Warm onthaal bij het ophalen van de auto, alle tijd voor instructies, leuk om te zien dat de auto ingepakt was. Hele leuke ervaring!
Beste Anton, Wat goed om te horen dat de ervaring bij het ophalen van je nieuwe auto zo leuk was. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
online afspraak maken gaat gemakkelijk; dag tevoren inchecken is fijn; jammer dat de haal-en-breng-service digitaal niet goed doorkomt bij de service. Gelukkig wordt er goed meegewerkt; men weet dat ik zuinig ben op de auto en het zoveel mogelijk in goede staat wil hebben en gelukkig denkt de service er ook zo over
Beste Freddy, Uiteraard zorgen we ervoor dat er met grote zorg wordt omgegaan met de auto's van onze klanten. We zijn blij te horen dat dit ook zo wordt ervaren door jou als onze klant. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede communicatie compacte beurt
Beste Ronald, Vriendelijk bedankt voor het compliment. Goed te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We hebben een Occasion Skoda ENYAQ gekocht bij De Waal in Tiel. Goed geholpen door Peter. Aflevering door Remy. Aan alles gedacht. Zelfs stond er nog een leuk samengesteld pakket klaar met o.a. Wijn, Autodrop, en een waardebon voor een familie uitje.
Beste Wesley, De Škoda Enyaq is een prachtige auto! Een heel goede keuze als je het ons vraagt. En wat fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je veel rijplezier mag beleven in je nieuwe Enyaq! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik had een vraag over een software-update die niet werd afgerond. Ik werd direct en snel geholpen met deze update.
Beste Kees, Wat fijn dat je direct terecht kon in onze werkplaats. We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De leaseauto welke geleverd zou worden bleek een mankement te hebben. Er is direct een vervangende en vergelijkbare auto geleverd. TOP!
Beste Mark, Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. We hopen dat je veel veilige kilometers mag rijden in je nieuwe leaseauto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Afwikkeling is goed en komt vertrouwd over.
Beste Rob, Bedankt voor het schrijven van je review. We zijn blij te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik wil graag mijn oprechte waardering en dankbaarheid uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het bestellen en afleveren van mijn leaseauto. De gehele ervaring was zeer positief en getuigde van professionaliteit en klantgerichtheid. De levering van mijn nieuwe leaseauto was een naadloze ervaring. De auto werd op tijd afgeleverd en in uitstekende staat. De medewerker die de aflevering verzorgde, nam de tijd om alle functies van de auto uit te leggen en ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde met mijn nieuwe voertuig. Wat ook zeer op prijs werd gesteld, was de zorgvuldige afhandeling van het achterlaten van mijn oude auto. Het proces verliep probleemloos en was goed georganiseerd, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over de logistiek van deze overgang.
Beste Floris, Heel erg bedankt voor de mooie review. Het doet ons goed te horen dat de aflevering van je nieuwe auto zo goed is bevallen. We wensen je dan ook veel rijplezier in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Voor het eerst een ander merk, ik had lichte twijfels, spannend. Deze zijn helemaal weggenomen door de goede en geruststellende vriendelijke service. Ik was positief verrast toen ik mijn nieuwe auto onder het doek vandaan zag komen! Helemaal blij met mijn keuze. Vriendelijk bedankt!
Beste Tom, Bedankt voor het mooie cijfer. Het is altijd spannend om over te stappen naar een onbekend merk. Gelukkig zit je met onze merken meer dan goed! Fijn om te horen dat je een auto hebt kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen. Nog veel veilige en plezierige kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik ben blij met deze garage, ze zijn vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee. Met al mijn vragen helpen ze me weer goed de weg op.
Beste Nel, Vriendelijk bedankt voor het schrijven van je review. Wat goed om te horen dat onze service zo goed bevalt bij je. We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Kwamen voor Skoda citigo op internet hadden we deze gezien meteen werd ons koffie aangeboden verkoper was vriendelijk en uitleg was top Mochten proefrit maken en niks was te veel oude auto werd ingeruild zonder dat hij gezien was. Het enigste hij zou ons terug bellen om het nog over de prijs te hebben. Ik had daar geen moeite mee maar mij man wel. Afspraak is afspraak! Ook bij halen van de auto werd alles goed en duidelijk uit gelegd Service prima Ik ben heel blij met de nieuwe aan winst
Beste Hennie, Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest. Een heel leuke auto, die Škoda Citigo! Begrijpelijk dat je daar zo blij mee bent. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn laatste ervaring is gewoon slecht. Een bestaande afspraak, voor de winterbanden, viel samen met een andere afspraak. De telefoniste, kreeg de vestiging niet te spreken, gaf aan dit ook te kunnen regelen. Dus in plaats van wachten een tijdelijk auto zodat ik naar mijn afspraak kon. Maar tot mijn verbazing is mijn afspraak (8-10 uur) ineens aangepast in een afspraak van 8-17 uur!!?? Gelukkig was de baliemedewerker van Skoda in de gelegenheid om de gemaakte afspraak weer terug te draaien. TIP: Haal de receptioniste eruit en laat de mogelijkheid tot het direct contact leggen met de vestiging weer mogelijk maken. Deze hebben ervaring om dit goed te regelen. Hierdoor kon ik uiteindelijk pas na 20 minuten weer mijn reis vervolgen want de auto stond ook nog niet klaar.
Beste Patrick, Ondertussen heb je contact gehad met onze collega Wouter. Je afspraak stond inderdaad eerst anders in het systeem dan was afgesproken. Wouter gaat dit verder oppakken met het afsprakenbureau die de afspraken in het systeem zet. Onze excuses voor het ongemak en we wensen je verder nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goed geholpen. Vriendelijk geholpen. Fantastische uitleg van de hoge garargereking
Beste Eddy, Bedankt voor het mooie compliment. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na meldingen op display wist moderne computeranalyse snel het euvel op te sporen. Dezelfde week zaten er 2 nieuwe toerentalsensoren in de auto die het probleem oplossen. ABS en andere rijhulpsystemen werken weer. Dank.
Beste Stefan, Vriendelijk bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je auto weer zo snel gerepareerd is. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na een eerste oriëntatie kwam ik bij De Waal Autogroep terecht voor een andere auto. We werden prettig geholpen en geadviseerd over de nieuwe auto. Voor de proefrit werd alle tijd genomen. Uiteindelijk zijn we het eens geworden over de prijs en inruil. Het ophalen van de nieuwe auto was een leuk moment. Glimmend en volledig nagekeken stond deze te wachten onder een doek. We mochten het zelf onthullen en ook hier werd alle tijd genomen voor de uitleg. We werden nog op een aantal diensten en services gewezen, handig! Kortom, een positieve ervaring!
Beste Jack, Goed om te horen dat jullie een auto hebben kunnen vinden die volledig aansluit bij jullie wensen. We vinden het leuk dat onze service zo gewaardeerd wordt door je. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Onze oude Skoda is altijd ontzettend goed onderhouden in Gorinchem. Er werd meegedacht wat nog nuttig was om te vervangen, en ook hóe dan, en dat heeft ons altijd goed geholpen. Jari en de mannen uit de werkplaats zijn echte vaklui.
Beste Margot, Bedankt voor je review. We vinden het leuk om te horen dat onze service zo goed wordt ontvangen. We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij aankomst een warm welkom met koffie. Mooie uitgebreide showroom. Personeel is kundig, en denkt mee. Zowel in de verkoop als in de garage.
Beste Peter, Bedankt voor het mooie compliment. Die kunnen we in onze zak steken! We wensen je nog heel veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De heer van Doesburg heeft goede uitleg gegeven over de verschillen tussen de auto's en de kosten van de auto's. Wel 1 tip: wees naar de klanten helder en duidelijk dat alle bedragen excl btw zijn. Dat voorkomt eventuele verrassingen.
Beste Lodewijk, Vriendelijk bedankt voor het mooie cijfer én voor de tip. Deze gaan we doorgeven aan onze collega's. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne service balie om te komen. Professionele mensen.
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie cijfer. We zijn blij te horen dat je onze service waardeert. We wensen je nog een mooie dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Het is wel prettig de auto in Druten in onderhoud te hebben. Het is precies tegenover een busstation wat betekent eenvoudige aansluiting. Goede vriendelijke service. Koffie/thee in de wachtruimte.
Beste Jan, Goed om te horen dat de service in Druten zo goed bevalt. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
niets is te veel ...in voorkomende gevallen is het géén probleem mij als man op leeftijd thuis te brengen na een geslaagd auto onderhoud of reparatie...geweldig advies om gezien het rapport van de banden het geoorloofd is nog een poos door te blijven rijden alvorens op de Yeti skoda all weather banden te plaatsen...in één woord zeer tevreden over De Waal Autogroup Tiel.
Beste heer van Binnendijk, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat iedereen persoonlijk geholpen wordt, dus als je niet zelf naar de werkplaats kunt komen, zullen we daar altijd een oplossing voor vinden. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne ontvangst en vriendelijk personeel. Correcte behandeling en goede uitleg van reparaties
Beste heer/mevrouw Van den Dungen, Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Uitstekend advies, begeleiding en vriendelijke, geduldige mensen
Beste heer/mevrouw van Weverwijk, Bedankt voor het mooie compliment! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ben er al lang klant en daar ik veel rij kom ik er regelmatig, service balie altijd tijd om een en ander aan te horen en of uit te leggen. Auto altijd netjes schoon na de beurt, huurauto afdeling zelfde verhaal, altijd vriendelijk. De sales afdeling boven (Skoda) maken ook gewoon zomaar tijd vrij om gewoon een kopje koffie te doen en bij te praten. Was altijd alles perfect, nee maar werd wel altijd goed opgelost waardoor ik tevreden naar huis ging. Daarom mijn 10 punten.
Beste Arie, Wat leuk om te horen dat je al zo lang bij ons komt voor de service aan je auto. We waarderen dat enorm! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Je word er goed geholpen met een service beurt
Beste Ary, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.