Goede sevice en duidelijk
Snel en prettig geholpen
Staan altijd voor je klaar
Hoe druk ze ook zijn.....je kunt altijd terecht bij garage Veenhuizen. Prachtig familiebedrijf!
Al jaren hier mijn auto in onderhoud, zij hebben al meerdere malen met me meegekeken naar andere auto's en ik heb al vele bekenden en vrienden hier gebracht door mijn enthousiasme over hen! Dus wil jij ook goed geholpen worden met jouw auto? Ik zeg doen!
betrouwbaar en vriendelijk
heel goed
Prima service, goed geholpen
Altijd bereid even te helpen!
Ik ben zeer vriendelijk geholpen, netjes op tijd. Ik kom zeker terug
Fijne garage waar we altijd terecht kunnen. We komen er al jaren en zijn heel erg tevreden. Goede seevice en nooit geen problemen.
Nette maar vooral vriendelijke mensen.
Nooit het gevoel dat er iets gedaan is wat niet nodig is.
Ondanks drukte in de garage toch tijd gemaakt om mijn auto te maken!
Goede klantgerichte service met vriendelijke medewerkers!
Zeer goed geadviseerd m.b.t. de juiste keuze.
Super mensen fijne garage,en de service is altijd goed, nemen de tijd, Dus ja prima garage
Fijn bedrijf
De auto is in vertrouwde handen en de klant staat voorop.
De mensen in dit geweldige team zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Toppers!
Goede afspraaktermijn snelle afhandeling en niet te duur.
Fijne mensen met goed vakwerk!
Garage Veenhuizen doet wat ie beloofd! Altijd goede ervaringen mee gehad.
Denken met de klant mee, service staat hoog in het vaandel deskundigheid is gegarandeerd.
Silvoldseweg 71
7061 DM Veenhuizen