Duidelijke heldere " normale" taal
Vanaf de eerste minuten van de communicatie toonde advocaat K.J. Kerdel een hoge professionele competentie en een oprecht verlangen om te helpen. De advocaat legde gedetailleerd alle aspecten van mijn zaak uit, stelde de nodige documenten op en behartigde vol vertrouwen mijn belangen in alle fasen van het proces. Ze bewees dat ze een echte expert was, diep verdiept in de details van de zaak en klaar om voor mijn rechten te vechten. Ze gaf uitgebreid advies en toonde diepgaande kennis van het recht. Mr. K.J. Kerdel deed geen loze beloftes, maar was absoluut eerlijk over de vooruitzichten van de zaak, wat in dergelijke situaties zeer waardevol is. Menselijke houding en professionaliteit verdienen de hoogste lof! M.v.g. Olga Banuchian
Mr. P. Drenth (Peter) was uiterst gedegen en professioneel. Hij bestudeerde de zaak aandachtig. Dankzij zijn strategische aanpak en oog voor detail konden wij de aan mij verschuldigde bedragen betalen. Mr. Drenth is een uitstekende specialist op het gebied van het arbeidsrecht. Dankbaarheid voor het geleverde werk. M.v.g. O. Banuchian
Het dossier van mijn broer is door zijn vorige advocaat met zorgvuldigheid naar Nolet Advocaten opgestuurd, en is er naar mijn gevoel goed naar gekeken. En dit heeft voor een goede en positieve gezorgd.
Ik heb zelf als zeer zinvol ervaren. Top voor mij door topadvocaten Nolet.
De voornaamswijziging van onze zoon is met veel respect en zorgvuldigheid behandeld. Door een kundige en ervaren benadering, is de wijziging erg soepel en zonder stress verlopen. Hartelijk dank.
Circa twee weken geleden hulp gevraagd bij het schrijven van mijn klaagschrift en vandaag al mijn rijbewijs terug in ontvangst mogen nemen. De samenwerking was met korte lijntjes wat de communicatie snel en gemoedelijk maakte.
I can't recommend Ms. C. van der Zalm highly enough. During the first appointment, she explained the entire process, how long it would take and what I should avoid doing while waiting for the court's decision. She delivered an outstanding performance in court, and my request was granted, lifting a burden from my back I've been carrying for a very long time. From the bottom of my heart, thank you Ms. C. van der Zalm
Na invordering van mijn rijbewijs contact opgenomen met Nolet Advocaten en binnen een halve dag teruggebeld door Jan Edens waarmee ik een dag later al een intakegesprek had via WhatsApp-beeldbellen. Daarbij ben ik uitstekend geïnformeerd over het proces. Na uitwisseling van gegevens was het klaagschrift binnen een paar dagen al opgesteld en na bespreking ook snel ingediend bij de rechtbank. Voorafgaand aan de zitting een goed contact gehad met mr. Floris Knoef om het een en ander te bespreken en voor te bereiden. Hij heeft mij ook bijgestaan tijdens de zitting. Ik ben zeer tevreden over de klantgerichte en deskundige dienstverlening van dit advocatenkantoor.
Contact heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast kon er snel worden doorgepakt en is er geen tijd verloren gegaan. Ik ben blij dat ik contact heb gezocht en de zaak inmiddels is afgehandeld. Dank voor de prettige samenwerking.
Ik ben heel blij met Peter Drenth als advocaat. Uiteindelijk door zijn hulp gekregen waar ik recht op heb. Vriendelijke man die echt zijn best doet!
Mw v.d Zalm gaf mij goed advies en mw heeft mij goed vertegenwoordigd. Mijn dank hiervoor
Na een aantal keren door andere advocaten verteld te zijn dat mijn zaak kansloos was zag Hannah binnen ettelijke minuten de oplossing Hannah heeft mijn zaak tot en met de Raad van Beroep met succes bepleit. Hannah is niet alleen scherp en kundig, maar ook erg empatisch en geduldig. Ze heeft me ten alle tijde goed op de hoogte gehouden; ook haar collega's van Nolet Advocaten waren altijd aardig en behulpzaam.
Sinds ik door mevrouw H.S. Huisman onder haar hoede ben genomen. Ben ik continu verzekerd geweest van haar volledige onzelfzuchtige aandacht en tomeloze inzet, niet enkel voor mij maar ook voor wat deze zaak vertegenwoordigde voor een groot aantal mensen met mij in de Nederlandse maatschappij. Haar duidelijke inzet voor mij en het grote goed, niet voor persoonlijk financieel gewin heeft mij op een aangename manier verrast, ongeacht of we nu hebben gewonnen of dat niet zo zou zijn geweest. Zij is altijd vriendelijk en helder geweest in haar communicatie, uitleg en het delen van relevante informatie. Tevens heeft zij zich nooit uit het veld laten slaan en is onvermoeibaar doorgegaan ook wanneer het niet meezat en haar deskundigheid duidelijk op de proef werd gesteld om bijvoorbeeld nieuwe invalshoeken te bekijken/vinden om zo datgene wat zij als recht zag te laten zegevieren. Mede doordat zij mijn zaak halverwege van haar voorganger moest overnemen en zich dus ook het hele proces van de eerste jaren moest eigen maken had ik mij oprecht geen betere advocaat kunnen wensen. Ik zou niet weten hoe haar te bedanken voor wat zij (voor mij) gerealiseerd heeft. Het voel voor mij dan ook niet alsof enkel ik maar ook zij deze zaak welverdiend heeft gewonnen, voor mij en velen met mij.
Super vriendelijke hulp gehad
Mijn zaak werd bij het sluiten van het advocaten kantoor over genomen door Hannah Huisman. Ondanks de complexiteit van de zaak, heeft zij het zich binnen no time eigen gemaakt. Deze dame bijt zich er in vast om het beste voor je te bereiken zonder de menselijke betrokkenheid uit het oog te verliezen. Omdat juridische zaken voor mij totaal onbekend terrein zijn moet je elkaar volledig kunnen vertrouwen en dat vertrouwen heeft ze heel snel gewonnen. In de strijd tegen het UWV heeft zij kundig haar mannetje gestaan en heeft ze mij zo veel mogelijk zorgen ontnomen. Bij haar voelde ik me gehoord en gesteund in deze langslepende zaak, die we uiteindelijk gewonnen hebben. Hannah is een gedreven gepassioneerde advocate die haar vak als de beste verstaat, meer dan 100% aan te bevelen! Bedankt voor alles.
Ik ken Mevrouw Hanna Huisman lang zijn is een goede advocaat petje af voor haar niks te klagen veel tevreden met haar hulp en haar werk. Als je een goede advocaat zoekt ga naar mevrouw Huisman 100% goede keuze die je maakt
Kort geleden mijn rijbewijs ingenomen voor overschrijden maximale snelheid. Heb met deze advocatenkantoor spoedig contact mee opgenomen, intake gehad alles helder en duidelijk kunnen in kaart brengen, procedure doorgenomen en natuurlijk rijbewijs weer netjes terug Bedankt Jan Edens Bedankt Nolet!!!
Ik heb mw Van der Zalm benaderd voor een zaak betreft het familierecht. Zij heeft mij uiterst profossioneel bijgestaan en mijn zaak op verschillende manieren toegelicht. Zelden vind men een advocaat die zo verantwoordelijk en toegewijd is aan haar vak. Alles bij elkaar genomen heb ik een zeer goede ervaring gehad met mw Van der Zalm.
I recently used the services of this law firm to change my first name. The process took longer than expected due to the need to request original documents from my home country. However, the expert lawyer always supported me throughout the case and did a great job. Their dedication and professionalism were evident at every step, ensuring a successful outcome. I highly recommend this law firm for anyone in need of legal assistance.
Wij zijn zeer goed geholpen en met grote kennis van zaken begeleidt. Onze advocaat Chanou van der Zalm en de andere medewerkers waren ook erg betrokken. Wij zullen advocaten kantoor Nolet zeker aanbevelen.
Ik had een rechtzaak en de hele proces is heel goed gelopen en een goeie communicatie gehad. Zeker een aanrader
Goede uitleg, goede gesprekken
Snelle reactie en betrokkenheid. Goede communicatie. Zaak positief afgesloten.
Ik wil graag Nolet advocaten bedanken. Met name Jan Edens die mij goed heeft geïnformeerd over de mijn zaak!
Laan van Nieuw Oost Indie 133
2593 BM Den Haag
Nolet advocaten wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op. De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld. Omdat wij van Nolet advocaten in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld. Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.