Heel tevreden

Duidelijke communicatie en snelle plaatsing. Hele snelle en behulpzame klantenservice Alleen wat slordig achtergelaten.

Duidelijk snel en professioneel.

Fijne communicatie en goede service dat vinden wij de belangrijkste plus punten. Uiteraard is de kwaliteit van de producten en de prijs ook niet onbelangrijk. Medhurst scoort op al deze punten een dikke 10 en kunnen we iedereen aanbevelen!

Bij Medhurst klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel!

Communicatie zeer goed. Altijd beschikbaar om vragen op vriendelijke en uitvoerige wijze te beantwoorden. Bij het plaatsen van de panelen goede uitleg over de werkzaamheden. Werkzaamheden snel en accuraat uitgevoerd. Ook werden de apps voor ons geïnstalleerd. Prijs/kwaliteit goed.

Aanrader!!

Plaatsing is geheel volgens planning verlopen. Fijn betrokken personeel. Zeer tevreden !!!

Geweldig, blij mee

Uitstekend (telefonisch) contact. Goede service. Deskundige, nette en zeer vriendelijk monteur.

Zo kan het dus ook!

8 Panelen laten plaatsen door Medhurst Solar Systems en het systeem doet wat ons beloofd is. Ons enthousiasme zit naast de kwaliteit van het systeem ook zeker in de prettige dienstverlening van de monteur. Goed overleg en ondanks het thuiswerken geen last gehad van de werkzaamheden. De afwerking is van goede kwaliteit en het is zichtbaar dat de monteur zich heeft ingespannen voor het mooiste resultaat. Het systeem is nu een week actief en werkt als een zonnetje!

Vakkundig, zeer prettig contact, duidelijk in de uitleg en een zeer goede bereikbaarheid.

De contacten met het bedrijf waren vanaf het eerste moment prettig en goed. Duidelijke uitleg over zaken en bij (nagekomen) vragen snel in de beantwoording. Het installeren van de zonnepanelen en rest van de installatie prima en vakkundig uitgevoerd door 2 vakmensen.

geen gedoe, snelle en kundige plaatsing

geen gedoe, snelle en kundige plaatsing

Keurig bedrijf, komt afspraken na en levert goed werk af. Een aanrader.

Keurig bedrijf, komt afspraken na en levert goed werk af. Een aanrader.

Geweldige en flexibele service

Een heel fijn gevoel vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing en de nazorg.

Prettig contact, goed meegedacht

Ik ben tevreden over Medhurst, het contact verliep soepel en tijdens de installatie werd er goed meegedacht en besproken hoe bepaalde zaken opgelost konden worden. Aardige installateurs.

Prima service!

Prima communicatie en alle afspraken nagekomen. Van harte aanbevolen.

Uitstekend goede service

Aardig personeel op kantoor en in het veld. Top service, als je wat vraagt word je goed geholpen.

allemaal goed geregeld

alles snel en makkelijk geregeld, wordt allemaal netjes afgehandeld en makkelijk bereikbaar mail/ telefonisch

Fantastisch

Vriendelijke, hardwerkende monteurs. Niets anders dan lof!

Klasse!

Vanaf het offertetraject tot en met de installatie en after-sales wordt door alle medewerkers van Medhurst Solar systems prima werk afgeleverd. Chapeau!

Aanrader

Erg tevreden met de service en de plaatsing ging heel netjes en vlot. De instructies voor het aanmelden van de zonnepanelen, gebruik van de app en de BTW teruggave zijn helder en makkelijk geregeld. Hartelijk dank voor de plaatsing, het contact met Medhurst loopt als een zonnetje.

Super snel en netjes

Netje, snel goede email support met vragen, keurige monteurs en laten geen rommel achter ! Kan iedereen medhurst aanraden !

Ben niet op en top tevreden met de voortgang

De panelen waren een jaar eerder ingemeten en bleken bij plaatsing niet te passen. Dit bericht liet de eigenaar, die aanwezig was bij de plaatsing, door een van de monteurs aan mij vertellen. Dit doe je zelf als eindverantwoordelijke. Besloten werd om 1 paneel minder te plaatsen wat nadelig is voor mijn opbrengst. Ik liet ook een laadkast voor een electrische auto plaatsen en dit was blijkbaar de eerste keer. Deze was in eerste instantie verkeerd aangesloten waardoor men een keer terug moest komen. Ook voor het paneel moest een keer teruggekomen worden omdat andere steunen geplaatst moesten worden voor het enkele paneel wat niet past. Ook nog een keer terug moeten komen omdat mijn buitenverlichting niet meer werkte, dit zou komen omdat de dimmer stuk was. Deze deed het tot de plaatsing wel. Ik wil de oorzaak in het midden laten maar vreemd vind ik het wel. Ik vond het al met al niet zo professioneel overkomen. Nu het klaar is liggen de panelen er overigens wel netjes op en is alles netjes afgerond.

In alles perfect.

Van het eerste contact tot en met de afwerking achteraf helemaal goed. In een oververhitte markt lukt het medhurst om rustig en goed mee te denken voor de (voor mij) beste oplossing, zowel wat betreft de keuze voor de installatie en ligging, als montage, oplevering en het finetunen van de instellingen achteraf. Veel uitleg, waar nodig of gewenst en voor zover ik kan beoordelen weten ze precies waar ze het over hebben Goed berijkbaar en snel secretariaat , vriendelijke monteur, netjes en helemaal volgens planning opgeleverd. Goede prijs en geen aanbetalingen of andere agressieve verkooptechnieken.

Snel en ervaren

Ze kwamen in de ochtend 10 panelen plaatsen. Rond 14:00 waren ze al weer klaar met alles installeren. Netjes weggewerkt en geinstalleerd, groep aangesloten en zelfs een andere groep beter ingericht. Zeker een aanrader.

Aanrader!

Het inwinnen van informatie bij de klantenservice begon al goed. Ik werd vriendelijke en vakkundig geholpen. Ook de levering en installatie verliep heel soepel. De monteurs waren vriendelijk en kundig. Zeker een aanrader!

Super goede service en mooie installatie

Erg tevreden over de installatie en de service.

Snel, netjes, en goede kwaliteit

Goed voorstel, prettige manier van communicatie en vriendelijke installateurs.

Professionele installatie en goede service

Vanaf het opvragen van een offerte tot aan het installeren toe, alles goed en netjes verzorgd.

Verlengde Spiegelmakerstraat 38

2645 LT Delfgauw