Vriendelijk voorkomend vakmanschap

Heel prettig dat ons camperbusje bij de Waal in onderhoud is en dat jullie altijd meedenken met ons om zaken zo te plannen dat het in onze drukke agenda past. Hulde!

Top service

Jullie bieden een top service. Komen afspraken na. Luisteren goed naar de klant.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Eerst teleurgesteld, maar later tevreden.

De Waal Autogroep in Gorinchem bood een demodeal van een Audi A3 aan. We maakten een afspraak met het bedrijf. Wij kwamen iets vroeger dan gepland aan. Het parkeerterrein was vol. Voor de bezoekers was er eigenlijk geen parkeerplaats. In de showroom aangekomen schonk niemand aandacht aan ons. Medewerkers liepen af en aan, zonder ook maar goedemorgen te zeggen. Na ongeveer 10 minuten wilden mijn vrouw en ik weer terug naar huis gaan. Uiteindelijk, na een harde opmerking van mijn vrouw, bood een van de medewerkers ons een plaats en ook koffie aan. Enige minuten later kwam de verkoper, de heer Michiel Maarleveld, bij ons. Hij was blij verrast dat we er al waren. Vermeld moet worden dat de heer Maarleveld een prettige gesprekspartner was. We konden echter niet tot overeenstemming komen over de prijs, in verband met de inruil van onze oude auto. De heer Maarleveld zette onze auto op een website, waar handelaren hun biedingen konden doen en beloofde de volgende dag terug te bellen voor de uitslag van deze biedingen. Met lege handen keerden we huiswaarts. We ontvingen zelfs geen offerte. Tegen het eind van de volgende dag belde de heer Maarleveld terug. Hij had een hoger bod op onze auto. Ik heb hem toen gemeld dat wij nu in onderhandeling waren met een andere dealer, omdat wij teleurgesteld waren in de behandeling van De Waal. Hij schrok daar van. Ik heb hem toen het verloop van onze behandeling bij De Waal verteld. Hij was blij dat ik hem deelgenoot maakte van mijn desillusie, bood een aantal keren zijn excuus aan en zou het meteen intern melden. Ook heeft hij namens het bedrijf schriftelijk excuses aangeboden. Dank zij de inspanningen van de heer Maarleveld hebben wij uiteindelijk toch voor de auto van De Waal gekozen. Hij heeft ons daarin totaal begeleid en heeft ons het vertrouwen in dit bedrijf teruggegeven. Op de dag van de aflevering werden we gezien en meteen aangesproken. Een heel andere beleving dan de eerste dag. Het voelde nu goed.

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Goede service, en doen alle moeite voor je.

Ik kwam voor een zomercheck en een navigatiesysteem update, voor mijn Tiguan allspace. Er waren wat problemen met de navigatiesysteem update, dit lukt niet in één keer. Nu gaat ze het hoofdkantoor inzetten om dit op te lossen. Dus alle moeite word gedaan, om dit op te lossen.

Servicegericht

Fijne meedenkende medewerkers. Hoewel substantieel duurder dan een 'beun', verkrijg je hier 15% discount op onderhoud van auto's van 5 jaar en ouder. Daarnaast ontvang je zeer professioneel onderhoud, goede garantie, paar procent kwantumkorting als je voor enorme kosten staat, gratis pech service en alle onderdelen zijn binnen europa binnen enkele uren tot dagen voorhanden.

Altijd prima en correct.

Een prettig bedrijf om je auto in behandeling te geven , vriendelijk personeel en lekkere koffie.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Hoog niveau klantvriendelijkheid. Uitstekende kennis en kunde!

Reeds vele jaren mijn garage. Altijd vriendelijk. Uitnodigend. Bovenal deskundig!

Een prettige admosfeer

Zowel bij aanschaf van auto als service

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Hier is de klant nog koning!

Onze VW Golf had een grote beurt nodig, korte wachttijd, vriendelijke werknemers die graag met je meedenken. Een dikke 10 voor De Waal! Oja, en goede koffie in de wachtruimte;-)

Klantgericht

Eerste contact was zeer teleurstellend, weggegaan zonder aankoop. Later toch terug gegaan, andere verkoper heeft het uitstekend opgepakt. De aflevering was ook super!! Veel kennis bij verkoper over mijn nieuwe Ibiza! Top....

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Ze luisteren goed naar de wensen en denken daarna dan ook graag mee. Leggen alle opties en verschillen tussen de auto’s goed uit.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Met plezier wachten op een goed onderhoud

Elke x weer verbaasd over de service, vriendelijke ontvangst, free wifi, goede werkplek en lekkere koffie…. Rijd speciaal half uur verder om hier onderhoud te laten doen

Kundig en zeer servicegericht

Ik heb uitsluitend positieve ervaringen met de Waal. Wij worden altijd zeer vriendelijk geholpen met uitgebreide service en uitleg. Auto wordt prima onderhouden door de vakmannen in de garage. Ze denken mee en alles gaat in overleg. Heel fijn!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Voor de 6e keer naar garage voor infotainment systeem...

Sinds mijn aankoop van een Golf variant mk8 bij jullie moes ik al 6x terug voor diagnostiek, firmware updates en vervangen van regelapparaat. Hopenlijk was het de laatste keer....

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Na enkele andere adressen gehad te hebben, kwamen we bij jullie; de Waal, uit. Na rond gekeken te hebben werden we door een verkoper aangesproken. Door hem en zijn collega (stagere). Zijn we tot de aanschaf van de auto overgegaan.

Altijd goede service

Vriendelijke ontvangst, altijd fijn om te kunnen werken in de showroom tijdens het wachten. Ook de leenfiets zijn echt een uitkomst, even snel de stad in tijdens het wachten.

Een super tevreden gevoel

Na telefonisch contact omtrent de auto T Roc werden wij welkom geheten op de zaak. Onder het genot van een kop koffie kregen wij goede informatie over de auto. We kregen alle tijd om een proefrit te maken. Bij terugkomst wederom onder het genot van een kop koffie werd op een respectvolle manier onderhandeld over de prijs. Wij voelde ons gezien en gehoord. De deal werd gemaakt en gingen positief naar het Zuiden. Ook tussen de koop en ophalen van de auto werden we voorzien van informatie. Onlangs zijn we de auto gaan ophalen, ook hier wederom een warm welkom. De auto was mooi ingepakt en bord met de felicitaties met onze nieuwe aankoop. We kregen zelfs een cadeau aangeboden ( verrassing voor ons ) Ook hier weer alle tijd voor de uitleg van de opties van de auto. Voor ons een super fijne ervaring. BEDANKT Fam. Mestrom

Super service

Altijd goede service en onderhoud

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Super service met een top verkoopteam

Dit is de derde keer dat wij zaken doen met De Waal Autogroep. Het voelt elke keer weer vertrouwd, de verkopers nemen de tijd voor je en zijn zeker niet opdringerig. Communicatie is duidelijk en vriendelijk. Marc en Niels (filiaal Gorinchem) zijn 2 toppers. Bedankt weer en tot de volgende keer......

Ontzettend fijne ervaring

Mijn eerste nieuwe Skoda mocht ik zaterdag 27mei ophalen Heel leuk ontvangen door Vincent van de Waal autogroep Tiel Ze hebben mijn gezin en de sfeer en beleving gegeven van het ophalen van je nieuwe auto Ook bij de verkoop is er goed geluisterd naar de wensen en mee gedacht Ook onze volgende auto zal zeker daar gekocht worden

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede communicatie bij aankoop auto

Ervaren personeel dat betrouwbaar over komt en duidelijk en snel communiceert.

Klantgericht en uitstekende service

Ben klant bij Audi de Waal Geldermalsen en bedrijfsmatig bij De Waal Bedrijfswagens Tiel. Service staat boven aan en je wordt netjes geholpen en te woord gestaan. Denkt met de klant mee.

Goed geholpen

Goed geholpen door Sven en Lieke. Snel reactie op vragen en goede service!

Geweldige autominded mensen

Heel fijn geholpen, goede info gehad en de verwachte wachttijd viel uiteindelijk mee!

Meer dan fantastisch!

Ik woon niet in de regio, maar heb destijds in 2022 mijn skoda Octavia gekocht in Geldermalsen. En nu twee jaar later, laat ik hem nog steeds onderhouden in Culemborg, terwijl ik in de randstad woon. Deze service krijg je niet in de randstad. Ik ben meer dan tevreden met de heren en dames van de waal Autogroep. Altijd meedenkend, niets is te gek. De klant krijgt altijd een 10 afgeleverd, geen halve daden - maar echt resultaat!

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.