken worden vooraf besproken
Beste Cees, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
In goed overleg is er een hoop mogelijk. Laatste moment een paar extra controle punten geleverd, echter geen bezwaar. Daarbij kon de leenwagen de middag/ avond van te voren worden aangeleverd.
Beste Remco, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service en vriendelijk
Beste Jaap, Bedankt voor de review en de complimenten! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We hadden storing in onze auto en hadden in eerste instantie niet recht op mobiliteit garantie. Uiteindelijk keurig opgelost en gelijk ook de later geplande grote beurt incl apk gedaan zodat we niet paar dagen opnieuw de auto moesten missen!
Beste Cor, Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en dat we een passende oplossing hebben kunnen bieden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vervangend vervoer goed geregeld, netjes uitleg gekregen en te woord gestaan. Vriendelijk, behulpzaam personeel.
Beste Sharon, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Afspraak wordt goed gecommuniceerd via mail en ook het kostenplaatje was duidelijk.
Het is een prima garage.
Auto voor reparatie, service was goed. Wel moest ik lang wachten omdat er nog allerlei dingen in de computer moesten worden gedaan. Dit dan in vergelijking met de Waal Culemborg. Dit was Tiel..
Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd een goede service en een vriendelijke ontvangst.
Beste Mario, Bedankt voor de review en de complimenten! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Nieuwe passat prima geleverd in de verwachte periode die bij de koop was voorspeld. Alleen de anti diefstalbouten vergeten in de offerte van de zomervelgen. Fijn verkoopgesprek waarbij je nog als klant werd behandeld. En op een paar punten tegemoet gekomen zodat ik niet de hoofdprijs hoefde te betalen.
Beste Joop, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prima team en afspraken goed nagekomen
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb recent mijn huidige auto naar alle tevredenheid gekocht bij De Waal in Tiel. Allereerst heeft een behulpzame telefoniste mij, ondanks een volle agenda die specifieke zaterdag, toch kunnen inplannen voor een proefrit en gesprek. Er is tijd genomen in de gesprekken met de verkoopadviseur om te luisteren naar mijn wensen en behoeften. Door wederzijdse openheid van zaken en daarnaast transparantie vanuit de verkoper, voelde het vertrouwd. Geen moment een gevoel van druk ervaren om te kopen. Kortom; Ik voelde mij gehoord, omdat er actief geluisterd werd naar mijn wensen en behoeften, wat voor mij resulteerde tot een aankoop. De aandacht die er genomen is bij het ophalen van de auto heb ik erg gewaardeerd. Alle tijd voor vragen, uitleg en een correcte afwikkeling van de nodige papieren. Dit is mijn tweede positieve ervaring met De Waal. De eerste keer in Druten, en nu in Tiel. Dank aan "de telefoniste", Peter H. en Remi. Ik ga (hopelijk) veel kilometers genieten van mijn Cupra Formentor. Tot ziens.
Beste Lisette, We zijn erg blij om te horen dat we je voor de tweede keer naar tevredenheid hebben mogen helpen! Bedankt voor de uitgebreide review en de mooie complimenten. Namens team De Waal wensen wij je heel veel plezierige en veilige kilometers met jouw prachtige CUPRA Formentor. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Tweedehands auto kunnen kopen bij jullie! Extreem goed geholpen door Rick! Mega blij met onze aankoop en genieten er volledig van!
Beste Kylie, Wat een complimenten! Bedankt voor deze mooie review. Wij wensen je heel veel plezier en fijne kilometers met jouw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn al wat oudere vw’tje had een wat ingrijpende reparatie nodig. Er was goede afstemming vooraf over wat moest gebeuren waarbij het kostenplaatje steeds inzichtelijk werd gemaakt. Al met al steeds prettig contact en geen verrassingen over het prijskaartje. Al was dat toch wel van ‘au’.
Beste Wim, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd correcte service.
Bedankt voor de review. Wij wensen u veel veilige kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Uitstekend en snel geholpen! Fijne medewerkers die meedenken in het belang van de klant.
Beste Jolanda, Bedankt voor de review en het mooie compliment. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Veel contact gehad met de werkplaats, deskundig advies en goede service. Helaas niet alles verholpen en moet de auto weer terug voor een aantal dezelfde punten, maar heb alle vertrouwen in de werkplaats in Gorinchem.
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.