Perfect geregeld!

Onze eerste auto in de private lease. Een Skoda scala welke we nu al 2 jaar rijden. Heb je een vraag of wil je even iets laten controleren dan hoef je alleen maar even te bellen. Even wachten met een bakje koffie en een leuk gesprek met Koen den Hollander, vooruit kijkend weke Skoda we over 2 jaar gaan leasen. De Waal is voor ons een prettige garage.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Onderhoud is een beleving geworden

De Skoda Enyaq van 1 jaar oud gaf allerlei meldingen die bleven terugkomen en steeds 'erger' werden. Ondanks dat er enkele malen door een andere garage naar gekeken was, bleef het euvel terugkomen. Mijn vertrouwen in de auto werd hierdoor steeds minder. De Waal was niet de garage die deze auto destijds had afgeleverd, maar was na mijn telefoontje gelijk bereid er naar te kijken en me verder te helpen. Na een vriendelijke ontvangst en de controlles bleek dat dit een meer voorkomend probleem was. Zoals afgesproken werden de juiste acties en onderdelen duidelijk met me doorgenomen, verholpen en rij ik nu weer tevreden rond met een auto zonder storingen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Aandacht voor mij en kennis van auto's.

Met persoonlijke aandacht en kennis door de medewerkers van de Waal heb ik mijn nieuwe auto samengesteld. Op elke vraag werd ik netjes per telefoon of mail beantwoord. Tussendoor op de hoogte gebracht voor de levertijd en op het moment van afleveren was er alle aandacht en tijd om alles uit te leggen. Een VW ID5 is immers heel wat anders dan een VW Jetta! Voor het eerst een fietsendrager erbij besteld. :)

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Fijne snelle correcte service

Mooi dat er betaalbaar onderhoud uitgevoerd kan worden aan een 10 jaar oude Touran

Vakmanschap en service

Bij de Waal autogroep kun je rekenen op vakmanschap en service. Of je nu een kleine vraag hebt of een servicebeurt of APK of kopje koffie. Je wordt goed geholpen. En zelfst een vraag over het winkelaanbod en een terras in de buurt wordt beantwoord!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Een jong en enthousiast team!

Netjes, correct en gedreven om de klant van dienst te zijn.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

De begeleiding was prima.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Prima en professionele service

Bij De Waal hoef je je nooit zorgen te maken over gekke zakken of plotselinge vraagtekens bij reparaties of onderhoud. Gewoon van te voren duidelijk gecommuniceerd wat er gaat gebeuren, en als ze al iets opvalt krijg je duidelijke uitleg over hoe wat en waar. Daarnaast krijg je altijd vriendelijk advies over bij vragen en randzaken.

Vriendelijk en heldere communicatie

Vriendelijk geholpen en duidelijk in de communicatie!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Ik word altijd netjes en correct geholpen

Ik ben al ruim 12 jaar (3 occasions gekocht en 2 auto’s in onderhoud) klant en ik ben nog steeds zeer tevreden met de service van De Waal.

Meedenken, snelle service, deskundig

Staan altijd voor je klaar, denken mee, snelle service!

Heel goed geholpen

Superfijn bedrijf. Denken graag met de klant mee en zijn flexibel Wel wat tips: - Beetje onduidelijk wanneer de auto precies klaar is / vanaf wanneer deze opgehaald kon worden - Jammer als blijkt dat de stoel en stuurkolom zijn aangepast (en niet teruggezet)

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Auto gekocht nadat de onze gestolen was. Begrip belangstelling En een mooie skoda gekocht

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zeer vakkundige garage met uitstekende service

De uitstekende service en vakkundige uitvoering ervaar ik niet alleen met de zomer-check en de airco-check die ik deze keer heb laten uitvoeren, maar al verscheidene jaren ALTIJD bij al mijn bezoeken voor onderhoud en/of andere zaken die ik bij de Waal CULEMBORG laat uitvoeren.

Goede en snelle service.

Vriendelijk personeel. Snel geholpen. Goede service. Goed vervangend vervoer. Mooie showroom. En de koffie staat altijd klaar.

Vriendelijk, snel, vakkundig, betaalbaar

Tijdens een fantastische rit in onze beetle-cabrio bleken enkele lampjes aan te springen die op motorfalen duidden. Oeps. Dat brengt even een stevige wolk op de stralende zomerdag. De volgende ochtend in Gorinchem bij de VW werkplaats langs gegaan, alles besproken en lekker simpel in een digitaal volgsysteem gezet. We konden daarin zelf de foto uploaden van de brandende lampjes. In de app konden we ook de status van de reparatie volgen. Binnen een uur was de diagnose gesteld en na telefonisch overleg werden de onderdelen besteld en begin van de middag al geplaatst. En onze cabrio brengt weer dat heerlijke vakantie gevoel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Geweldig goed en netjes geholpen

Audi q5 ingeruild tegen T-Roc Prijs was in een keer goed Auto netjes afgeleverd

Top service

We worden adequaat, vriendelijk en snel geholpen. Lekke band, wacht u maar even, servicebeurt op afspraak uurtje wachten.

Uitstekende ervaring!

Begin juli heb ik mijn Passat uit 2012 ingeruild voor een Octavia uit 2019. Best spannend want ik ben alleen met drie kinderen en de Passat heeft me nooit in de steek gelaten. Geert en Albert Jan hebben mij alle vertrouwen gegeven: rustig alles uitgelegd, vragen beantwoord, en eerlijk advies. Bovendien geen moeite te veel: op een buitenlands rijbewijs toch een machtiging voor overschrijving kunnen regelen, en het fietsenrek hebben ze zelfs voor me in elkaar gezet. Een aanrader!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prachtige auto en perfecte aflevering

Zowel de aankoop van de auto als de aflevering waren in één woord perfect. De, ivm vakantie, benodigde overdracht van adviseur is vlekkeloos verlopen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Vlekkeloze opknapbeurt na schade!

De vrij nieuwe VW golf had schade aan de rechter achterdeur, er zaten behoorlijk wat krassen op de deur. De Waal monteur adviseerde om eerste de auto te laten poetsen met een kans dat de krassen minder zichtbaar werden. De auto heeft een halve dag in de garage gestaan, ter compensatie heb ik gebruik mogen maken van een geweldige leenfiets, en toen ik de auto kwam ophalen was er geen enkele kras meer zichtbaar! Het was toverwerk van de poetser :) Heel veel dank voor het onderhoud en deze opknapbeurt!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Gedegen onderhoud en de waalgroep gaat voor kwaliteit

Dag, Ik ben nog maar 2 keer (apk en zomerservice-beurt) bij de waalgroep geweest voor de onderhoud van mijn lievelingsauto de Volkswagen Caddy Maxi maar ik ben zeer tevreden. Ik ben zeer vriendelijk geholpen, hebben kloppend advies ontvangen en ik merk dat de auto letterlijk veel beter is gaan rijden. Blij mee. Bedankt werkplaats en servicebalie.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

TopService with a Capital S.

Vanaf het eerste contact een aantal weken geleden om de afspraak te maken voor de LongLife checkup tot en met het ophalen van mijn Audi vandaag was het contact met zowel de dame achter de telefoon en balie als met de service monteur weer prettig en professioneel. Tussentijds vandaag nog een update voor het meerwerk gekregen en geaccordeerd via het systeem dat prima werkt. Het onderhoud is weer tip top uitgevoerd en ik ben er van overtuigd dat we er weer heel wat vertrouwde kilometers tegenaan kunnen. Een vriendelijke dank van de dame voor de gegunde opdracht tot besluit zorgt ervoor dat ik bij het verlaten van de showroom met een goed gevoel weer in mijn bolide ben gestapt. Topservice met een Capital S.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Verkoop goed, aflevering onder verwachting

Goed en persoonlijk geholpen bij de verkoop, echter de aflevering was matig. Ik had gekozen voor thuis aflevering, 4 dagen voor aflevering datum door De Waal gewijzigd, waardoor ik 3 dagen ander vervoer moest regelen. Afgesproken om s middags de aflevering te doen, werd 10:00 s ochtends (gelukkig was ik op 15 minuten rijden en kon de aflevering doorgaan). Aflevering was alleen afgeven van sleutel, geen uitleg, geen oplaadkaart, geen kentekenbewijs, geen ruitenvloeistof. Werd wel snel geschakeld met leasemaatschappij om alles op te lossen. Software update was nog niet door gevoerd in de auto zelf. Geen grote zaken en tevreden met de keuze van de auto.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring is zeer goed, werden correct 0ntvangen en geholpen

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.