Auto gekocht, oude auto ingeruild. Voor beide partijen goede deal. Heb er een goed gevoel over.
Beste Nico, Enorm bedankt voor deze positieve review! We wensen u nog veel rijplezier in uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De verkopers zijn vriendelijk, geven eerlijk het assortiment en de opties aan, bieden ook een stuk goede serverce naast het verkopen van een auto, wat ook wat waard is, oplevering en eindkeuring ook netjes uitgevoerd. Een erg professionele autogarage waar je nog goed geholpen word, en je altijd terug kan komen zouden er toch nog problemen zijn.
Beste Floriaan, Dank voor het dele van uw ervaring met ons. Erg goed om te horen dat u hebt genoten van onze service. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik zocht een jonge Tesla model 3 met weinig kilometers en kon bij De Waal uit Geldermalsen kiezen uit maar liefst een stuk of 9! En ook nog in de kleur die ik wenste en voor een scherpe prijs. Omdat ik aan de andere kant van het land woon (Friesland) werd de auto keurig thuis bezorgd. Uitstekende service.
Beste Doeke, Dank voor deze review. Erg fijn om te lezen dat we u goed en snel hebben kunnen helpen, dank voor het delen van uw ervaring met ons. Nog veel fijne kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prettige ervaring met Audi De Waal. Correcte communicatie en dienstverlening. Komen afspraken na.
Beste Rudi, Dank voor de review. Altijd fijn om positieve ervaringen met ons terug te lezen. Nog veel plezier gewenst met uw auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede behandeling van de aankoop van een gebruikte auto
Goede behandeling van de aankoop van een gebruikte auto
Super service en het allerbelangrijkste alle afspraken zijn netjes nagekomen. Bedankt Ruben!
Beste Juliet, Enorm bedankt voor deze mooie review. We zullen de mooie woorden doorgeven aan Ruben. Dank hiervoor Nog veel mooie reizen gewenst in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Proefrit in 2 wagens, was vlot geregeld. Uiteindelijk gekozen voor een Octavia Combi, echter het gereden model was niet meer beschikbaar. Hierdoor gekozen voor een ander model van een andere vestiging. Helaas stond er een fout in de omschrijving (elektrische achterklep, wat niet was). Hierdoor geen 10. De service van Ruben was top, zelfs terwijl hij vrij was nog ondersteuning gegeven.
Beste Bas, Dank voor de mooie score en de review. Erg leuk om te horen dat de aankoop van uw Octavia Combi zo goed is verlopen. Toch jammer dat de omschrijving ietwat verkeerd was. We zullen uw complimenten doorgeven aan Ruben. Nog veel mooie en fijne kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Al 35 jaar zeer tevreden met AUDI de Waal en nu met onze aankoop van de Q3 weer een uitstekende indruk, Zeer correcte verkoper Ruben met goed advies . Het geheel klopt gewoon bij de uitstraling van DE WAAL AUTOGROEP.
Beste Gerrit, Dank voor de mooie review. Wat fijn dat u al 35 jaar klant van ons bent en dit als prettig ervaart. Wat een loyaliteit! We zullen de complimenten ook doorgeven aan Ruben. Nog veel fijne kilometers gewenst met uw Audi Q3. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Op 21-11 mijn audi ETron opgehaald , er word je netjes en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt , en mocht je vragen hebben kun je ze altijd bellen , prima zaak en aardige mensen
Beste Johan, We willen u ten eerste bedanken voor de mooie review die u geschreven hebt over ons. Fijn dat de zoektocht naar uw ideale e-tron zo soepel en fijn is verlopen. Wij wensen u dan ook veel fijne kilometers in uw Audi e-tron. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn geholpen vriendelijk personeel, zijn er blij mee
Beste Theo, Dank voor deze review. Erg goed om te zien dat uw ervaring met ons perfect was. Wij wensen u nog veel mooie kilometers in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke communicatie van de medewerkers.
Beste Peter, Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om positieve feedback terug te krijgen over onze bereikbaarheid en communicatie. Nog veel veilige en fijne kilometers gewenst in uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Service is uitstekend! Steeds op de hoogte gehouden van mijn nieuwe auto. Aflevering zorgvuldig en correct. Fijn geholpen door Ruben!
Beste Hannah, Erg dank voor deze mooie review. We zullen de complimenten doorgeven aan Ruben. Ook fijn dat u de service zo uitstekend vond. Nog veel fijne kilometers gewenst met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Tijdens ons bezoek zijn we zeer vriendelijk geholpen in een nette, overzichtelijke showroom. Koffie was prima, de cola helaas ver over de datum. Weinig onderhandelingsruimte en informatievoorziening niet helemaal 100% (certificering alarm, reparatie voorruit, wel/niet inclusief winterbanden). Aflevering werd door andere collega gedaan dan de verkoper zelf. Deze kwam wel even een handje geven. Verder was er weinig feestelijks aan de aflevering.
Beste Hans, Dank voor deze duidelijke review. Fijn om te horen dat u de koffie en de showroom als prettig hebt ervaren, tegelijkertijd erg vervelend dat u over de andere aspecten wat minder tevreden was. We zullen uw feedback meenemen. We wensen u nog veel fijne en veilige kilometers. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na het bestellen van een nieuwe lease auto midden in Corona, bleek die nog heel lang op zich te laten wachten. Na een gesprek met zowel de dealer en lease heb ik een andere auto uitgezocht. Beide hebben geen kosten voor het afzeggen in rekening gebracht. De zoektocht naar een andere auto ging heel soepel. De verkoper hielp me goed met de details van een auto en een proefrit was zo geregeld.
Beste Jan, Dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat uw zoektocht zo soepel is verlopen. Wij wensen u dan ook nog veel fijne kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Als eerste de click die er was met de verkoper Casper in Geldermalsen die goed aanvoelde dat wij voornamelijk zochten naar een volle compleet uitgeruste Audi SQ5 waar wij weer jaren mee vooruit konden. Hij voelde al snel aan met welke passie wij naar een nieuwe zochten. kort om zeer tevreden binnen enkele dagen deal kunnen sluiten.
Beste Peter, Dank voor deze mooie review. Altijd fijn om complimenten te horen over een van onze verkopers, we zullen deze complimenten dus ook aan Casper doorgeven. Veel plezier gewenst met uw Audi SQ5! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Professioneel en vertrouwd
Beste Annemarie, Dank voor deze bondige en positieve review. Veel fijne kilometers gewenst met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na 28 jaar Mondeo te hebben gereden, langs gegaan bij De Waal Geldermalsen. Zeer vriendelijk ontvangen door Casper. In de mooie showroom ben je meteen “verkocht”. Dan nog de keuze zien te maken, A3, A4 of A5. Na wat wikken en wegen is het een A4 geworden. Nette inruil gekregen en de levering verliep heel prettig. Nu enkele weken verder zeer tevreden met de auto. Met plezier jaren gereden met Mondeo, maar dit is toch wel wat anders :). Casper bedankt voor alle geduld en je adviezen.
Beste Jack, We zullen de complimenten doorgeven aan Casper, fijn dat u een prettige ervaring hebt gehad bij ons. Wij wensen veel rijplezier in uw nieuwe Audi A4! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik ben goed meegenomen tijdens de aankoop van mijn nieuwe Seat Auto. Ondanks de lange levertijd is er goed meegedacht met een alternatief. Het is fijn dat sommige dingen uit je eigen handen worden genomen. Dat kan je gerust aan de Waal overlaten.
Beste Esmé, Enorm bedankt voor deze mooie review. Het is altijd fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen met de aankoop van uw nieuwe SEAT. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe SEAT! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Michel and Sem are true gems and are asset. They were very good and enthusiastic and made our experience even better and wonderful
Dear Sanket, Thanks for the positive feedback and the nice review! It's great to hear that your experience with us was good. Enjoy your purchase! With kind regards, De Waal Autogroep
Superfijne auto gekocht en goed geholpen.
Beste Jennifer, Dank voor deze review, leuk om te zien dat u zo tevreden bent met de hulp die wij hebben gegeven. Nog veel plezier met uw auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Auto gekocht via lease maatschappij. Al een aantal weken geleden is gevraagd om andere velgen maar wordt niet nagevolgd. Ben zelf naar weer gebeld maar komt geen reactie op.
Onze ervaring met jullie garage is zeer positief. Wij zijn bij de aankoop van onze auto professioneel en prettig geholpen door Casper. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en voor vragen of onduidelijkheden is hij goed bereikbaar en is duidelijk in zijn communicatie/ afspraken. Zelfs met onze 2 jonge kinderen voelden wij ons erg welkom in jullie showroom. Wij zijn dan ook erg tevreden over de service en dienstverlening van de Waal!
Beste Frederike, Dank voor deze mooie review. We zullen uw complimenten doorgeven aan Casper. Graag wensen wij u veel plezier met uw auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn persoonlijk contact met medewerkers. Men neemt de tijd en geeft aan kwaliteit belangrijk te vinden. Met vertrouwen op weg met mijn nieuwe aankoop.
Beste Heidi, Dank voor deze review, goed om te horen dat u het contact prettig vond. Wij wensen u veel plezier met uw auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service en mensen die met je meedenken.
Beste Michael, Leuk om te lezen dat u onze service zo waardeert, dank voor deze positieve review! Veel plezier gewenst met uw auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De Ooyen 17
4191 PB Geldermalsen
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.