Bij binnenkomst al een warme welkom gekregen. Het regelen van mijn droom auto is in een week voor mijn vakantie geregeld.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Vanaf het begin tot einde ben ik goed begeleid en ontvangen door Casper, alles uitgelegd over de premium occassion en goed afspraken gemaakt voor de koop en aflevering van de Audi A5 Sportback. Na aflevering had ik nog enkele punten die niet goed waren opgelost en daarover gebeld. Mijn auto wordt thuis opgehaald en krijg leen auto, de punten worden opgelost door de verkoper, Auto is nog niet terug, maar ik vertrouw op een perfect aflevering door de garage! Medewerkers zijn vriendelijk.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Erg tevreden hoe ik door De Waal ben geholpen. Super!

Erg tevreden hoe ik door De Waal ben geholpen. Super! Alles tot in de puntjes geregeld!

Prima geholpen bij de Waal Geldermalsen

Mijn ervaring bij de aanschaf van een Audi E-Tron waren prima bij Audi de Waal in Geldermalsen. Niet alles verliep helamaal vlekkeloos, maar ze lossen het voor je op en dat is het belangrijkste. De ervaring in de showroom met de verkoper was goed en het zijn sympathieke mensen. Ik heb andere ervaringen gehad bij een andere niet nader te noemen Mercedes dealer gehad. Daarom was de keuze om weer een Audi aan te schaffen een makkelijke deze keer.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goede verkoper weet waar die het over heeft. Goede communicatie tussen dealer en koper. Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Erg leuke medewerkers en mooie atmosfeer op de locatie

Een auto kopen doe je niet elke dag en als het dan zover is maakt men er bij de Waal een echt speciaal moment van. Top

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Mooie Beleving bij het ophalen van onze nieuwe auto.

Michel Heeft alles uitgelegd, tot in de kleine details hoe alles functioneert . Hij had daar extra tijd voor genomen, wat zeer belangrijk is. Complimenten. De auto is perfect in orde zoals afgesproken.

Fijn, betrouwbaar bedrijf, prima service en fijne mensen

Fijn, betrouwbaar bedrijf, prima service en fijne mensen

Vriendelijk, punctueel en vakkundig

Ik kocht ruim vijf jaar geleden een nieuwe Audi A1 in Geldermalsen. Dat bleek een schot in de roos, zowel qua auto als qua dealer. De lijnen zijn er kort, er wordt tijd genomen voor mijn vragen, de uitleg is helder en de onderhoudsbeurten zijn zodanig dat ik, als leek op autogebied, tussentijds geen problemen heb gehad met oliepeil, banden, V-snaar, airco en dergelijke. Derhalve zeer aan te bevelen!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Eerst zien dan geloven

Mijn indruk is/was goed, maar ik heb nu al meerdere mails van De Waal ontvangen, waarbij ik O.a. al een afspraak kon maken voor onderhoud. Ik heb echter mijn auto nog niet ontvangen en tevens nog geen prijs voor de inruil van mijn oude auto. Dus vandaar eerst zien dan geloven.

Zeer klantvriendelijk

Super geholpen door Erik Piek.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Top service door klantvriendelijke en deskundige medewerkers!

We waren op zoek naar een nieuwe elektrische auto en vanaf moment één zijn we uitstekend begeleid naar de keuze van de Audi 4.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Deskundig advies en goed zaken doen.

Heb de aankoop van mijn nieuwe auto als bijzonder plezierig ervaren.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Occasion ruikt toch naar rook

Had uitdrukkelijk gevraagd naar een auto waar niet in is gerookt. De verkoper zei “de auto ruikt niet naar rook” Er is inderdaad van alles aan gedaan om de auto niet naar rook te laten ruiken, maar na 1 dag in de zon ruik je duidelijk dat er flink is gerookt in deze auto.

Excellent service

The attention and quality of service was excellent. Very happy with all the support and good treatment from the reception to the sales and trainers.

Fijne meedenkende dealer

Erg fijne ervaring, korte en directe lijnen met de verkoper en goede aftersales

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

De Vertrouwde De Waal Service. "Bijzonder gewoon, gewoon bijzonder"

Waar mijn óude'E-tron mij in de steek heeft gelaten heeft de garage dat zeker niet gedaan. Niet gezocht naar de goedkoopste oplossing maar naar de meest duurzame. Ik ben erg blij met het nieuwe alternatief voor mijn E-tron. Aangeboden uit service en coulance. Ik vertel iedereen over mijn ervaring en stuur ze allemaal naar De Waal!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Wij zijn zeer tevreden met jullie service. De dag dat wij kwamen kijken voor deze auto werd en ruim te tijd voor ons genomen, alles keurig uitgelegd en een proefje was geen enkel probleem. Ophalen werd voor ons wat lastig en puzzelen met onze werktijden en zo werd er aangeboden om de auto te komen brengen, in één word top! Bedankt voor jullie fijn service en wij komen zeker in de toekomst terug

Uitmuntend!

Een geweldige ervaring om onze auto op halen. Een moment wat nog lang zal worden gekoesterd.

zakelijk

prachtige auto's, maar als klant voelde ik me zakelijk benaderd, niet met gevoel. er was vrijwel geen ruimte om te onderhandelen voor de inruil van mijn mooie auto. alsof je gewoon een voorwerp in een winkel koopt. Ik wilde eigenlijk niet terugkomen, maar toch was hier de mooiste auto. We hebben 3 verkopers gehad (4e aan de lijn), naarmate het duidelijker werd dat ik de auto zou kopen werd de verkoper vriendelijker. De afhandeling was keurig, leuk gedaan, goede uitleg, genoeg tijd ingepland.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Enthousiast, professioneel, klantvriendelijk en sluit aan bij de wensen van de klant

Via de audi site terecht gekomen bij de Waal groep in Geldermalsen. Door de open en toegankelijke houding van Ruben, het aansluiten op onze wensen, de kansen en wensen in ieders belang goed in kaart brengen deed ons besluiten onze Audi A3 te kopen. Ook de aflevering, ondanks een obstakel, werd passend door Ruben en Sem opgelost. Een wisselwerking tussen ons en beiden leverde uiteindelijk van beider kanten tevredenheid op. Ga zo door en ben er van overtuigd, als jullie blijven, bij de volgende Audi De Waalgroep ook te benaderen. Ga op deze weg verder, succes en bedankt voor de prettige samenwerking.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

In een prachtige Audi ambiance met pure Audi enthousiasten mijn A6 afgeleverd gekregen, super!

Fijn om met Ruben en Sem een aankoop en aflevering van een gebruikte A6 mee hebben mogen maken. Natuurlijk gaat het tegenwoordig om de handel en financiële kant ervan. Maar fantastisch om ook met pure Audi enthousiastelingen te maken te hebben. Goede communicatie en afgeleverd zoals afgesproken. Complimenten!

In een woord geweldig

Ben geweldig geholpen door de verkopers en daarna ook nog in de garage geweest om een monteur te vragen wat voor benzine er in de auto moest. Het was binnen in de garage al net zo mooi als in de showroom zelfs. En dat was nog niet alles als je naar buiten gaat kom je ook nog is bij alle gebruikte auto's uit en die blinken ook net of als ze nog nieuw zijn zo goed word daar alles onderhouden en gepoetst. Het is de mooiste Showroom en Garage waar ik ooit ben geweest. Zij nog tegen de vrouw als we hier niet slagen kun je een nieuwe fiets gaan halen, zover is het gelukkig niet gekomen en we rijden we nu in een mooie Audi Q3 rond.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Een zeer prettige samenwerking!

Na een goede ontvangst in alle rust een proefrit kunnen maken met de desbetreffende auto. In het offerte traject met de leasemaatschappij werd er snel en correct gereageerd op vragen en aanpassingen op de offerte. Ook de aflevering was netjes en zeer vlot geregeld. Kortom, prettige samenwerking met een mooi resultaat; een prachtige Audi op de oprit!

Professioneel en Persoonlijke aandacht

Ze namen de tijd om samen met mij te kijken naar de beste optie m.b.t. mijn wensen en budget.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.