Supergoede service en kwaliteit geleverd

Supergoede service en kwaliteit. Ik heb een tapijt van 50 jaar oud laten reinigen. Is net een nieuw. Super bedankt. Jullie zijn een echte aanrader

Snelle service

Super snelle service

Keurige gesprekken en snelle service. Een zaterdag ophalen de volgende keurig netjes en superschoon weer thuis gebracht

Er liggen weer schone kleden op mijn vloer!

Het contact wat ik had met schoonvloerkleed.nl was heel plezierig. Ik kreeg goede uitleg over de behandeling en de behandeling was zeer snel mogelijk! Ook het tijdstip van halen en bezorgen was prima tebepalen door de ‘track en tracé’! Ik ben ook heel tevreden over het resultaat!

Zeer klantvriendelijk en goede aftercare

Contact was heel prettig en een goede communicatie omtrand ophaal en aflevertijden.

Fantastische Service, goed gedaan !

Beste, bij deze wil ik jullie bedanken voor dat jullie onze kleden zo mooi en fris gereinigd hebben. Dat was een hele klus ! Nu ruiken ze naar jullie frisse huisparfum. Thanks en als ik nog ooit iets wil laten reinigen dan weet ik waar ik moet zijn. MvrG Hans Lianne

Prima service.

Vlot afgehandeld.

Goed resultaat, prima prijs/kwaliteitverhouding

De logistieke processen gekoppeld aan klantvriendelijkheid scoort bij mij hoog. Chapeau!

Goede communicatie

Men nam meteen contact op na het aanvragen van de offerte. Via mail werd de status van de ophaalactie minutieus gedeeld. Beloftes werden waargemaakt. Kleed was nog enigszins vochtig bij terugkomst. Maar wel schoon.

Ruikt lekker en fris. Jammer dat de verkleuring er niet uit is

Jammer dat het drie dagen later terug kwam. Maar veder prima

Wat een goede service en behandeling

Niet eerder heb ik zo'n goede en prettige behandeling gehad van een bedrijf dat ik niet kende. Ik wil u een groot compliment geven . Er is zo goed nagedacht hoe potentiële klanten graag behandeld willen worden. Over alle momenten in het proces is nagedacht. Ik beveel u graag aan bij anderen. Heb ik ook al gedaan overigens.

Perfect georganiseerd bedrijf

Zeer goede communicatie, redelijke prijs en super schoon tapijt.

Snelle service

Het tapijt is goed gereiningd

Fantastische haal en breng service en een super schoon kleed!

Fijn om een berichtje te krijgen zodat je de chauffeur kunt volgen tijden het halen en brengen van je kle(e)d(en) Kleden super schoon en fris weer retour. Tot een volgende keer!

Correct, adekwaat en professioneel.

Zowel de voorinformatie alsook het transport was goed geregeld en volgens afspraak. Zeker aan te bevelen !

Prettig behulpzaam goede service maar het belangrijkste een goede reiniging van onze tapijten lekker fris hygiënisch we zijn er blij mee,we kunnen dit bedrijf ook graag aanbevelen ,zeer betrouwbaar komt elke belofte keurig na.

Helemaal geweldig.

Alles volgens afspraak gedaan. Maak zelden zoiets mee. Vloerkleed is weer volledig als nieuw.

Prima!

Goed geholpen

Goed gereinigd volgens afspraak geholpen Tevreden.

Snel, duidelijke afspraken en goede service

Ik heb een goede ervaring gehad met Schoonvloerkleed.nl. Ons vloerkleed was heel erg toe aan een wasbeurt (hond was ziek geweest) en deze is weer helemaal schoon en fris terug gebracht. De communicatie is erg snel en duidelijk en de breng- en haal service is top (met een hele goede tracking service).

Snel en schoon

Superservice, doen wat ze beloven tegen goeie prijs

Tapijt ziet er weer als nieuw uit

Kleuren van wollen vloerkleed zijn opgefrist!

Goed geregeld met ophaal en brengservice. Kleed ziet er weer als nieuw uit en ruikt heerlijk fris.

prima gedaan

wat moet ik nog toevoegen?

Helaas is de vlek er niet uit. Misschien een idee om dit aflevering te melden. Nu was onze verwachting dat het kleed schoon / weer vlekvrij zou zijn.

Oude Landgraaf 20 A

6373 BA Landgraaf

Over Lenfer Cleaning

Lenfer Cleaning verzorgt de specialistische reiniging van stoffen meubels, vloeren zoals grindvloeren, tegelvloeren, tapijt maar ook natuursteen vloeren zoals marmer, leisteen en graniet. Tevens beschikken wij over een tapijtwasserij voor het grondig laten schoonmaken van uw vloerkleed. Dit alles doen wij al meer dan 35 jaar. Op onze websites vindt u alle informatie over de diensten die wij aanbieden en de mogelijkheden. Wij zijn vooral actief in Limburg en Brabant en werken voor bedrijven, instellingen en particulieren. Lenfercleaning.nl & schoonvloerkleed.nl