Super nette ontvangst, sales en aftersales

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goed geholpen, matige after sales

Audi Q4 besteld in maart 2022, met de “garantie” dat deze nog in 2022 geleverd zou worden. Uiteindelijk gekozen in maart 2023 voor een jonge occasion, want er was nog geen zicht op levering. Ik had net zo goed dichter bij kunnen bestellen.

Zeer teleurstellend

Afspraken niet nakomen of blijken anders te zijn Wij moeten achter alles navragen Zelf bij ophalen auto waren de zaken niet geregeld

Vriendelijke en ondersteund service

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Heel netjes en correct behandeld

Heel netjes en correct behandeld.

Fijn zaken gedaan

Alles werd goed geregeld en er werd met de klant mee gedacht

Goede,fijne aflevering

Van aankoop tot aflevering zeer prettig geholpen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prettig zaken doen in een ontspannen sfeer

Duidelijk en transparant van offerte t/m levering.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prettige aankoop , slechte communicatie achteraf

895,- afleveringskosten betalen. Na twee weken te horen krijgen dat de auto nog 2x twee dagen terug moet voor onderhoud/ storing/ update / terugroep batterij. Na meerdere terug bel verzoeken nog geen overleg geweest mbt bovenstaande.

Geweldige goede service

Prettige bejegening en zeer professioneel

Buitengewoon

De bestelling en een daarop volgende uitlevering van een Q4 duurde langer dan wie dan ook kon verwachten. Het zoeken naar een alternatief werd uiterst voortvarend opgepakt en heeft waarbij een ieder hetzijne heeft gedaan, meer dan voortreffelijk afgewerkt, kortom chapeau!

Uittekend

Prettig ontvangst. Komen afspraken na. Auto keurig afgeleverd. Komen hier ook al voor onderhoud waarbij we telkens keurig op de hoogte gehouden worden.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zeer vriendelijk personeel en snelle service

Fijne service qua levering. Duidelijk uitleg bij uitlevering. Geen gladde verkopers maar prettig in de communicatie.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Goede service en klantgericht!

We hebben meerdere auto’s gekocht en elke keer staat de klant in het middelpunt. Luisteren, meedenken, vriendelijk, geduldig en goede koffie!

perfect

perfect geholpen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Super snelle en geweldige service

Proefrit was snel geregeld en verder de afhandeling daarna ook. Binnen een week reed ik in mijn nieuwe auto!.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Fantastische service, alle afspraken 100% nagekomen. Beste dealer ervaring!

Vanaf moment dat ik voorkeur voor de auto heb aangegeven tot en met het moment van oplevering is alles perfect gelopen. Geweldige service, meedenken met de klant, flexibel opgesteld in alles en in alle opzichten betrouwbaar en prettig. Ik heb wel eens andere dealer ervaringen gehad, deze was met afstand de beste ervaring!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Perfecte service! Ben zelf klantenservice manager en zie dat jullie begrijpen wat dat inhoudt.

Vanaf de aankoop ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop, afleverafspraak gepland en daar wordt echt de tijd genomen, mooi geschenk gekregen. TOP!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ik ben zeer tevreden, prima service

Ik heb een Audi Q7 gekocht, de aankoop en de afwikkeling en oplevering is prima gegaan. Ook een aantal vragen erna is prima afgehandeld

Onvriendelijke verkopers . Geen zin in hun werk

Onbeschofte behandeling in showroom. Je wordt niet aangesproken en verkopers zitten op him iPhone te appen. Proefrit maken gebruikte Audi wil men niet want dan moet de auto zgn weer worden gewassen . Terugbel verzoeken worden nooit gehonoreerd. Geen communicatie; geen enkele service. Geen kopje koffie als je kijkt naar Audi van €85.000 Het interesseert ze hier geen ……. Audi mensen raad ik AF hierheen te gaan !!!!!

Klantvriendelijk

Wij zijn hier vriendelijk en warm ontvangen. Goed en correct geholpen.

Prettige samenwerking

Fijne besprekingen gehad. Koop gesloten en goede aflevering.

Aflevering oké …. Nog paar kleine puntjes

Aankoop prima , nog paar kleine dingetjes te bespreken Heb de up ook nog maar 2 dagen !! Ga zsm contacten met verkoper Eric Dijk garage geldemarsen , heb alle vertrouwen erin dat de kleine puntjes opgelost gaan worden

Goede en vriendelijke service

Een uitstekende garage

We zijn heel fijn geholpen met de proefritten. En toen we de gekozen auto ophaalden werd daar echt een leuk moment van gemaakt! Ik hoop veel plezier van m’n auto te hebben! Bedankt!

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.