Door de jaren heen al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Kalkman. Altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel
In een prettige sfeer goede uitleg gekregen over welke keuze wij kunnen maken voor een nieuw matras.
Ze nemen echt de tijd voor de klant
Hele goede ervaring met beddenspecialist Kalkman. Erg deskundige man en neemt de tijd om je in te lichten over het te kopen matras. Smeert je niets aan maar geeft goed aan of wat de verschillen zijn in de matrassen en of die ook bij jou passen.
We hebben zeer goede ervaringen met fa. Kalkman. Uitstekende en uitgebreide uitleg, waarbij alles mogelijk is. Alle producten worden op de persoon afgestemd en afgesteld.
Een goed advies brengt klanten terug
Twan geeft goed advies en neemt alle tijd, voelt vertrouwd!!
Prima service, monteur/bed kwam brengen zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede uitleg van een geschikte matras voor onderrug klachten
Advies vooraf en bezorging met montage was uitstekend. Ook het oude ledikant werd gedemonteerd en meegenomen.
In het verleden, toen de firma Kalkman nog gordijnen verkocht mooie gordijnen aangeschaft. Deze zijn elektrisch bedienbaar. De afstandsbediening gaf nu problemen. Er is alle moeite genomen om het probleem op te lossen. Dat lukte niet, afstandsbediening had echt de pijp aan Maarten gegeven. In overleg een nieuwe afstandsbediening aangeschaft. Deze kon de firma Kalkman gewoon voor mij bestellen. Zelfs na jaren staan ze nog achter de producten die je bij hen koopt. Er werd gezorgd dat de nieuwe afstandsbediening communiceert met de bestaande gordijnen. Gaf mij rust dat ik niet hoefde te zoeken om het probleem te verhelpen.
goed advies, er werd genoeg tijd vrij gemaakt om vragen te stellen. de levering was vlot en de installering van het bed werd vlot en deskundig gedaan.
Opsturen van bedlinnen naar huisadres was geen probleem, achteraf betalen mogelijk! Kortom superwinkel, goede service
Ik voelde me niet als klant behandelt verkoper is meer met zich zelf bezig haalt er van alles bij wat niet met bedden te maken heeft is meer bezig met ze eigen zaken snel geld verdienen en als je later terug komt voor een vraag kan er niks mee jammer
Dank u voor uw feedback Erik, we vinden het jammer dat u niet tevreden bent met onze service ten aanzien van de door u, naderhand, aan ons gestelde vraag. Ons bedrijf streeft ernaar om altijd volgens ethische richtlijnen te handelen. Tijdens ons contact hebben wij ons dan ook gehouden aan deze richtlijnen, die voor ons essentieel zijn om de belangen van al onze klanten te beschermen. We begrijpen dat dit soms kan leiden tot teleurstellingen, maar transparantie en integriteit zijn voor ons van groot belang. Mocht u dit verder willen bespreken, dan staan we open voor een gesprek. U kunt ons altijd rechtstreeks benaderen.
Het advies is eerlijk en doordacht. Ze nemen hier nog echt de tijd voor je en luisteren echt naar mogelijke problematiek omtrent slapen etc. Service is ontzettend goed en je mag altijd bellen, langskomen, mailen bij vragen. Je merkt dat dit nog echt een familie bedrijf is, blijf zo doorgaan!
Snel duidelijk advies gekregen
Verkoper wist meteen welk kussen ik wilde aanschaffen.
Gewoon ouderwets goed.
Goede en fijne dienstverlening.
Op professionele wijze zijn we tot de conclusie gekomen dat we een andere matras nodig hadden dan we zelf voor ogen hadden. Uiterst vriendelijk geholpen.
Wij kwamen voor advies mbt een gedeeltelijke elektrische boxspring. Door ‘proef liggen’ op verschillende matrassen hebben wij een goede keuze kunnen maken. En in de geplande week is onze nieuwe boxspring heel netjes bezorgd en geïnstalleerd. Sindsdien genieten wij van een heerlijke nachtrust !!
prettig
Neemt de tijd en denk goed mee in het maken van de juiste keuze.
In alles goed.
Wilhelminastraat 20