Persoonlijk, deskundig en servicegericht

Wij zagen de ID3 online, zijn wezen kijken. De auto is keurig thuis bezorgd met een persoonlijk filmpje vooraf! Echt oog voor de klant. Bedankt!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Precies zoals het hoort!!

Zeer prettig en deskundig geholpen voor de 2de keer

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Deskundige begeleiding, oprechte klantbinding en uitmuntende service

Bij de aankoop van mijn nieuwe Skoda Fabia werd ik opnieuw uitstekend begeleid door De Waal. De deskundigheid waarmee zij te werk gaan, straalde een diep niveau van professionaliteit en kennis uit. Elk aspect van de aankoop werd zorgvuldig uitgelegd, wat een gevoel van vertrouwen en tevredenheid gaf. De klantbinding vanuit de garage is iets dat ik bijzonder waardeer. Het is evident dat zij waarde hechten aan een langdurige relatie met hun klanten, en dit blijkt uit hun eerlijke en transparante communicatie. Als vaste klant waardeer ik deze oprechtheid enorm en bouwt aan een duurzaam vertrouwen. De gemoedelijke sfeer en consistente service, die ik zowel bij mijn vorige auto als bij deze nieuwe aankoop heb ervaren, waren cruciale factoren in mijn besluitvorming. Het is deze warme en professionele benadering die de aanschaf van mijn nieuwe auto niet alleen een verstandige keuze, maar ook een aangename ervaring maakte. De garage heeft zover wederom bewezen dat zij een betrouwbare partner zijn in mijn autorij-avonturen, en ik kijk uit naar hopelijk vele veilige en comfortabele kilometers in mijn nieuwe Skoda Fabia.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ze hebben ons goed geholpen en we zijn steeds netjes op de hoogte gehouden. Heel fijn om ook te zien dat de auto is gewassen en schoongemaakt. Goede service!

uitstekend

meer dan plezierig!

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Onvergetelijk

Door het hele team van de Waal ben ik goed geholpen. Maar met Eric hebben we de deal gesloten. Ik ben overal mee geholpen, en werd gebeld als er vragen waren. Ook kreeg ik een leuk filmpje van mijn auto toen hij klaar stond. En vlak voor dat ik met mijn auto het gebouw verliet kreeg ik ook nog een leuke verrassing....ik zou het iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Ik ga er zeker weer kijken bij mijn volgende auto over een paar jaar.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Perfecte communicatie en snelle service!

Zeer goed en duidelijk geholpen!

moelijk te bereiken

niet voldoende mensen op zaterdag

Goed, tussen 8 en 9 uur slecht bereikbaar

Werkplaats Tiel neemt de telefoon niet op.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Een complete juiste beleving door Pedro

Pedro gebeld voor een proefrit met de T-Cross. Bij binnenkomst stond Pedro al op ons te wachten en de T-Cross stond netjes voor het pand te glimmen, hier werden we enthousiast van! Proefrit ging super en aan het bureau was het geheel zo geregeld, Pedro hielp ons met de juiste vragen en viel ons niet lastig met overbodige informatie. Voor aflevering kregen we nog onverwachts een filmpje van de T-Cross die stond te glimmen in de showroom voor aflevering; Wat leuk! We leefden al naar het moment toe en door middel van het filmpje werden we nog enthousiaster! De auto wordt netjes volgens afspraak geleverd en we rijden er met veel plezier in!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Alles netjes volgens afspraak en tijd

Prima service, netjes gebeld t.b.v. extra verrichtingen die nodig waren. Auto op tijd klaar.

Top Service

Netjes geholpen vriendelijk personeel nette leenauto. Top!

Onwijs fijn geholpen!

Heel fijn geholpen door de verkoper. Geen druk maar gewoon een relaxe sfeer!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Seat Leon Sportstourer, zeer tevreden!

Ik ben ontzettend blij met mijn recente aanschaf! De auto voldoet volledig aan mijn verwachtingen en heeft me nog positief verrast. Seat Leon station, ik zou deze auto ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en efficiënte rijervaring!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Vakkundige reparaties en goed advies

We worden altijd vakkundig geholpen . En deze x lieten ze mij ook nog een nieuwe Amorak zien . Echt enthousiast .

Gepland onderhoud wrrd niet in 1 dag uitgevoerd

Bij de eerste afspraak voor regulier onderhoud werd al snel aangegeven dat niet al het onderhoud kon worden uitgevoerd. Mijn verwachting is dat het geplande onderhoud binnen 1 dag wordt uitgevoerd, dit was geen onverwachte situatie.

Vriendelijke medewerkers, uitstekende service

Worden altijd vriendelijk en nauwgezet geholpen

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goede service bij aankoop van mijn nieuwe auto

Ik heb de service als heel prettig ervaren! Ik kon met de verkoper Peter goed overleggen, we hadden wel het gevoel dat we gehoord zijn. Ik ben heel blij met de aankoop van mijn seat ibiza! Scherp geprijsd voor alles wat er op en aan zit! Het is een professioneel bedrijf met mooie auto's en occasions.

Uitstekende service

Goede communicatie, werk naar behoren uitgevoerd en klasse service verleend.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goed, maar dit keer moest ik een week langer op mijn auto wachten.

Door zieke monteurs, is mijn auto een week later gereageerd dan afgesproken hebben.

Fantastisch

Goed en snel geholpen

prettige garage

Worden prima geholpen en vriendelijk personeel .zijn erg tevreden .0

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Super vriendelijke mensen en goed geholpen

Ze hebben snel gereageerd op onze problemen met de auto. Uitstekend vervangend vervoer aangeboden gekregen.

Goede, prettige service

Albert-Jan is een vriendelijke persoon met veel kennis over de auto. Ik heb een Skoda Octavia bij het bedrijf afgenomen en niets dan lof voor de service.

Snelle vlotte service

In de ochtend gebeld en voor einde middag al geholpen.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.