Uitstekende vakbekwame mensen, die met je mee denken en doen!

Zeer goed van dienst geweest bij de aankoop van onze nieuwe occasion. Met mensen te maken die weten waar ze over praten, dat vinden wij prettig. Zeer service gericht en we zijn onwijs blij met onze aankoop.

Behulpzaam

Aan de telefoon erg vriendelijk zowel het receptie als de verkoper. Heel erg mee denkend fijne ervaring

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ook deze autoverkoop was weer top.

Vorige auto ook via de Waal gekocht. Bij alle vragen kon ik terecht. Ook nu weer via de Waal in volle tevredenheid auto gekocht

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Top garage...vriendelijk personeel behulpzaam.

Twee jaar geleden a1 gekocht. Zeer tevreden over personeel en de service.

Terugroepactie

Er was een software update nodig voor mijn Seat Leon. Helaas duurde de update langer dan verwacht en er werd gratis een vervangende auto aangeboden en zou de auto de volgende dag ophalen. Nadat de update gelukt was, bleek het navigatiesysteem gelockt te zijn en was er een code nodig uit de fabriek. Dit heeft ook nog een aantal dagen gekost voordat het in orde was. Alles bij elkaar heeft de update, die normaal gezien 2-3 uur duurt, 1 week in beslag genomen. De vriendelijke receptioniste van de vestiging in Tiel heeft zonder vragen en gedoe ervoor gezorgd dat ik de hele week kosteloos in de huurauto mocht rijden.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

De Waal is altijd bereid om te helpen en staat direct voor je klaar!

Hoewel er volgens de planning pas over twee weken plek was, kon ik direct even langskomen om het probleem te laten beoordelen om te zien of reparatie nog twee weken kon wachten. Dat bleek niet het geval, ik kreeg direct een leen auto mee en ‘smiddags mijn gerepareerde auto weer opgehaald. Super fijn! Nu kunnen we veilig op vakantie!

Verwachting waargemaakt.

Het kopen van een nieuwe auto (door een particulier) is toch een bijzondere belevenis. Je doet het zo gezegd niet iedere dag. In onze zoektocht zijn we bij veel bedrijven geweest. Veel te vaak was het of we een kilo suiker kwamen kopen. Bij De Waal merkten wij de interesse in ons, in onze wensen en (h)erkenning van onze voorwaarden. Er werd met ons meegedacht en alternatieven geboden. En dat leidde uiteindelijk vrij vlot tot een koopovereenkomst. Het feest van de aflevering was vervolgens ook echt een feest (behalve het achterlaten van onze mooie trouw Saab Cabrio).

Uitstekend geholpen .

We zijn uitstekend geholpen, zeer vriendelijke medewerkers. Ze dringen niet aan en laten de keuze vooral bij de klant.

Top!

Voordat ik klant was bij De Waal Autogroep Gorinchem, was ik vaste klant bij Toyotadeals Gebrs. van Gent Veenendaal. Dat bedrijf staat binnen Nederland bekend als 1 van de beste Toyotadealers van Nederland. Maar de ervaringen die ik heb bij De Waal Autogroep Gorinchem zijn echt vergelijkbaar. Altijd vriendelijk, deskundig, iedereen zegt je goedendag. Klant is echt koning!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Alles tot in de puntjes geregeld!

Vanaf dag 1 zeer prettig ervaren. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. Er werd zelfs een videoclip opgenomen van de auto, om mij op afstand alles te laten zien. Ware professionals!

Vriendelijke, professionele ontvangst

Vriendelijk personeel in Druten, ontvangen met een lekkere bak koffie, goede uitleg nemen de tijd voor uitleg, en luisteren na je wensen.

Goed geholpen en de auto is netjes afgeleverd

Goed geholpen en de auto is netjes afgeleverd

hele goede persoonlijke benadering

bij de Waal is het net of je omgaat met familie of vrienden heel erg persoonlijk altijd fijn om zo geholpen te worden

Al 24 jaar de zelfde service

Na 6 Volkswagens over gestapt naar Skoda Neyaq weer goed geholpen in Culemborg

Fantastische garage de waal

Behulpzaam en vriendelijke mensen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede duidelijke service en advies, afspraak is afspraak , zie geen enkele reden waarom ik naar een ander autobedrijf zou gaan

Prettig en persoonlijk.

De verkoper heeft z’n best gedaan voor mij.

prima geregeld

vanaf het eerste contact per mail tot en met de uiteindelijke aflevering, alles was goed geregeld. enige minpunt is dat de bijgeleverde thuislader duidelijk een gebruikt exemplaar was.

Goed, gezellige professionele sfeer

Goed, gezellige professionele sfeer

gelukkig is mijn teleurstelling opgelost door De Waal

Ik heb een gebruikte auto gekocht en vond het erg teleurstellend dat een paar gebreken bij de verkoop niet zijn gemeld. Bij het bezichtigen van de auto verwachtte ik dat deze gebreken in ieder geval worden gemeld, dan is het mijn keuze om de auto met gebreken te kopen. Om mij tegemoet te komen zijn de gebreken uiteindelijk prima opgelost.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Bij aankoop prima, bij eerste probleem slecht

In februari een gebruikte auto gekocht met prima service. Iets meer dan een half jaar 2 problemen waarvan 1 gewoon pech was (rekening klant) en het andere een klein probleem (kosten oplossen €150) dat coulance/garantie zou moeten zijn. Hoewel ik kon aantonen (aan de hand van mijn laadgeschiedenis) dat het probleem binnen 6 maanden was ontstaan, gewoon voor rekening van de klant. Houding was zeer formeel: malheur niet binnen 6 maanden vastgesteld, geen dekking. Onderhoud doen we altijd bij merkdealer, maar niet meer bij De Waal Autogroep. Van een familiebedrijf had ik een heel andere houding verwacht. Gaat niet om de kosten, wel het principe. Onbegrijpelijke houding van De Waal

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Prettige samenwetking naar een leuke aankoop

Wederom een fijne ervaring om bij Pedro een nieuwe auto te kopen. Hij denkt met je mee om een goede en passende auto uit te zoeken.

Uitstekend!

Zeer fijne autogarage. Nemen na toenadering snel contact op en je wordt gastvrij ontvangen. Behulpzame medewerkers die met je meedenken en leveren goede service. Alles wordt perfect geregeld.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Duidelijk en vriendelijk contact gehad met de verkoper.

Vriendelijke verkoper die mij duidelijke uitleg heeft gegeven omtrent de skoda enyaq iv die ik heb aangekocht. Aanrader.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Uitstekend begeleid en geholpen tijdens het inruil- en aankoopproces.

Wij hebben een schitterende jong gebruikte Seat Leon aangeschaft bij De Waal Autogroep. De inruilwaarde van onze huidige auto werd deskundig bepaald, was eerlijk en meer dan acceptabel. Elk aspect van het inruil- en aankoop proces is duidelijk met ons besproken. De aflevering van onze nieuwe auto was een belevenis op zich inclusief onthulling vanonder een feestelijk rode doek. Fantastisch! Al met al een uitstekende ervaring en we komen graag nog eens terug.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.