Ondanks dat het om n heel vervelende behandeling gaat, had ik er n goed gevoel bij.
Alleen maar goede ervaringen, prima uitleg en vriendelijk personeel
Alleen maar goede ervaringen, prima uitleg en vriendelijk personeel
Dit was mijn eerste afspraak, duidelijke uitleg mbt behandeling en de uitvoering van werkzaamheden/controle. Vriendelijke mensen.
Sanne, mijn behandelaar vind ik altijd zeer vriendelijk en correct. Je voelt je op je gemak bij haar, lekker spontaan.
Het is niet fijn, maar moet gebeuren.
zeer zorgzaam en deskundig
Zeer positief
Prima en relaxte behandeling door vriendelijke tandarts en medewerkers.
Mondhygiëniste was op de hoogte van mijn ervaring vorig bezoek. Na goed overleg besloten om te verdoven. Niets gevoeld tijdens behandeling. Duidelijke communicatie tijdens behandeling. Was een hele positieve ervaring.