Onze ervaring met de Audi e-tron en Q 4 is bijzonder goed. De Waal straalt gastvrijheid en expertise uit. De hulpvaardigheid is groot
Beste Diane, Bedankt voor de leuke review! De e-tron en de Q4 e-tron zijn hele mooie én degelijke auto's. We begrijpen dat je ervaring goed is met deze twee! We wensen je nog veel rijplezier in jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wetende van capaciteit problemen qua personeel op werkplaats was men toch bereid om op zeer korte termijn het problematisch aan-/uitzetten van auto te checken en zonodig op te lossen. Het onderdeel waarvan het vermoeden was defect te zijn was al vooraf besteld om mogelijk bij check gelijk te kunnen vervangen. Dit getuigt van pro-actief denken en klantgericht handelen. Grote klasse!
Beste Elise, Wat fijn dat je alsnog snel terecht kon voor het probleem aan je auto. We vinden het leuk om te merken dat jij als klant doorhebt dat we oplossings- en klantgericht proberen te handelen. We wensen je nog een hele mooie dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Aardige mensen, goede service!
Beste Mies, Bedankt voor je compliment! We wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Perfect klant gerichte service. Denken echt met je mee hoe je sommige dingen kan aanpakken. Kortom aan iedereen aan te bevelen
Beste Melvin, Bedankt voor het mooie compliment! We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn zoektocht naar een VW Polo startte enkele maanden geleden in Culemborg: meerdere proefritjes met verschillende occasions waardoor ik uiteindelijk wist wat ik níet wilde (geen heavy-red, knalorange of kobaltblauw… ) maar ook wat ik wel wilde: een automaat, bouwjaar vanaf 2020, niet teveel km op de teller… en liefst wat extra luxe. Geduldig afwachten… tot Sven mij vorige week belde over een auto die volledig aan mijn wensen voldeed. Weer een proefrit, handtekening en vandaag een door Patrick als nieuw gepoetste limestone grey Polo opgehaald. Fijne uitleg door Sven, alles super geregeld. Complimenten; superblij mee!
Beste Maaike, Geduld is een schone zaak! En we willen natuurlijk dat jij met een auto rondrijdt die volledig naar je zin is, of dat nu de kleur of de opties zijn. We wensen je nog veel rijplezier in je nieuwe Polo! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Kan altijd bellen als er iets is Word dan ook gelijk of zo snel mogelijk geholpen
Beste Twan, Zeker bellen als er iets aan de hand is! Dan zorgen we dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. We wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wij zijn erg netjes en super geholpen. Er met ons meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Fijn ontspannen en goed gesprek gehad.
Beste Wilma, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb net een Audi occasion gekocht en heb die voor de eerste keer bij de Waal laten inspecteren. Dat was een positieve ervaring wat betreft servicebereidheid en efficiëntie. Een dikke plus.
Beste Karel, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het uiteindelijk voor! We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe Audi! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Boven verwachting snel klaar, nette service! Ga zo door.
Beste Robin, Bedankt voor het compliment! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik kom uit Katwijk aan Zee, en ondanks de afstand rijd ik elke keer weer met plezier naar Geldermalsen voor de onderhoudsbeurten. Ook telefonisch al diverse keren goed geholpen. Ook tijdens de aankoop zeer goede ervaring mogen hebben.
Beste Gerard, Wat leuk om te horen dat je iedere keer de moeite neemt om naar Geldermalsen te rijden! Dat waarderen we heel erg. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn aankoopgesprek occasion gehad. Duidelijk over mogelijkheden en inruil oude auto. Paar puntjes goed opgepakt. Fijne aflevering.
Beste Corné, Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad tijdens de aankoop van je nieuwe auto. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De service bij de Waal Autogroep in Tiel is snel en makkelijk. Ik raad dit bedrijf aan!
Beste Richard, Bedankt voor het mooie cijfer! Wat fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen je nog veel veilige kilometers in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Erg fijn contact, zeer deskundige service.
Beste Flip, We zorgen ervoor dat onze monteurs altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen onze klanten alleen maar uitstekend geholpen worden. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Snel en vlot geholpen !
Beste Trudie, Goed om te horen dat je tevreden bent met het verloop van het onderhoud aan je auto. We wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Sinds ik mijn Audi A4 bezit (sinds 2 jaren) kom ik al bij deze dealer gezien zowel de prettige locatie en de geleverde service. Er is veel ruimte om wensen/voorkeuren door te geven, de dealer is transparant over de te verrichten werkzaamheden en gedurende de werkzaamheden, bij eventuele wijzigingen/zaken die opvallen, stemmen ze duidelijk af met mij als klant wat de vervolgstappen (kunnen) zijn. Ik vind dit een hele prettige manier van werken. Daarnaast is de locatie prettig, met voldoende koffie, en kan ik hier goed en prettig werken terwijl ze mijn auto behandelen. Top!
Sven heeft ons heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd over de aanschaf van onze auto. We vonden het fijn dat hij de tijd voor ons nam.
Geweest in Zaltbommel voor service beurt. Vriendelijke medewerkers. Spontaan en gastvrij. Was de 1ste keer, maar zeker aan te bevelen aan iedereen. Auto was ook netjes gewassen. Krijgt netjes alles uitgelegd. Koffie en thee wordt ook voor gezorgd
Beste heer/mevrouw Hanssen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent geweest met onze dienstverlening. Dat is natuurlijk waar we het voor doen. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We zijn super leuk ontvangen en goed geholpen. Toen onze eerste keus verkocht bleek te zijn is er goed meegedacht en gekeken voor een vergelijkbare optie. Ze nemen echt de tijd voor je. Deze garage is echt een aanrader met uitstekende service!
Beste Marloes, Wat goed om te horen dat jullie alsnog een auto hebben kunnen vinden die bij jullie past! Dat vinden we natuurlijk het belangrijkste. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb mij auto in onderhoud bij de Waal. Afspraken lopen volgens afspraak en vooraf word alles netjes gemeld en afgesproken.
Beste Bart, Bedankt voor het mooie compliment. We vinden het natuurlijk belangrijk dat afspraken worden nageleefd en dat je als klant weet waar je aan toe bent. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik had een stoeprand geraakt en daardoor was een band kapot en kon niet gerepareerd worden. Contact opgenomen met De Waal Tiel en prima geholpen zodat ik later in de middag weer met mijn eigen auto verder kon.
Beste Marco, Een stoeprand raken kan de beste gebeuren! Wat fijn dat je binnen een dag alweer de weg op kon met je eigen auto. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Contact verliep prettig en alles ging volgens afspraak.
Beste Wouter, Wat fijn om te horen dat het contact prettig is verlopen. We doen ons uiterste best om alles vlekkeloos te laten verlopen. Nog veel veilige kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prima geholpen
Beste Maurice, Bedankt voor het cijfer! We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Als positief
Beste Karin, Bedankt voor het mooie cijfer. Fijn om te horen dat onze dienstverlening goed bevalt! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
ik heb een Auto afgehaald en de medewerker hebben mij heel goed geholpen en en heel goede informatie gegeven wat heb willen weten
Beste Franz, Bedankt voor het mooie cijfer. We wensen je veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mooi assortiment met vriendelijk personeel. Handig contact via app en mail, komen afspraken na.
Beste Kim, Bedankt voor je review. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.