Snelheid, betrouwbaarheid.

Mijne beide auto's zijn in inderhoud bij MAX'S in Apeldoorn. Maandag week geleden contact opgenomen ivm hevige brandstof lekkage uit mijn audi, SIMON stond me te woord, binnen 2 minuten afspraak gemaakt voor dinsdag 8.00, zodra ik daar aankwam rijden, werd auto door SIMON overgenomen en meteen naar binnen gereden, ik mocht mee gaan kijken wat er aan de hand is, 8.05 was diagnose gesteld (kapotte hooge druk leiding). Wat een snelheid zeg! Duidelijkheid, je mag mee kijken, voor klant is dit zo geruststellend!!! SIMON, mijn complimenten, als er nog een 3de auto bij komt, weet ik jullie te vinden!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service!

Wij hebben een Lynk02 bij Maxs Mobility gekocht. Daar zijn wij erg positief over. Er waren in eerste instantie een paar aandachtspunten bij het ophalen van de auto, maar dat is keurig hersteld. Een aanrader!

• Reden bezoek Andere reden

Heel gastvrij en vriendelijk.

Je kan er rustig rondt kijken, zonder dat er gelijk een verkoper op je afkomt. En als je vragen heb wordt je gelijk geholpen. Ik voelde mij er als klant erg op mijn gemak. Bij het ophalen van de auto was het toch een beetje een feestje. Ga zo door zou ik zegen, en Luuk erg bedankt voor de goede service.

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Mooi, modern bedrijf met mensen, die doen wat ze beloven! Erg blij mee.

Prachtige auto gekocht, als nieuw. Duidelijke uitleg gekregen. Ook een fraaie proefrit gemaakt obv een google.route beschrijving.

Nette Lynk&Co

Mooie schone Privat Lease L&C opgehaald, had net een 30.000 beurt gehad met nieuwe voorbanden. Auto verkeert in nieuwstaat. Jammer dat de bandenspanning te laag bleek op de weg naar huis en motor afdekplaat bleek niet vastgedrukt te zijn. Kleinigheidjes die mogelijk wijzen op slordigheid garage personeel.

Zeer goede service!!

Per toeval dit bedrijf tegen gekomen op internet. En zijn heen gegaan om een auto te bekijken. En we werden eigenlijk al gelijk heel leuk geholpen, niet opdringerig. We mochten zonder een afspraak te hebben een proefritje maken in de auto die we op het oog hadden. Toen we weer terug kwamen wisten wij wel dat dit is wat we zochten. Ze kwamen ons te gemoed voor onze huidige auto. Dus na alles in orde te hebben gemaakt. Hebben we vandaag de auto opgehaald. De auto was zeer goed schoongemaakt en gepoetst. Al met al zouden wij dit bedrijf zeker aanraden.

Klasse

Prachtige showroom met mooie occasions. Onze keus was gevallen op een mooie Skoda Karoq. Na een app afspraak een proefrit gemaakt en een prettig gesprek gevoerd met Sam. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de onderhandelingen verliepen zeer prettig. We waren het dan ook snel eens. Nadat de Skoda Karoq de onderhouds- en poetsbeurt had gehad konden we de auto ophalen. Wederom zeer prettig geholpen en de auto keurig afgeleverd. Hartelijk dank Sam en Jacco voor jullie fijne gesprekken. Max's Mobility is zeker een aanrader en het personeel is erg klantvriendelijk en correct. Komen gemaakte afspraken goed na.

Heerlijk

Inmiddels rijden we al weer een kleine maand in onze BMW 6 cabrio. Een mooie eerlijke youngtimer die perfect rijdt. We zijn op weg geholpen door Ties die wij als een fijne kerel ervaren hebben. Een eerlijke onderhandeling en wij zijn zeer tevreden klanten.

Zeer goed geholpen

Contact voor de 1e bezichtiging was fijn, kan via WhatsApp dus is ideaal. Erg vriendelijk te woord gestaan, en een geweldig mooie showroom. Wij hadden ons oog laten vallen op een prachtige jonge Seat Leon, en hebben het voor een hele mooie prijs kunnen kopen. Ik zou MAX'S Mobility's zeker aanraden, het was de moeite waard hier 100km voor te rijden!

Super ontvangst

Vandaag gehaald 23.000 km op de teller. Super leuke ontvangst erg mooie zaak en lekkere fles wijn er bij. Oja en ook nog met 3D camera. Kortom aanrader. En de koffie is heerlijk.

Zoals afgesproken geleverd

Na jaren van trouwe dienst onze Renault Scenic ingeruild voor een Renault Kadjar. Alle tijd genomen om ons te woord te staan. Onder het genot van een kopje koffie. Prettig om binnen te lopen..nette after sales.

SUPER

Super sevice we hebben een paar maanden geleden een auto gekocht Er was wat stuk zat nog in onze garantie kregen meteen een leen auto mee.we wonen namelijk in Amsterdam.stephan heet ons de auto verkocht niets is hem te veel.trouwens al het personeel is super behulpzaam en zeer vriendelijk ook Simon die de auto heeft gemaakt.ook de vriendelijke damen achter de desk.wat een toppertje meteen koffie luisterend oor en heerlijke vers gebakken koeken uit de oven. Nogmaals super bedankt gr yvette en piet

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heel prettig

Zeer goede service

Heel klantvriendelijk en alles heel goed geregeld en afgeleverd

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Prima verkopers, rustig toegankelijk, gastvrij!

Wij zijn blij met onze aankoop, en vonden het een uitstekende verkoper. Rustig vriendelijk en prettig mee zaken te doen. Wij zijn blij met onze aankoop en hopen er een fijne auto aan te hebben. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen

• Reden bezoek Aanschaf occasion

We hebben in december. Een mooie nissan qasqui in ons bezit mogen nemen. En daar zijn wij zeer tevreden en blij mee. Echt een hele goeie koop geweest. En na wat kleine mankementen waar max eigenlijk niks aan kon doen. hebben hun dit zeer zeker erg goed op gelost en daarom zijn wij echt tevreden over MAX. Echt een aanrader voor iedereen die een goeie en betrouwbare auto wil aanschaffen

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Fantastische en zeer deskundige club!!!

Aantal keren echt hun hulp nodig gehad. Koste geen moeite en men was zeer behulpzaam. Altijd bereid te helpen. Nooit te veel en zeer accuraat in het oplossen van kleine vragen. Fantastisch. Nooit iets teveel en zeer deskundig. Een echte aanrader.!!!

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Nette aflevering met goede service.

Afgelopen week mijn eerste auto mogen kopen bij MAX'S Mobility. Een hele nette Volkwagen Up is er afgeleverd met een uitstekende service. Ook het contact met hen verliep vlot & soepel. Zeer te spreken over dit autobedrijf!

Hele fijne service!

Vandaag mijn Suzuki Alto opgehaald bij hun vestiging in Apeldoorn. Erg tevreden met de service. Zonder auto zelfs bereid mij op te halen bij het station. Mijn waardering voor Stefan! en ook aan de andere medewerkers! Ze zijn heel flexibel en denken met je mee, zelfs bij pinproblemen. Communicatie is heel open en eerlijk. Nieuwe APK en auto heel netjes op orde! Last but not least een fijne ontvangst in een toch wel hele mooie zaak. Un grand merci :)

Super service!!!

Afgelopen Januari onze auto opgehaald bij Max's Aangezien we helemaal in het zuiden van Limburg wonen is een ritje naar Apeldoorn echt wel waard. Perfecte ontvangst met lekkere koekjes en een goed advies over de auto's. Rémy gaf goed advies en was zeker niet opdringerig zoals de meeste verkopers bij andere auto garages. Nu na 11 maanden blijkt helaas de thermostaat kapot te zijn. Na overleg konden we de auto laten repareren door een Bovag in de buurt zodat we dit snel en in de garantie periode zonder problemen de auto konden laten maken. Kijk eindelijk een auto bedrijf die zonder discussie hun afspraken nakomen! Zoek je een betrouwbaar bedrijf dan moet je zeker naar Max's gaan!

Klantvriendelijk

Ik moest wat langer wachten voor mijn onderhoudsbeurt en APK. Ze hebben mij persoonlijk naar huis gebracht en kwamen de auto weer terugbrengen toen die klaar was. Top service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top bedrijf goede service

Erg mooie showroom veel keuze in verschillende prijsklasse en mensen die weten waar ze mee bezig zijn wij hebben vandaag mijn mini opgehaald

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Goede kwaliteit en zeer nette garage en vriendelijke verkoper

Wij hebben een Bmw1 serie gekocht zag er netjes uit en een voortreffelijke auto

Prima ervaring!

Onlangs heb ik bij Maxs een prachtige occasion van circa 2.5 jaar oud aangeschaft. Ondanks dat ik niet in de omgeving van Apeldoorn woon, heb ik op basis van reviews op toch een afspraak ingepland voor een bezichtiging + proefrit, en circa 2 weken daarna nog een tweede afspraak. De sfeer is ongedwongen en informeel, vriendelijke barista's (lekkere koffie) en ook zeer vriendelijke sales crew. Mede hierdoor heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en de auto aangeschaft. Nu, ruim drie weken later, ben ik nog altijd zeer tevreden met mijn mooie 2008! Nogmaals dank aan Jesper & vooral Luuk, hun chef en de dame achter de bar.

• Reden bezoek Aanschaf occasion

bedrijf dat de klant een vertrouwd en betrouwbaar gevoel geeft

Na wat telefonisch contact een afspraak voor proefrit gemaakt. Bij aankomst een zeer prettig ontvangst en vervolgens een proefrit gemaakt . Tijdens de proefrit al snel het gevoel dat het hem moest worden. Na wat kleine onderhandelingen een realistische prijs voor de inruil auto afgesproken en koop direct gesloten. Geen poespas of no nonsens verhalen maar recht door zee en duidelijk hoe het zit. Afspraken prima nagekomen en wij zijn zeer blij met onze JEEP Compass. Bijkomstigheid maar toch prettig om te zien is dat onze oude auto de showroom niet eens heeft gehaald en bij inlevering al zo goed als verkocht was.

Paramariboweg 84

7333 PB Apeldoorn