Goede en vriendelijke service

Bij Gert van Wijk krijg je eerlijke adviezen en goede service. Top zaak!

Geweldige garage

Hier wordt je zeer goed geholpen, niks is te veel en geen vraag te gek Super

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kundig, betrouwbaar en zeer betaalbaar

Onze twee auto's, waarvan 1 oldtimer, zijn in onderhoud bij Gert van Wijk. We zijn zeer tevreden over de zeer betaalbare service. Hij geeft kundig advies, kunnen altijd snel terecht, is betrouwbaar en transparant over wat hij zal gaan doen tijdens de APK of onderhoudsbeurt. Hij adviseert proactief over de zwakke plekken van de auto's zodat je een eerlijk beeld hebt over wat er komen kan. Heel fijn gevoel dat er een zeer deskundig en betrouwbaar persoon altijd voor jou en de auto's klaar staat.

Top service!

Duidelijke communicatie rondom de werkzaamheden. Netjes afgehandeld en vriendelijk geholpen.

Geweldige vakmannen

Onderweg in Zweden. Problemen met onze Volvo. Gebeld met Gert. Telefonisch besproken wat wij zelf konden doen om verder te kunnen rijden. Echt geweldig

Geweldig!

Heel vakkundig en altijd vriendelijk!

Vriendelijk & vakkundig

Onderhoud & keuring oldtimer Peugeot 504 Onderhoud & keuring dagelijkse auto Altijd snel & correct Denkt mee met klant

Geweldige service!

Goed en zeer vakkundig geholpen.

Betrouwbaar vriendelijk en informeert altijd goed

Betrouwbaar vriendelijk en informeert altijd goed

Altijd tevreden!

Al enige jaren wordt mijn auto onderhouden bij Gert van Wijk. Ik ben daar altijd tevreden over! Er is een goede communicatie over de werkzaamheden en de prijzen.

Super service

Ze denken fijn met je mee, werken zorgvuldig en je krijgt je auto weer helemaal goed mee! En... nog bedankt voor de leenfiets! ;)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldige service, neemt de tijd en is zeer professioneel

Ik ben zeer tevreden met de service maar ook met de prijzen. Wordt altijd meegedacht maar zijn scherp op teveel consensus.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig, hartelijke service en goede communicatie over de voortgang en werkzaamheden aan mijn auto. Zeer tevreden zoals altijd.

Goed geholpen!

• Reden bezoek Andere reden

Vakkundig, snel en betaalbaar.

Met zorg en kennis alles uitgevoerd.

Prettig en snel geholpen

Nu voor de tweede keer bij deze garage geweest. Is mij goed bevallen.

Geweldige mensen

• Reden bezoek Andere reden

Een goede hulp met veel vak kennis en een geweldige service.

• Reden bezoek N.v.t.

Dik in orde

De Heer van Wijk verleent een nette service, geeft tekst en uitleg bij de uitgevoerde werkzaamheden aan de auto en is volledig aanspreekbaar wanneer iets toch niet geheel naar wens zou zijn.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede vakman en een exelente service.

Ik kom al meer dan 20 jaar bij Gert en helpt je altijd vriendelijk en service gericht. Uitstekend!

Verwachtingen zijn overtroffen

Ik had een prijs gewonnen men een puzzel in het magazine. Helaas kon ik de prijs (onderhoudsbeurt airco) niet innen, want mijn airco is defect en alleen tegen hoge kosten reparabel. Ik werd verrast met een alternatieve prijs een gratis APK-beurt, die bij werd overhandigd als een "kadotje". Mij dag kon niet meer stuk!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Briljant

Heb al heel lang van Wijk in mijn adressenboek; veel kennissen naar dit adres gestuurd.

Snel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gewoon een goede garage word netjes geholpen en kijken de auto naar en dan word je gebeld wat het gaat kosten. Door de goede service en vriendelijkheid en een correcte prijs hebben ze er een klant bij. Kan nu mijn auto elk jaar daar laten keuren met een onderhoudsbeurt zonder je opgelicht word.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kennis van alle zaken en zéér betrouwbaar en behulpzaam ....!

Al meerdere generaties werken zij hier aan alle voorkomende merken auto's en andere voertuigen . Op een eerlijke basis weten hun vrijwel altijd een passende oplossing voor de reparatie , storing of defect aan het voertuig , Zo óók bijvoorbeeld voor laswerkzaamheden aan een chassis , iets wat tegenwoordig niet veel voorkomend meer is . Een leuk detail is dat er ook wel eens dealers en collega garage bedrijven bij van Wijk advies en tips opvragen door hun jarenlange ervaring . Óók zijn zij altijd eerlijk met adviezen , vriendelijk en uiterst behulpzaam , óók als het soms ernstig of urgent is..! Zo mogelijk kunt u dan óók snel geholpen worden . Voor de zakelijke klant is er uiteraard altijd koffie en een ruimte om eventueel te netwerken...! Peter Dekker . Het Gezellige Draaiorgel .

Kryptonstraat 74

2718 TD Zoetermeer

Over Autovakmeester G. van Wijk

Universele garage voor alle reparaties, onderhoud en services in Zoetermeer.

Over Autovakmeester