We zijn nog nooit zo prettig geholpen bij een autodealer

Toen wij een geweldig mooie Mini zagen, zijn we in eerste instantie verder blijven zoeken omdat tweedehandsauto-handelaren in Apeldoorn over het algemeen geen heel goede naam hebben. Hoe anders was dit bij MAX toen we uiteindelijk wel zijn wezen kijken en een proefrit hebben gemaakt. Dat het onderdeel uitmaakt van Nieuwenhuijse gaf vertrouwen en Remy heeft ons fantastisch geholpen. Geen gladde praatjes en strak in pak gestoken bankiers in een toonzaal maar echte autoliefhebbers en een fijne gemoedelijke sfeer. Toen we vertrokken zeiden we tegen elkaar "We zijn nog nooit zo prettig geholpen bij een autodealer". Echt een aanrader.

• Service N.v.t.

Unieke dienstverlening

Ik heb onlangs een hele mooie auto gekocht bij Maxs Mobility. Het bedrijf, de inrichting, het ontvangst en de sales service gaven mij de doorslag om de auto te kopen. Ondertussen - na de verkoop - heb ik kosteloos 2 nieuwe banden (oude banden waren 3.1 mm) gekregen welke in principe niet onder de garantie vallen. Dit geeft aan dat de after sales ook uitstekend in orde is bij Maxs Mobility. Sales Advisor Remy Vogelsang kan ik 100% aanbevelen !

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Fijne service met een top deal!

Fijn ontvangst, volledige uitleg en een eerlijk aanbod. Echt een aanrader!

Top bedrijf!

Hier mijn mooie Opel Insignia gekocht. Super service en gastvrijheid hebben veel vertrouwen gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe auto. Grote proefrit gedaan en hem gekocht.

Perfect geholpen!

Wij hebben een Volkswagen Touran gekocht bij MAX'S Mobility en zijn van A tot Z perfect geholpen. Goede service. Klant vriendelijk. Komen afspraken na. En doen net dat extra wat prettig is. Kortom top!

Prachtige garage.

Super gezellig. Goede uitleg, geen opdringerige verkopers. Gewoon neutraal. Ga zo door. Ook Luuk bedankt voor de goede uitleg. Super!

Enerverend

Heel mooi jong en modern bedrijf, prachtig pand en hele leuke verkopers. Mooie andere auto gekocht. Konden er eerst niet uitkomen en was al weer onderweg en werd ik gebeld met een zeer goed voorstel. En ben nu de trotse eigenaar van een hele mooie Mazda CX3 G-TM. Bedankt MAX's!!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Geweldig geholpen

Super goed en vlot geholpen bij het onderhoud aan onze Skoda. Aanrader!

Zeer tevreden!

Vanuit het hoge Noorden speciaal hierheen gereden voor een mooie occasion, wat een geweldige ontvangst, koffie staat klaar, de auto staat klaar voor een proefrit met zelfs een QR code voor een leuke proefrit van 30 minuten. De koop was snel gesloten na de proefrit! Ook bij het afleveren van de auto nemen ze ruimschoots de tijd om alles uit te leggen. We zijn erg tevreden met onze auto!

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Top bedrijf en top service!

Laatst hier met mijn ford geweest voor vervangen van de distributieriem, alles netjes geregeld. Helaas wat tegenslag door een verkeerde riem maar dat werd top opgelost direct een leenauto die klaar stond! Ook de APK hier laten doen en deze ook snel klaar met goeie service! Beveel dit bedrijf zeker aan! Heerlijke koffie en top service! Zeker mijn vaste garage!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prachtig autobedrijf met mooie occasions

Vandaag onze prachtige occasion opgehaald bij Max,s Mobility. Perfect afgeleverd volgens afspraak. Nog bedankt Jesper .

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Een auto kopen bij Max’s mobility was voor ons een feestje!

Wij hebben al veel auto’s gekocht in ons leven, maar dit bedrijf heeft ons met alles verrast: fijne onderhandelingen, prachtig voorbereide proefrit, heerlijke ontvangst bij de bar met koffie en koek, zeer deskundige en vriendelijke verkopers met als eindresultaat een prachtige auto, waar we erg blij mee zijn! Bedankt voor deze leuke ervaring en succes met jullie mooie bedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Niet zomaar een autobedrijf! Snel geholpen en goed uitgelegd.

Mijn auto was weer toe aan een APK en max's zag er interessant uit. Toen ik binnenkwam dacht ik direct dit is niet zo maar een autobedrijf, wat een mooie uitstraling. Ik werd snel geholpen en de monteur gaf mij duidelijke uitleg wat er moest gebeuren om mijn auto weer door de APK te krijgen. Kreeg netjes een prijsopgave en dezelfde dag was de auto weer klaar. Ik zal max's iedereen aanraden!

Geweldig!!

Wij hebben een mooie en eerlijke occasion gekocht bij MAX’S Mobility. We zijn netjes en eerlijk behandeld. De auto is ook netjes afgeleverd volgens afspraak. MAX’ Mobility zit voor ons echt niet om de hoek, maar het is zeker de moeite waard, om bij MAX’S Mobility een occasion uit te zoeken! Bedankt Luc!

Paramariboweg 84

7333 PB Apeldoorn