Vriendelijk, ontspannen en deskundig

Van begin tot eind was het uitzoeken en bespreken van een nieuwe (lease) auto een prettige ervaring! Lieke heeft ruim te tijd genomen om alle opties te bespreken en heeft verschillende offertes opgesteld voor de leasemaatschappij. Je komt bij andere dealers nog wel eens het 'autoverkoper-toontje' tegen maar dat was hier totaal niet het geval. Vragen werden telefonisch of per mail snel en goed beantwoord. Het filmpje van de auto dat een dag van te voren werd gestuurd hielp bij de voorpret, net zoals de fles wijn bij aflevering.

Geweldige service

Geweldige ervaring en service gehad bij De Waal. Wij zijn zeer tevreden met onze Audi A3

Goede samenwerking tussen de De Waal- filialen & snelle actie

Oorspronkelijk kwam ik voor een accu-test in contact met De Waal; door aandacht voor m'n vraag werd er door Jeroen/Culemborg ingesprongen op m'n zoektocht naar een electrische auto; door Lieke/Culemborg werd snel gereageerd met een aanbod; de medewerkers in Geldermalsen zorgden last-minute dat een proefrit nog geregeld kon worden; en vervolgens werd in Culemborg meteen een aangepast aanbod geboden, waardoor de koop meteen gesloten kon worden. Het was een aangename meevaller toen bleek dat er moeite was gedaan om een re-call alsnog ui te voeren voordat ik de auto kwam ophalen. Het felicitatie-pakket was de kers op de taart!

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Fijne ontvangst, zeer klantvriendelijk , professioneel, goede uitleg, voor evnt vragen , zeer goed bereikbaar, in 1 woord geweldig.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Je wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen

Als er wat is wordt ik altijd goed en snel geholpen helemaal top

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Je wordt er goed en netjes geholpen

Je wordt altijd netjes en snel geholpen helemaal top

Zeer vriendelijke dealer

Onlangs een gebruikte TRANSPORTER gekocht. Zowel de aankoop als aflevering ging zeer voorspoedig.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Super geholpen door de verkoper

We kwamen kijken voor een auto, maar was iets te hoog budget voor ons. Zijn we verder gaan kijken met de verkoper. En uiteindelijk een auto gevonden, gekocht. En met een heel fijn gevoel naar huis gegaan. niks was teveel wat we vroegen, ze namen alle tijd voor ons.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Heel prettig! Omdat het gaat gewoon zoals 't hoort!

Goede service Vriendelijke medewerkers Prettig overleg bij evt. bijkomende kosten Netjes gewassen :-)

Goede, uitstekende, snelle service

Ik word altijd, vriendelijk, duidelijk en op een vlotte manier te woord gestaan en geholpen. Alle afspraken die gemaakt worden, worden nagekomen en laten niets te wensen over! Ik kom hier graag.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Tot nu toe super geholpen door Lieke. Geen verkooppraatjes, gewoon wat het is. Super!

Tot nu toe, super positieve ervaring. Zowel met de verkoop (Lieke van Zetten) als met de collega’s aan de telefoon en een heerlijk frisse auto gekregen. Dus ook voor de werkplaats mijn complimenten! Mailtjes worden keurig snel beantwoord en Lieke is ook makkelijk telefonisch bereikbaar. Wat Lieke niet wist heeft ze nagevraagd, daardoor voel je je gehoord en heb je ook gelijk vertrouwen in hoe jullie te werk gaan. Tot nu toe, ik verwacht ook niet anders in de toekomst, super! Dankjewel!

Klant vriendelijk

Goede garage duidelijke afspraken Snelle service

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Fijne autogarage die meedenkt met de klant!

Onlangs een auto gekocht bij de vestiging in Druten. Goed geholpen om bij de perfecte auto voor mij uit te komen. Erg veel plezier van!

Super service

Had diverse opties besteld op de nieuwe Skoda Fabia waaronder prachtige velgen. Vier dagen voor aflevering belde verkoper Pedro dat de fabriek niet de bestelde velgen op de auto had gezet. Ze waren ook niet meer leverbaar. Pedro was zeer klantvriendelijk door duurdere velgen voor te stellen waarvoor ik geen meerprijs hoefde te betalen. Ondertussen kon ik vandaag de Fabia ophalen. Volgende week worden de nieuwe velgen gemonteerd. Ook bij het verkoopproces was Pedro zeer meedenkend. Tenslotte was de aflevering letterlijk een klein feesthe!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

alles op het hoogste niveau

professionele klantenservice, deskundig advies, alles op het hoogste niveau, ik kan deze salon van harte aanbevelen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Snel en vakkundig geholpen.

Sietze can de werkplaatsreceptie heeft snel alles geregeld. Kort tijd om te wachten ook al was ik er vroeger.

Topservice

Deal was snel gesloten voor een goede prijs. Geen stereotype gladde autoverkoper, maar een eerlijke en rechtdoorzee adviseur die we qua prijs snel in het midden hebben kunnen ontmoeten. Aflevering was ook dik in orde. Men was vergeten de auto helemaal af te tanken, maar dat werd ter plekke zonder gezeur en gedoe rechtgezet. Al met al een uitstekende service, dus voor het toekomstig onderhoud hebben ze er dan ook een tevreden klant bij.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Perfect bedrijf om een auto te kopen

Wederom hebben wij hier weer een bedrijfswagen aangeschaft Volste vertrouwen.

goede en vriendelijke service

leuk ontvangst bij het ophalen bij mijn nieuwe auto. alle opties en instellingen werden doorgenomen en mijn mobiel werd direct ingesteld zodat ik al bellend weg kon rijden.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Bij De Waal Geldermalsen wordt je echt behandeld als klant.

Ik heb heel goede ervaringen met De Waal Geldermalsen. Zowel de verkoop, als de receptie en de service afdeling helpen je vriendelijk en zijn deskundig. De communicatie is uitstekend en problemen worden snel verholpen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Heel netjes op de hoogte gehouden van de levering zelfs met persoonlijke film

Heel correct op de hoogte gehouden wanneer de auto binnen kwam. Zelfs met filmpje. Attent! Correcte uitleg door verkoper en na een aantal dagen nog gebeld of alles in orde was. Tevens leuke attentie met flesje wijn.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Erg tevreden met de Kodiaq!

Afspraak voor de proefrit was makkelijk gemaakt en de aankoop verliep soepel. Erg tevreden met de Kodiaq!

Deskundige werkzaamheden verricht

Mijn auto was toe aan een onderhoudsbeurt en ik wilde ook controleren of er tegelijkertijd winterbanden konden worden gemonteerd. Alles werd netjes gedaan en ik ben zeer tevreden over het hele proces.

Zo super

Zo vriendelijk en behulpzaam daar waren wij erg blij mee al onze vragen werden vriendelijk beantwoorden

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede en vakkundige garage.

Snel geholpen en auto volgens offerte vooraf weer gereed.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.