Wij zijn bij verschillende dealers geweest voor een nieuwe elektrische auto. De ID4 sprong er echt uit voor ons en bij de medewerkers van De Waal Autogroep hadden we direct een goed gevoel. Vandaar dat we de auto bij De Waal Autogroep hebben gekocht, ondanks dat het niet de dichtst bij zijnde dealer is. Ondertussen hebben we de auto een paar weken en zijn we er enorm blij mee! Dus, De Waal Autogroep, Hartstikke bedankt voor het goede advies en begeleiding in de aankoop! Groetjes, Anton
Beste Anton, Wat fijn om te horen dat de ID.4 zo goed bevalt. Het is dan ook een hele mooie en prettige auto. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om naar ons toe te komen, ondanks dat we niet de dichtstbijzijnde dealer waren. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Inruilprijs voor bezoek / Testrit al besproken wat prima was en voor beide partijen duidelijk waar we voor kwamen en wat de kosten waren. Na akkoord duurde de aflevering wat langer als eerder besproken maar dat was voor ons geen probleem. Bij aflevering nog kleine miscommunicatie betreft de navigatie maar er vanuit gaande dat dat allemaal netjes opgelost word zijn wij zeer tevreden.
Beste Max, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie naar tevredenheid zijn geholpen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de navigatie helemaal naar behoren werkt. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De afspraken worden goed nagekomen en nog niet meegemaakt dat iets niet goed werd uitgevoerd. Voor mij geen probleem om daarvoor het onderhoud bij hen te laten uitvoeren ipv in Tilburg
Beste Ton, Wat leuk om te horen dat je je onderhoud altijd bij ons komt doen helemaal vanuit Tilburg! We waarderen je ook zeker als klant. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ondanks de drukke vakantieperiode werd er direct ruimte/tijd gecreëerd voor het verhelpen van een storing in het airbagsysteem. Hulde voor de werkplaats voor de snelle en correcte communicatie (kosten/oorzaak) van het probleem.
Beste Feijt-van den Berg, Fijn dat je meteen terecht kon om de storing te verhelpen. Hopelijk komt deze niet meer terug en kan je voorlopig weer veilig de weg op! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Op zoek naar een nieuwe auto, kwamen we bij DeWaal terecht. We werden hartelijk ontvangen door Emiel. Hij heeft ons veel verteld en onze vragen beantwoordt. Daarna natuurlijk toch nog bij de concurrent wezen kijken, maar daar niet gevonden wat ons blij maakte. Wel de auto’s gezien maar niet het goede gevoel gevonden. Emiel heeft ons op zijn zeer vriendelijke, behulpzame en oprechte manier een prachtige auto verkocht. We zijn er superblij mee!! We komen zeker terug om onze auto bij jullie te laten onderhouden.
Beste Ans, Wat fijn dat je bij ons een auto hebt kunnen vinden die volledig aansloot bij jullie wensen. We hopen dat jullie nog veel plezier beleven aan jullie nieuwe auto en zien jullie graag terug als de auto onderhoud nodig heeft. Nog een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Al bij het kijken op de site kregen wij het gevoel serieus genomen te worden. Dit was al tijdens de chat mogelijkheid. Dit is zeker niet bij andere dealers vanzelfsprekend.
Beste Bert, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je onze manier van werken waardeert. Uiteraard vinden we het ook belangrijk dat onze klanten zich serieus genomen voelen. We wensen je nog veel veilige kilometers toe met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De professionele en eerlijke houding van de verkoper die met rust en aandacht uitleg gaf, heeft ons doen besluiten bij De Waal een electrische VW te kopen. Met een duidelijke uitleg en geen pushers houding luisterde hij naar onze wensen om binnen onze mogelijkheden de keuzes voor te leggen.
Beste Nanda, Wat fijn om te horen dat je onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. We hopen dat je nieuwe elektrische Volkswagen goed bevalt en wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Snel geholpen met storing op weg naar vakantie. Vervangende auto, ompakken bagage en we konden weer door. Super vriendelijk personeel en lekkere koffie!
Beste Hend, Wat fijn dat jullie vakantie gewoon lekker door heeft kunnen gaan. Bedankt voor je mooie woorden. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Hoe was de Waal Autogroep Culemborg. Nou hebben jullie even........nee de korte versie is....we zijn super leuk ontvangen, goed geholpen en binnen 1 week tevreden weg gereden met onze nieuwe auto. Eric superrrr bedankt voor je medewerking en Sven ook bedankt dat je op je vrije dag kwam om ons uitleg te geven. Top!!!
Beste Jolanda, Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te horen dat jullie naar tevredenheid te woord zijn gestaan en dat jullie een mooie nieuwe auto hebben kunnen vinden. We wensen jullie nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wij zijn goed geholpen en geadviseerd mbt de aanschaf van onze Volkswagen Polo. Ga zo door!
Beste Dirk, Wat fijn dat je een auto hebt kunnen vinden die aansluit bij je wensen. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in jullie nieuwe Polo! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn Audi had een grote reparatie nodig. Ik kon snel terecht, kreeg een goede diagnose met uitleg en foto’s van het euvel en er werd mee gedacht hoe we de kosten zo laag mogelijk konden houden zonder op de kwaliteit in te leveren. Al met al een prima service.
Beste Anthonie, Wat fijn dat je weer veilig de weg op kunt met je Audi. Hopelijk gaat hij nu weer een poosje mee voordat je bij ons terug hoeft te komen voor onderhoud of een reparatie. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
tijdens de apk is ook gevraagd of de radio logo's weer geactiveerd konden worden . ja werd gezegd maar helaas niet gedaan.
Ik ben bij meerdere VW dealers geweest. Maar de manier waarop Peter Husselson mij geholpen en geadviseerd heeft is doorslaggevend geweest om te kiezen voor de Waal autogroep in Tiel. Een groot verschil t.o.v. de concurrentie kan ik uit ervaring zeggen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een T-cross R-line en zijn er erg blij mee. Bij de Waal in Tiel begrijpen ze dat het kopen van een auto een leuke en bijzondere ervaring moet zijn. Ze zijn klantgericht ingesteld.
Beste Jochem, Een auto kopen doe je natuurlijk niet iedere dag en we begrijpen ook als geen ander dat dit iets heel leuk en bijzonders is. We zijn blij dat we dit hebben kunnen overbrengen tijdens de aankoop van jullie nieuwe T-Roc R-line. Een erg goede keuze! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De eerste indruk bij binnenkomst was gelijk goed. Personeel wat je netjes aanspreekt. Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg en instructie voorafgaand aan de proefrit. Naast de mooie en fijne auto speelde dit ook een rol in mijn keuze voor de Volkswagen. Erg blij met mijn aankoop. Ga zo door!
Beste Paulien, Fijn dat je zo tevreden bent over het aankoopproces van je nieuwe Volkswagen. Uiteraard wensen we je nog veel veilige kilometers toe en nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goede ervaring met uw Fleetmanager Friso de Waal. Elk vraagstuk wordt in goed overleg besproken en serieus genomen en we komen gezamenlijk tot zaken.
Beste Dave, Goed te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je nieuwe auto. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de oplevering en uitleg van de auto is als ontzettend fijn ervaren. Geen vraag was teveel of bleef onbeantwoord. Kortom, een zeer tevreden klant!
Beste Petra, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het hele proces zo goed hebt ervaren. We vinden het natuurlijk wel belangrijk dat je precies weet wat je nieuwe auto allemaal te bieden heeft. We wensen je dan ook veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep.
Zie hierboven
Beste Maikel, Bedankt voor de review. We vinden het leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb een nieuwe VW T-Cross bij de Waal in Druten gekocht eind Juni 2023 en dat was perfekt begeleidt en uitgevoerd, echt toppie
Beste Peter, Hopelijk bevalt je nieuwe T-Cross! We vinden het leuk om te vernemen dat je tevreden bent geweest met het aankoopproces. Nog veel veilige kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste Cornelis, Bedankt voor je review. We wensen je veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Had iets met de Remmen ,kon gelijk komen . Op en top goed bedrijf ,ben al jaren klant ,ik kan het iedereen aan bevelen
Beste Eric, Fijn dat je meteen terecht kon voor het repareren van je remmen. Hopelijk kun je vanaf nu weer veilig de weg op! We wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede afspraken qua onderhoud en huurwagen beschikbaar. Goede organisatie.
Beste Mart, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Netjes binnen de afgesproken tijd klaar. Auto was schoongemaakt! Vriendelijke medewerkers! Helemaal top! Albert Westerlaken
Beste Albert, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Voor nu wensen we je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De pluspunten waren voor ons de uitstekende service, goede uitleg, attente verkoper en zijn collega die de auto afleverde. Een paar dagen hierna zijn we ook nog even gebeld door de verkoper, Peter. Al met al top!
Beste Ferry en Karin, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de manier waarop jullie te woord zijn gestaan en met onze service. We wensen jullie nog veel plezier met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
‘De Waal’ Tiel: -je wordt serieus & netjes geholpen -een grote of kleinere auto? Van het maken van een afspraak tot en met het afleveren van onze VW UP wordt je als klant geholpen -verkoper Peter neemt de tijd, ook bij onze afspraak die tot (na) sluitingstijd liep -je bent ervan verzekerd dat je een betrouwbare auto koopt -‘de Waal’ Tiel geeft je het vertrouwen dat je weer vele jaren met plezier in je nieuwe auto kunt rijden en dat je zonder zorgen je weg kunt vervolgen -duidelijke uitleg bij afleveren, auto onder een doek met een bordje erbij ‘gefeliciteerd’. Attent! -heerlijke koffie :)
Beste Aletta, Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je de aankoop van je nieuwe auto zo goed hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers en rijplezier in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van zowel vanaf de aanmelding van een onderhoudsbeurt van mijn auto tot en met de finale afhandeling rest mij niets dan lof voor de correctheid van de medewerkers, de nauwkeurige bepaling van de kosten, de tussentijdse telefonische benadering tijdens de beurt, het afwikkelen van de financiën en het overdragen van de auto. Kortom: een behandeling die aan betrouwbaarheid in alle opzichten voldoet!
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat onze service zo goed bevalt. Het is uiteindelijk ons doel dat iedereen weer met een goed gevoel de weg op gaat! We wensen je nog een hele fijne dag verder. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.