Grote beurt snel uitgevoerd zonder verrassingen

Op de tijd gebracht, nette huurauto mee. Per mail, sms en gebeld dat de auto gereed was. Schone auto terug gekregen. En mechanische in orde. Zonder verrassingen

Snelle, complete service!

Het plannen van onderhoud gaat vriendelijk telefonisch, erg handig dat via de persoonlijke pagina informatie en evt. foto’s doorgegeven kunnen worden. Tijdens de afspraak staat de koffie en vervangende auto klaar, voor het einde van de middag alweer gebeld dat de auto op te halen is. Wederom vriendelijk te woord gestaan aan de receptie, waar uitgebreid wordt uitgelegd welke zaken tijdens de beurt zijn uitgevoerd.

Prima ervaring

Prima geholpen op de locatie door een aardige man. Wel vind ik het teleurstellend dat er om een aanbeveling wordt gevraagd (met een goed cijfer), terwijl er geen extra of speciale acties zijn ondernomen aan de auto. Denk hierbij aan het wassen van de auto of simpelweg het recht plakken van de onderhoudssticker, deze hangt nu namelijk scheef. In de toekomst laat ik me graag adviseren door Erik Piek voor een nieuwe auto.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Nog voordat ik mijn koffie heb gedronken staat mijn auto alweer klaar om mee te nemen

Altijd vriendelijk personeel, goede communicatie en de auto staat altijd weer gewassen en binnen korte tijd klaar om mee te nemen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goed geholpen, vriendelijk, niet opdringerig

Ibiza uit 2018 gekocht in Tiel. Vriendelijke verkoper, die absoluut niet opdringerig was en heel rustig. Daarom zeer fijne ervaring. Ook ophalen van auto goed ervaren. Er ontbraken twee kapjes van de slotbouten, een week later kregen we er 4 thuisgestuurd, prima service. Hopelijk blijft de auto het jarenlang goed doen :)

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Er wordt gedacht in mogelijkheden, super fijn!

Een positieve ervaring. Het was rustig in de zaak waardoor je ook echt merkte dat de tijd voor je werd genomen. Er wordt meegedacht wanneer je als klant iets anders wil dan de normale gang van zaken en het personeel is vriendelijk.

Heel goed

Zeer vriendelijk, een gewoon goed uitleg

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Uistekend en correct, van aankoop tot onderhoud

Sinds aankoop auto bij De Waal onderhoud daar altijd laten doen. Dat ondanks dat ik 40km verder weg woon. Door de uitstekende en correcte service is dat meer dan de moeite waard.

Snel en doeltreffend

Vandaag de auto gebracht voor een service beurt, tot mijn verbazing kort na de middag al klaar en een bon meegekregen voor een gratis wasbeurt

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Voor Audi, Seat, Skoda, VW, een auto groot of klein moet u bij De Waal Autogroep zijn.

Prive of zakelijk, onderhoud of verkoop de prettigste dealer in de Betuwe.

Top!!

Zeer recent de Skoda Enyaq iV 80 RS opgehaald. Zeer prettig contact gehad met Niels van de verkoop.

uitstekend

communicatie & eind uitvoering zijn uitstekend. meer woorden zijn niet nodig.

prima geholpen

Proefrit was snel geregeld; kreeg een offerte mee; Onderhandeling loopt zoals altijd stroef ;-) aflevering liet even een paar weken op zich wachten i.v.m. drukte bij monteurs; Auto netjes en mooi op locatie afgeleverd c.f. afspraken

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Verkoper net zo enthousiast als koper!

De proefrit en de koop van de auto zijn soepel verlopen. Zeer kundig geholpen. Daarbij was het enthousiasme en de betrokkenheid van de verkoper (Peter Husselson) goed merkbaar en zeer prettig en persoonlijk.

Vol op tevredenheid!

Zeer tevreden over mijn aankoop. Zeer kundige medewerkers die de tijd nemen om samen met je tot een juiste keuze te komen. 100% tevredenheid waar ik met plezier op terugkijk.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Slechte communicatie en lange wachttijd

Echt niet normaal hoe slecht er wordt gecommuniceerd en ik moet mega lang wachten op een afspraak. Vandaag … na weken wachten eindelijk de afspraak. Hele dag auto weg en nog niets opgelost. En nu wachten ….

Auto was voor de APK. Goede communicatie

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Een organisatie die enkel tevreden klanten nastreeft en met een veilig gevoel de weg opstuurt!

-Vriendelijke medewerkers -Uitgebreid ingaand op het wensenpakket klant -Transparante organisatie

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Geweldige ontvangst en uitleg.

Geen was te moeilijk of overbodig, duidelijke uitleg. Ook direct een oplossing voor een kleine beschadiging in de lak. Reparatie direct geregeld en afspraak gemaakt.

verrassend

nieuwe auto kwam onder een doek te voorschijn, daarnaast nog een cadeautje en prima uitleg

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

De service, deskundigheid én de vriendelijkheid zijn top!

Alles klopt, vanaf het moment dat de afspraak gepland staat tot en met het monent dat je het terrein weer verlaat. Dat is de unieke combinatie van zekerheid en betrouwbaarheid van De Waal autogroep.

Prima service.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Snel vakkundig en uitstekende service, kom je niet vaak tegen.

Uiterst vriendelijk ben ik geholpen, eerst telefonisch voor een afspraak die snel ingepland kon worden. Tijdens de reparatie werd ik netjes op de hoogte gehouden, kreeg een heerlijk kopje koffie. Zeer vriendelijk en service gericht personeel. Er werd zelfs moeite gedaan voor een vraag die ik had voor mijn dochter die bij haar in de regio niet direct bij een garage geholpen kon worden. Zo'n service vind je niet meer vaak!

Filiaal Tiel Meedenken en hulpvaardig

Goed geholpen, Jammer dat veel tegenwoordig via centrale gaat maakt het onpersoonlijk. Maar gelukkig kon ik in Tiel zelf nog wel een afspraak krijgen. Ik kies nee bij aan bevelen. Omdat iedereen een eigen perceptie heeft van wat hij wil in een garage!

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.