Het maken van een afspraak kan eenvoudig via de website. De kosten worden zoveel mogelijk vooraf gecommuniceerd. In een luxe wachtruimte kun je onder het genot van een kopje heerlijke koffie lekker werken. Mijn auto was keurig binnen de geplande tijd klaar en stond keurig gewassen op mij te wachten. Niet voor niets is Audi de Waal uitgeroepen tot excellente Audi dealer!
Beste Marcel, Hier doen we het allemaal voor! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de service die onze hardwerkende collega's iedere dag leveren. We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Veel persoonlijke aandacht en doorvragen waardoor er een passend aanbod voor je wensen wordt gedaan. Snelle levering en alle beloftes nagekomen, mooi!
Beste Lennart, Wat een mooi compliment! Uiteindelijk willen we dat iedereen met een tevreden gevoel in zijn of haar nieuwe auto stapt. We wensen je nog heel veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
krijg e-mail dat auto gereed is. bij aankomst blijkt dat het nog niet klaar en ik 30 minuten later terug moet komen. Gevraagd om van allebei de sleutels de batterij te vervangen. Thuis blijkt een van de sleutels het niet te doen.
Beste Roland, Wat vervelend dat de sleutels bij thuiskomst nog niet bleken te werken. Onze collega heeft ondertussen contact met je gehad en een nieuwe afspraak gemaakt om de sleutels opnieuw in te leren. Door een miscommunicatie tussen de werkplaats en de receptie was helaas je auto eerder afgemeld dan de bedoeling was. Onze excuses hiervoor. We wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer netjes en vlot ontvangen en geholpen.
Beste Johan, Vriendelijk bedankt voor het mooie cijfer. We zijn blij te horen dat alles naar wens is geweest. Nog een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goed en snel contact, heel aardig personeel!! Echt top!!
Beste Anne-lynn, Bedankt voor het mooie compliment. Die steken we in onze zak! We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn geholpen, zelf wielen nog even schoongemaakt!
Beste Brenda, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De Waal is een fijn bedrijf.
Beste Martin, Bedankt voor het mooie compliment! We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Opgehaald van het station, lekkere koffie en je nieuwe auto staat klaar om onthuld te worden, wat wil je nog meer? Goede introductie en dat alles in een klantvriendelijke omgeving. Top gedaan jongens!
Beste Bob, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Of je nu voor onderhoud komt, of advies voor een nieuwe auto. De service van de medewerkers is altijd goed.
Beste Kees, Wat een mooi compliment, bedankt! We zijn blij te horen dat alles altijd naar wens is als je bij ons langskomt. We zien je graag de volgende keer weer. Voor nu wensen we je nog een heel fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijk en professionele personeel. Mijn auto werd snel en efficiënt gerepareerd/onderhoudsbeurt/banden wissel. We zijn overgestapt naar deze garage (De Waal Gorinchem).
Beste Eveliene, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn na jullie bezoek aan onze vestiging in Gorinchem. We zien je graag de volgende keer weer! Voor nu wensen we je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Heel positief!
Beste Sandra, Bedankt voor het mooie cijfer! We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vandaag mijn audi A6 voor een longlife service onderhoud bij de Waal autogroep Geldermalsen gebracht. Goed ontvangen en het onderhoud tot in de puntjes uitgevoerd. Heel duidelijk in de uit te voeren service en geen verrassingen achteraf. Hartelijk dank voor deze ervaring en tot de volgende…..
Beste Edwin, Wat fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Daar doen we het uiteindelijk voor! We wensen je nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vandaag mijn A3 weer opgehaald van zijn eerste beurt. Youri heeft me goed geholpen en geeft eerlijke, complete antwoorden. Dat is veel waard. Opmerkingen worden serieus genomen. Advies/tip voor Jasper de Moree als Aftersales manager zijnde; Sta s'ochtends of s'avonds ook zelf aan de desk! Dan is zo'n enquete als dit niet meer nodig ;)
Beste Maarten, Vriendelijk bedankt voor het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven. We zijn blij te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog een mooie dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Netjes ontvangen, vervangende auto stond klaar en telefonisch op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.
Beste Tim, We zijn blij te horen dat onze service goed is bevallen. Nog een heel fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
M’n crafter is m’n werk plek en magazijn ik ben ondernemer en stil staand, is m’n klanten niet kunnen helpen . En daarom kies ik voor Volkswagen
Beste David, Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom doen we ons best om jouw Crafter altijd weer zo snel mogelijk de weg op te zetten. Wat kunnen we de volgende keer beter doen om er een 10 van te maken? Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd keurig geholpen door vriendelijk personeel. Punt van aandacht is de snelheid om een nieuwe afspraak te maken en ik wordt niet altijd gebeld als de auto klaar is.
Beste Erik, Bedankt voor het schrijven van je review. Goed om te horen dat de service van ons personeel altijd naar wens is. We geven aan onze collega's door dat ze erop letten dat iedereen teruggebeld wordt. We wensen je voor nu nog een heel fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
In juli 2024 hebben wij samen met Peter de mogelijkheden bekeken. Vanuit ons perspectief dacht hij met ons mee en hebben we een keuze kunnen maken naar onze zin en binnen ons budget. De aflevering van onze 'nieuwe' occasion was verrassend? Ingepakt en wel stond hij voor ons klaar. Remy nam alle tijd om alles, van administratie tot auto, uit te leggen. Wij zijn blij met onze 'nieuwe' Kamiq en we zijn blij met de Waal Tiel!
Beste H. Raaijmakers, Wat een mooie woorden. We zijn blij te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe Kamiq! We wensen jullie nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Alles weer prima geregeld. Inzicht vooraf in de werkzaamheden en kosten, uitvoering volgens afspraak en met een gewassen auto naar huis!
Beste Mark, Bedankt voor het mooie cijfer. Goed om te horen dat alles naar wens is gewenst. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zoals altijd zijn wij goede service van De Waal Autogroep gewend, zo ook deze keer weer goed geholpen.
Beste Jordy, Vriendelijk bedankt voor het mooie cijfer. We zijn blij te horen dat je altijd zo tevreden bent. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Via tussenpersoon auto gekocht. Bij aflevering keurig geholpen en na instructie vertrokken. Alles piekfijn in orde en een fantastische auto.
Beste Jan, We zijn blij te horen dat onze service naar wens is geweest. Nog een heel fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn VW Up moest voor een servicebeurt. Iets dat ik bleef uitstellen. Toch maar een afspraak gemaakt voor ik ermee op vakantie ging. Vanaf het moment van inplannen, voelde het alsof ik ontzorgd werd. Alles werd voor me geregeld. Ik kreeg een mooie huurauto mee. Helaas kon ik daar niet lang van genieten, want mijn Up was al snel weer klaar om opgehaald te worden. Ik werd vriendelijk ontvangen en was van te voren goed geïnformeerd over de te verwachten kosten. Ik kom hier zeker terug
Beste Alice, Wat leuk om te horen dat je het gevoel kreeg volledig ontzorgd te worden. Dat is namelijk waar we uiteindelijk naar streven! We zien je graag nog eens. Voor nu wensen we je nog een heel fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ondanks dat de auto meerdere keer issues had, heeft vestiging Tiel mij duidelijk en correct geserviced. Alle problemen zijn verholpen en de communicatie was goed.
Beste Edwin, Wat goed dat alle problemen met je auto zijn opgelost. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De medewerker staat direct klaar om je te helpen. Even het oliepijl controleren en de bandenspanning, werd direct uitgevoerd. Zo ga je met een goedgevoel op vakantie.
Beste Kees, Bedankt voor het mooie cijfer. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik werd vriendelijk geholpen, er werd meegedacht en het probleem snel verholpen!
Beste Rianne, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen je nog een heel fijne dag toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We werden netjes en vriendelijk te woord gestaan. De nieuwe auto stond in een aparte ruimte onder een mooie glanzende stof. Wat het extra spannend maakte aangezien we de auto nog niet in het echt hadden gezien. We kregen drinken aangeboden en daarna werd er ruim de tijd genomen om de auto te bekijken en uitleg te krijgen. Dat was erg fijn! Wij zijn vaker in Tiel geweest en werden altijd vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Beste Esther, Vriendelijk bedankt voor de mooie complimenten! We vinden het leuk om te horen dat onze service zo goed in de smaak is gevallen. We wensen je nog heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep.
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.