Tijdige informatie, prettige dienstverlening
Beste Jan, Bedankt voor je review. We waarderen het erg dat je je nieuwe auto bij ons hebt aangeschaft. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een auto kopen bij Audi De Waal was een prettige ervaring, vriendelijke en gemoedelijke verkoper. Daarnaast werd er aandacht besteed bij het ophalen van de nieuwe auto en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Goede service!
Beste Gert Jan, Goed om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad bij Audi De Waal. We vinden het natuurlijk erg belangrijk dat je alles uit je auto kan halen wat erin zit. We wensen je ook nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Tijdens de proefrit werd er goed de tijd voor me genomen, alle opties doorgesproken. De auto naar mijn zin gekocht. Zoals afgesproken gebeld door de afleverspecialist en na 3 weken was het eindelijk zo ver! Feestelijk onthaal, hier wederom de tijd waarin me alles over de auto werd uitgelegd, leuke kado doos en als extra service een volle ipv half volle tank!
Beste Sanne, Wat fijn dat je het proces van de aankoop van je nieuwe auto als prettig hebt ervaren. We wensen je nog heel veel plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ze nemen echt de tijd voor je. Mocht je nog vragen achteraf hebben kan je ze altijd bellen en word alles goed uitgelegd.
Beste Lianne, Bedankt voor het mooie cijfer. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We wensen je nog veel rijplezier in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer keurige service tijdens de bezichtiging van de auto, deze stond al klaar en er werd ondanks de drukte voldoende tijd genomen voor een gesprek en proefrit. Offerte was zeer snel beschikbaar en deze was duidelijk van opzet, zonder verborgen regeltjes etc. Op vragen per mail werd snel en correct gereageerd. Auto heeft de afleverinspectie gehad volgens afspraak en uitgevoerde werkzaamheden werden doorgenomen tijdens de aflevering. Afleveren ging volgens afspraak, waarbij voldoende tijd genomen werd voor de duidelijke uitleg en beantwoording van vragen. Verkoopadviseur Ruben Brokking; bedankt voor de goede service, in een ongedwongen sfeer.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het verloop van de aankoop van je nieuwe auto. Uiteraard vinden we het erg belangrijk dat iedere klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient. We wensen je nog heel veel rijplezier! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prima ervaring Zakelijk verkoopgesprek en nette aflevering Kleine opmerking: bij het maken van een afspraak om showroom te bezoeken werd de vraag gesteld “waarom wilt u een nieuwe auto kopen”. Dit komt een beetje vreemd over. Daar leven jullie toch (deels) van ??? Maar verder hoop ik alleen maar dat behandeling zo blijft in de toekomst. Complimenten!
Beste Maurice, Wat fijn dat de ervaring goed is geweest bij het kopen van een nieuwe auto. We stellen deze vraag, zodat wij de verkoop van tevoren kunnen personaliseren. Als we weten waarom iemand op zoek is naar een nieuwe auto, weten we ook in welke richting deze persoon zoekt. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Nadat ik had aangegeven de auto te willen kopen, ging er in de communicatie veel mis. Ik had de factuur getekend, en vervolgens kon ik 3 keer achterna bellen over wanneer de auto nu kon worden afgeleverd? Het gaf mij een beetje het gevoel van 'De verkoop is gedaan en nu verder'. Uiteraard snap ik ook dat iedereen het druk heeft, maar het gaat zich hier toch om een grote aankoop. Toen werd de afleverdatum ineens weer verplaatst, maar vervolgens werd ik niet op de hoogte gehouden of die datum wel werd gehaald. 2 dagen van tevoren nog eens gebeld, kreeg ik te horen van de medewerker aan de lijn dat ze op dit moment vanwege personeelstekort met te weinig mensen stonden en dat ik maar geduld moest hebben dat ik werd terug gebeld... De dag van tevoren nog maar gebeld om te vragen of het nu was gelukt, kreeg ik de vraag of ik 1 uur later kon komen zodat ze alles klaar konden maken. De aflevering zelf is uiteindelijk prima gedaan door Sem en daar ben ik wel tevreden over, hij nam zich alle tijd. Jammer dat ik dus de afgelopen 4 weken eigenlijk van niets tot weinig op de hoogte werd gehouden.
Ik heb mijn oude Audi ingeruild voor een jong gebruikte auto. Hoewel De Waal een grote garage is, voelde het contact direct heel persoonlijk en betrokken. Ook nadat de deal beklonken was bleef de relatie heel fijn en werd er goed meegedacht. Kortom, een heel klantgerichte organisatie.
Beste Karel, Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij om te horen dat je onze dienstverlening zo prettig hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We hebben al eerder bij de Waal Geldermalsen een auto ingeruild/gekocht, en het is wederom heel prettig verlopen. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet, Liesbeth Lam
Beste Liesbeth, Wat leuk om te horen dat je wederom bij ons bent geslaagd voor een nieuwe auto. We wensen je veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van eerste contact tot de overdracht was een complete klantervaring.
Beste Arno, Wat fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen met de aanschaf van je nieuwe auto. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Roelof, Bedankt voor je review. We wensen je veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Enorm goed geholpen met een duidelijke rustige uitleg
Beste Martin, Bedankt voor je review. Goed te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je nieuwe auto. We wensen je veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ruime keuze. Prettig contact. Goede service.
Beste Edwin, Bedankt voor je review. We wensen je veel veilige kilometers met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Robbie, Wat fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad bij de aankoop van je nieuwe auto. Hopelijk is alles duidelijk en mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden. Voor nu wensen je we nog veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Heel aangenaam ervaring.Wordt meteen geholpen, besteedt volledig tijd voor info en voor beantwoorden van de vragen.Houdt aan gemaakte afspraken
Beste Margriet, Wat fijn om te horen dat je een aangename ervaring hebt gehad bij onze collega's! We wensen je veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een fijn en snel verkoop proces met nuchterheid, bereidheid en kennis van zaken. Was allemaal prima zo.
Beste Geert, Bedankt voor je positieve review! Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Veel rijplezier met je nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
vanaf het begin van het proces tot oplevering alles prima verlopen. Tijd genomen bij de oplevering om alles uit te leggen.
Beste Henriette, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over het gehele aankooptraject. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Mooi bedrijf klantvriendelijk verkoper.
Beste Jos, Bedankt voor de review. Fijn dat alles goed is bevallen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
zoals gezegd voelt het ontvangst bij Audi Geldermalsen als een warm bad. Na wat vragen over en weer weet men direct en precies wat de wensen zijn. Daarop wordt razendsnel geacteerd en dat eindigde in 2 jong gebruikte Audi's in slechts een week!
Beste René, Wat een mooie woorden, bedankt! Veel plezier met uw nieuwe Audi. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Heel fijn geholpen en super service erg blij met onze nieuwe audi Q3
Beste Fam, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles zo goed is bevallen. Veel rijplezier gewenst in uw nieuwe Audi Q3! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Ik heb begin mei Audi de Waal bezocht voor een proefrit in een gebruikte audi A5 cabrio. Er waren er twee. Dus 2 proefritten. Het ging allemaal keurig en zonder probleem en goed georganiseerd. Ik koos voor de 2e. Na een paar dagen denken vroeg ik of ik toch de andere kon nemen. De adviseur zei dat er wat voorwerk was gedaan, maar de switch was geen enkel probleem. Er werd vriendelijk en flexibel op gereageerd. Ook over wat aanpassingen aan de auto werd goed advies gegeven. Bij de aflevering was alles volgens afspraak gedaan en de overdracht ging perfect met een goede uitleg van de aardige medeweker. Kortom dit bedrijf geeft mij een betrouwbaar en goed gevoel. Ik ben zeer tevreden!
Beste Dirk, Bedankt voor de uitgebreide review! Wat fijn dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Veel plezier met uw nieuwe A5 Cabriolet. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Persoonlijke benadering met een service gerichte instelling. Afspraak is afspraak.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat alles goed is bevallen! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Met het zoeken naar een AudiQ2 kwam ik op de site van de Waal groep, heb eerst informatie gevraagd en toen een afspraak gepland. Ik moest er nog een stukje voor rijden, maar het was de moeite waard, Ben goed en deskundig geholpen. En blij met mijn auto de Q2.
Beste Gertie, Bedankt voor de review! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw nieuwe Audi Q2! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Vertegenwoordigers houden je heel goed op de hoogte en geven tussentijdse updates. Perfect in 1 woord.
Beste Stef, Bedankt voor de positieve beoordeling. Nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Bij de inruil en aankoop van mijn oude Audi A4 en aankoop van de Audi Q2 heb ik op een persoonlijke en deskundige wijze advies gekregen van Casper Stehouwer. Sem Driessen heeft op een zeer attente manier bij de aflevering de belangrijkste mogelijkheden van de Audi Q2 besproken en uitgelegd. Alle administratieve handelingen zijn ook in een keer goed gegaan.
Beste Bernard, Bedankt voor de review. Fijn dat Casper en Sem u goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
De Ooyen 17
4191 PB Geldermalsen
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.