Professioneel, alles is keurig geregeld.
Beste Jet, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij de Waalgroep Tiel werd ik vriendelijk geholpen terwijl ik een nieuwe auto uitzocht. Niks geen ouderwetse “autoverkoper” trucs. Gewoon eerlijk en oprecht advies. Toen ik mijn nieuwe auto uiteindelijk pas een week later op kon halen dan verwacht kreeg ik keurig op kosten van het bedrijf een hele fijne nieuwe leenauto. Ook het ophalen van mijn eigen nieuwe auto verliep zeer prettig. Een dag later nog gebeld of alles na wens was. Ofwel, ik ben erg tevreden over De Waalgroep Tiel. Hier werken een paar zeer vriendelijke mensen die je als koper een ongedwongen, maar prettig gevoel geven.
Beste Anne, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop jullie verkoper (Bram Limburg) ons heeft geholpen naar het zoeken van de juiste elektrische auto (Volkswagen ID.3 1st Plus). Na een uitgebreide proefrit in deze auto heeft Bram ons tijdens een gesprek de mogelijkheden uitgelegd en uitgewerkt waardoor wij een goede keuze konden maken. Tijdens de aflevering heeft Remy den Hartog ons duidelijke uitleg en mogelijkheden van de Volkswagen ID.3 gegeven, Remy nam hier uitgebreid en rustig de tijd voor, waardoor wij met een zeer goed gevoel onze eerste rit naar huis konden maken. Wij zijn door deze 2 mensen uitstekend geholpen waardoor wij zeer te spreken zijn over De Waal Autogroep Tiel en wij jullie ook zeer zeker zullen aanbevelen.
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zullen de complimenten doorgeven aan Bram en Remy ;-) Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in de ID.3! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik was toe aan een nieuwe Leaseauto. De levertijden van nieuwe auto's zijn momenteel erg lang. De Skoda verkoper Peter Husselson heeft heel goed meegedacht. We zijn uitgekomen op een gebruikte Duitse import auto. Ben hier echt heel erg blij mee
Beste Jeroen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij aankomst hartelijk ontvangen door Peter. In goed en helder persoonlijk contact een duidelijke uitleg gekregen over de auto, eventuele verzekeringen, en eventuele inruilopties voor mijn oude auto. Peter, en daarmee De Waal, komt erg betrouwbaar over en gaf mij daarmee een goed gevoel over de auto. Ook de aflevering van de occasion via Remy verliep erg soepel en voelde direct goed. Al met al heel erg tevreden met de service en met de auto.
Beste Thomas, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
werd erg prettig geholpen door Peter terzake kundig en een luisterend oor mijn beste ervaring met auto aanschaf
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn geholpen door Vincent. Vanaf het begin voelde het al vertrouwd bij deze verkoopadviseur. Superblij met mijn aankoop en ik zal zeker nog eens een auto willen kopen in de toekomst!
Beste W Alquizar, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na een slechte start bij de Audi garage in Geldermalsen. Ze zagen ons staan te wachten maar namen niet de moeite om ons te helpen zijn door gereden naar Tiel. Wat een verschil van ontvangst. Het was er heel druk maar dat was daar geen probleem. We werden ontvangen door Pedro.. We waren er snel uit en hebben een mooie Up gekocht. Ik hoop er vele jaren mee te mogen rijden. Hartelijk dank de Waal Tiel. En in het bijzonder Pedro. Groet Trudi
Beste Trudi, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Vervelend dat u in Geldermalsen niet goed geholpen bent. We zullen dit intern bespreken. Fijn dat het in Tiel alsnog is goed gekomen :-) Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw up! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Nooit eerder een auto gekocht bij deze club maar goed, duidelijk en snel geholpen. Dat is wat de ondernemer graag wil. Duidelijk taal en begrijpelijke offerte.
Beste Jaap, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Het team van de Waal autogroep is erg klantvriendelijk.
Beste Luca, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een prachtig bedrijf met een uitstekende service en goede koffie! Vriendelijk personeel en duidelijke hulp en uitleg.
Beste Luuk, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de koffie heeft gesmaakt. U bent altijd welkom voor een bakkie! Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik ben erg tevreden over zowel mijn aankoop als de persoonlijke en professionele aanpak & begeleiding voorafgaand maar ook na mijn aankoop van de Seat. Er is geluisterd naar mijn wensen, mee gedacht en gekeken en zonder enkele vorm van druk begeleid in de aankoop van de juiste occasion voor mij. Tevens is er door de aanpak van De Waal een keurig inruilbod gekomen op mijn oude auto. Prima service. Erg tevreden en zal naar alle waarschijnlijkheid mijn auto dan ook in onderhoud blijven houden bij De Waal in Tiel ondanks het feit dat ik niet in de buurt woon.
Beste Nikkie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw SEAT! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Hij heeft zijn rijbewijs gehaald, maar dan begint het.... de zoektocht naar de eerste auto van mijn zoon. Na een paar dagen zoeken stond die daar, op internet. De skoda citygo in sport editie. Natuurlijk moesten wij deze auto gaan bekijken en werden wij onwijs goed geholpen door de verkopers bij de dealer. Dit werd dan ook de auto, maar toen begon het wachten op de dag dat mijn zoon hem mocht komen ophalen. Die dag kwamen, bij de dealer aangekomen was de auto nergens te bekennen, maar daat stond de auto onder een zwart kleed. Een magische en onvergetelijke manier om je nieuwe auto in ontvangst te nemen. Als ik nu nog aan mijn zoon vraag of hij blij is met zijn auto, komt er niks anders dan een hele dikke smile op zijn gezicht. Niet alleen door de auto maar ook door de beleving en goede service die wij hebben gekregen bij de dealer. Een onvergetelijke ervaring die wij iedereen wensen, bij deze geweldige dealer.
Beste Lars, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Uw zoon boft maar met zo'n vader ;-) Wij wensen u en uw zoon heel veel fijne en plezierige kilometers in de CITIGO! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik ben zeer tevreden als bezitter van een Kiwi groene Skoda Citygo 5 ambition! Wat een top auto en wat een goede en leuke service is mij verleend. Fantastische ervaring dat de auto ingepakt onder een doek blinkend klaar stond met een bordje erbij van gefeliciteerd mevrouw! Echt hoe leuk is dat!
Beste CM Vinke-Hoekman, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw felgroene CITIGO! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Er wordt duidelijk gecommuniceerd, er is voldoende tijd voor alle ins en outs tijdens het sales proces. Ook het even wat langer meenemen van de auto is fijn om de beslissing beter te kunnen maken.
Beste Hugo, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Snel en efficiënt geholpen. Goede uitleg, duidelijk. Medewerkers aardig. Wat mij betreft een aanrader.
Beste Maroloes, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na advies van een bekende welke zeer te spreken was over De Waal Autogroep Tiel zijn wij vanuit Leiden naar de showroom gereden voor een proefrit met een Skoda Rapid. Al daar aangekomen vriendelijk opgevangen door Peter die veel interesse in ons toonde en duidelijke informatie verschafte over de auto. De auto kwam volledig overeen met wat wij zagen op de overzichtelijk website en wij waren na de proefrit dan ook direct verkocht! Ivm tijdsdruk heeft Peter alles gedaan om de auto goed en snel te laten afleveren. De auto stond in een week voor ons klaar. Het aflever moment was echt een feestje, Remy heeft echt de tijd genomen om alle in-en outs te vertellen over de auto. Vanaf het begin tot het eind zijn wij heel goed verzorgd.
Beste Mattika, Bedankt voor uw leuke review! Wij wensen u heel veel plezierige en veilige kilometers met de Rapid! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij de aankoop van mijn arona fr nou de navigatie kan geen updating doen hij is van 2019 ben nu meer dan een jaar bezig geweest en er zit ook geen auto historie boek bij jammer. Daar om geen vertrouwen meer in de verkoper bij Skoda
Beste Anton, Vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. We komen graag in contact met u. Indien u dit wenst, wil u dan uw contactgegevens mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.