We hebben weer een super mooie en fijne auto. Je wordt vriendelijk en beleeft ontvangen. De zaken zijn netjes en goed geregeld. Snelle service.
Beste Michelle, Bedankt voor de positieve woorden! Veel veilige kilometers in uw nieuwe auto gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijk ontvangen, doortastend en snel een goede deal gesloten. De kleine puntjes waren ook allemaal netjes opgelost. Kortom, attent!
Beste Frank, Dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe auto. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik heb gisteren mijn nieuwe auto in ontvangst mogen nemen. Er is met mij meegedacht wat voor een auto het beste bij mij past. We hebben uitvoerig naar de opties gekeken. Ook is er goed gekeken naar de levertijd van de auto, gezien mijn zwangerschap op zijn eind loopt. En voordat ik bevallen ben, is mijn auto gelukkig geleverd. De auto is 'babyproof' en ik heb nu een veilige auto waarin ik en mijn dochter lekker kunnen rijden. Erik en Lieke (vestiging Culemborg): nogmaals hartelijk dank voor de goede service! :-)
Beste Jacquelien, Wat goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen. Veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bijna 7 jaar geleden heb ik mijn Up! gekocht bij De Waal Autogroep. Mijn auto wordt goed onderhouden door de vakmensen van De Waal. Wordt er iets gevonden wat gerepareerd moet worden, dan word ik netjes gebeld of ik er mee akkoord ga. Dan vind ik erg attent. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe/occasion auto dan meld ik mij direct bij De Waal.
Beste Carine, Wat een mooie woorden, bedankt! We zullen de complimenten doorgeven aan het hele team. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Snel en correct en in overleg Prima ! Ga zo door Vriendelijke groet
Beste Linda, Wat een mooie review, bedankt! Hopelijk voelt uw auto weer als nieuw. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Hele aardige dame op de service desk. Behulpzaam. Prima werkplaats
Beste Carien, Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer gastvrij ontvangen en ze hebben er een feestje van gemaakt tijdens het afleveren
Beste Frans, Fijn om te horen dat het feestje goed is bevallen. Organiseert u hem de volgende keer? ;) Veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Alles verliep volgens afspraak, ben snel en vakkundig geholpen
Beste Riske, Wat fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Hopelijk voelt uw auto weer als nieuw! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mooie garge met veel aanbod en mogelijkheden, zee vriendelijk personeel!
Beste Davy, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Top service en alles goed geregeld, jammer dat de auto niet helemaal schoon wS bij aflevering, anders was het een 10 geweest.
Beste Albert, Wat fijn dat alles goed is bevallen! Bedankt voor de eerlijke feedback, we zullen er mee aan de slag gaan. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn ervaring bij de Waal in Druten. Kon wachten op kleine beurt voor mn upje onder genot van koffie met koekje. Zeer gewaardeerd.
Beste Jolanda, Bedankt voor de review. Hopelijk was het koekje lekker en voelt uw UP! weer als nieuw. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We zijn naar tevredenheid geholpen en als je belt te woord gestaan, bereidwilligheid is top
Beste Sokrates, Wat een mooie woorden, bedankt! We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Hadden geen afspraak gemaakt om bij een auto te kijken. We werden vriendelijk geholpen en mochten zelfs een proefrit maken met de auto. Uiteindelijk na een aantal weken bedenktijd. Auto afgewezen, maar een week later toch besloten om de auto te kopen! Verkoopadviseur in opleiding heeft ons super professioneel geholpen. Hield zelfs op zijn vrije dag zijn mailbox in de gaten, en beantwoorden netjes mijn mailtjes.
Beste Melissa, Wat leuk om te horen dat u uiteindelijk toch heeft besloten de auto te kopen! Hopelijk bent u er nog steeds blij mee. Bedankt voor de review en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een fijne ervaring. De koffie stond klaar en er werd goed gecommuniceerd hoe lang de eerste diagnose zou duren en wat ik zou kunnen verwachten. Uiteindelijk moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden om het probleem verder te onderzoeken. Er werd hier wederom duidelijk gecommuniceerd wat mij te wachten stond. Uiteindelijk bleken de kosten echt mee te vallen.
Beste Kevin, Wat een mooie review, bedankt! Fijn dat alles goed is bevallen. Hopelijkt voelt uw auto weer als nieuw! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service, netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en verschillende opties.
Beste Geertje, Bedankt voor de positieve woorden. Fijn dat de service goed is bevallen, nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij de mensen van De Waal is echt alles optimaal. Van de koffie tot het aanbod en de Polo, het is een grote Yolo. Eigenlijk kan niks beter en dan hebben we het nog eens over de inzet van Remy en Peter. En dan nu zomaar uit het niets winnen we ook nog de fiets. Ons leven kan nu niet meer beter, dank je wil, Chris, Walt en Peter.
Beste Cellne, Bedankt voor de uitgebreide review! Veel plezier met uw Polo én niet te vergeten uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn ervaring bij de Waal autogroep vestiging Gorinchem zijn erg positief. Medewerkers zijn pro-actief, er wordt meegedacht met de klant en nuttige tips worden waar nodig verstrekt.
Beste Marinus, Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze organisatie! Bedankt voor de review en nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vooraf duidelijk doorgenomen wat mijn bevingen waren en wat ik kon verwachten van de servicebeurt. Netjes tussendoor gebeld agv onverwachte bevinding. Klantvriendelijk in het contact
Beste Jeroen, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles goed is bevallen. We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service en ze houden je keurig op de hoogte betreft werkzaamheden
Beste Rudie, Wat een positieve woorden, bedankt! Mooi om te horen dat de service goed is bevallen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service voor onderhoudsbeurt en vervangen ruit gehad. Op het laatste moment kon de ruitvervanging extra ingepland worden. Duidelijke informatie (via sms wanneer aan te leveren en wanneer op te halen), en netjes gewassen en gezogen
Beste Stephan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Direct vanaf het moment van kennismaking in de mooie showroom, zeer vriendelijk ontvangen,en meedenkend geholpen met de zoektocht naar de auto waarnaar wij opzoek waren. Jarenlang in een auto gereden van een Frans merk en nu de overstap gemaakt naar een mooie Volkswagen Tiguan. Aanrader! Prima service bij de Waal Autogroep!
Beste Daan, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw nieuwe Tiguan. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Er wordt gevraagd of je nog bijzonderheden merkt aan de auto dat vervolgens wordt onderzocht. Je wordt goed geïnformeerd over hetgeen dat naast het noodzakelijke onderhoud eventueel kan worden vervangen met de bijbehorende kosten, waarbij toestemming wordt gevraagd aan de klant. Wanneer de auto gereed is en klaar staat voor ophalen wordt je netjes telefonisch en per sms geïnformeerd. Zeer tevreden!
Beste Erwin, Super bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wat ik al gewend was: de service van de Waal autogroep blijft ook in 2023 gehandhaaft
Beste Dirk, Wat goed om te horen dat u opnieuw tevreden bent! Bedankt voor uw review en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede ervaring bij het verplaatsen van een APK keuring. Goed geholpen en tijdige communicatie over aankomend onder onderhoud banden en remschijven.
Beste Arjan, Bedankt voor uw beoordeling. We zullen de complimenten doorgeven aan het hele team! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne en open communicatie. Goede service. Men neemt ruim de tijd voor de gesprekken.
Beste Bram, Wat fijn om te horen dat je een positief gevoel hebt overgehouden aan onze organisatie! Bedankt voor je review en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.