Werd erg op mijn gemak gezet en zeer vriendelijk behandeld. Eindelijk een Tandartsassistente die weet hoe ze moet afzuigen in je mond.
Al sinds 2015 word ik behandeld door de praktijk. Ik kan alleen maar zeggen dat ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de verschillende mondhygiënisten die mij behandelen en permanent opvolgen.
Klantgerichte en klantvriendelijke ontvangst en behandeling. De behandelaar neemt de tijd voor je.
Ik ben vergeten de naam van de mondhygieniste ....sanne of lydia
Verwijzing goede behandeling
Duidelijk in kaart gebracht wat de situatie is
Altijd 100% tevreden, in het begin best wel spannend, maar nu voelt het heel vertrouwd.
Geen wanklanken
Prettig, kundig
Al het personeel is vriendelijk en kundig. Je krijgt altijd antwoord op je vragen en ze geven goed advies zonder dwingend te zijn. Het is een samenwerking en dat is fijn.
Voor zover ik kan beoordelen wordt er gewerkt met een vakkundig team dat altijd even aardig is !!
De dienstverlening is punctueel, correct en van hoge kwaliteit
Altijd vriendelijk en duidelijk.
Zie boven!
Altijd vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling dat samen geeft vertrouwen.
Na de verdoving te snel begonnen. Verdoving was nog niet helemaal ingewerkt.
Uitstekend geholpen. Snelle diagnose. Goede adviezen meegekregen
Ook als voorgaande keren waardeer ik het geduld die ze hebben. Ze begrijpen dat sommige behandelingen pijnlijk zijn en houden daar ook rekening mee.
Vertrouwde, professionele hulpverleners, vriendelijk, alles goed uitgelegd.
Zeer kundig en vriendelijk personeel
Ze zijn hele vriendelijke en behulpzaam. Het is een prachtige team.
Professioneel team , prettige sfeer en zeer klantgericht en zeer vriendelijk
Zeer toegankelijk en vriendelijk. Duidelijke offerte.
Ik moet nog 1 behandeling krijgen maar ben tot nu toe zeer tevreden over hoe het allemaal gaat.top team
Zeer prettig en deskundig.