Fijn geholpen!

Goede service en fijne wachtruimte. Ik kon daar alleen nergens een prullenbakje vinden om het afval in te doen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goed en uitstekend bedrijf.

In onze zoektocht naar andere auto , voorkeur Skoda Citigo bij autobedrijf de Waal te Tiel terecht gekomen via google review. Goed ontvangen , fijn en met persoonlijke benadering geholpen door Peter. Snel tot een goede deal kunnen komen en gisteren hebben we de auto op kunnen ophalen. Met veel en fijne aandacht door Remy is onze auto opgeleverd. Bedankt voor het presentje. Vriendelijke groet, Anja en Gino Sibbald

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Netjes opgelost probleem en een hele complete aflevering!

Pedro Schaap heeft ons een top ervaring gegeven bij het opleveren van onze nieuwe Skoda Enyac. Uitgebreide toelichting op alle knopjes en mogelijkheden maakte ons nog enthousiaster voor de nieuwe auto. En ook in het voortraject heeft Pedro ons goed geholpen en is ons netjes tegemoet gekomen bij een fout in de productie van de auto. We rijden met veel plezier en zijn graag klant!

Super, goed geholpen

Goed geholpen, behulpzame collega's! Erg blij met m'n Volkswagen T-Roc, credits naar Sven

Uitstekend.

Fijne ervaring met Audi De Waal. Communicatie was prettig en afspraken worden nagekomen

Betrokken en persoonlijk

Wij hebben vandaag onze "nieuwe" Touran op mogen halen en deze is op een fijne persoonlijke en betrokken manier afgeleverd.

Prettig en deskundig geholpen

Bij Peter Husselson een Volkswagen Tiquan mild hybrid gekocht. Eerlijk en deskundig advies gekregen en de verkoop verliep in een prettige sfeer. Ook het inruilen van de huidige auto ging soepel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Hele prettige ervaring, zeer aan te raden!

Afgelopen november een Audi gekocht bij filiaal Geldermalsen. Zeer prettig contact gehad met Casper tijdens het verkoopproces en ook later met Sem tijdens het ophalen van de auto. Er kwam al snel na afleveren van de auto een oliemelding binnen. Ook hier prettig contact gehad met de dealer. Het probleem is keurig opgelost in hun werkplaats. Ik zou de Waal autogroep zeker aanraden!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Hele prettige ervaring, zeer aan te raden!

Top prestatie geleverd door uw bedrijf

Ik kan kort en bondig zijn. Ben top geholpen en iedereen staat altijd direct voor je klaar. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. En dan als extra service ook nog een cursus voor de ID 4. Dit is toch hellemaal top.

Top prestatie geleverd door uw bedrijf

Prima organisatie, medewerkers zijn net vrienden!

Duidelijke afspraken en uitleg over de werkzaamheden, efficiënte uitvoer en een meer dan plezierig team medewerkers. Wachten tijdens reparatie of vervangen winter- of zomerbanden vind ik nooit een probleem, er is een prima ruimte om ongestoord te werken of te lezen. Voor mij staat De Waal Autogroep Tiel op nummer één!!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Super ervaring, goede afpraken en communicatie

Wij hebben onze nieuwe auto gekocht met behulp van Pedro Schaap. We zijn super tevreden over de dienstverlening en het hele proces.

Prima garage/dealer Goede service/betrouwbaar

Wij komen hier graag!

In het verleden hebben wij hier 2 Volkswagens gekocht en onze auto’s zijn hier ook in onderhoud. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Auto met inspectie en APK netjes gewassen en gestofzuigd. Bedankt!

Wij komen hier graag!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Met veel geduld en vakvrouwschap is alles uitgelegd

Alle tijd werd er genomen om alles uit te leggen en dat is tegenwoordig met alle apps een heleboel. Goed advies om de originele trekhaak te plaatsen. De wegklapbare trekhaak zit er onzichtbaar op ;-). Prachtig.

profesioneel

Zeer prettig ervaren. Goede profesionele behandeling vanuit jullie verkoper Joel. Ook na de bevestiging op de koop van onze auto zeer netjes behandeld.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.