Super!

Vincent Nolet heeft me super goed geholpen!

Komt afspraken na! Top advocaat

Zeker een aanrader!

De beste advocaat

Kwam Vincent op internet tegen ik was wanhopig het is alsof God hem op heb gestuurd vriendelijke man attent klaar omte helpen iemand die weet wat hij doet ik raad iedereen hem. De beste advocaat. Kan met. Met woorden beschrijven.

Blij en opgelucht

Meester Nolet heeft snel een scherp beeld van de mogelijkheden, schat kansen en verloop van de behandeling goed in.

Goede ervaring met Vincent Nolet

Ik heb Vincent Nolet als advocaat gehad en zou hem weer om arm nemen mocht het ooit weer nodig zijn

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Nolet Advocaten heeft mijn zaak met succes afgerond

Ze hebben mijn achternaam met succes gewijzigd. Ik ben altijd goed geholpen door dhr. Nolet!

Prima geholpen

Zeer professioneel en duidelijk geholpen door Vincent Nolet.

Super!

Super geholpen door Vincent, een gedreven man die kennis heeft van zaken. Naast dat je geruststelt word door de bespreking van de feiten krijg je advies hoe je het beste de rechter te woord kunt staan. Wat geresulteerd heeft dat ik mijn rijbewijs in 3 weken terug heb.

professioneel

Bij het in beslag nemen van mijn rijbewijs Nolet advocaten gebeld. Direct contact en goed en eerlijk advies door De heer J. Edens. Er is een professioneel klaagschrift opgesteld en ingediend waardoor ik mijn rijbewijs binnen een week weer heb terug gekregen. Super geregeld

Practical legal flexibility

I recently profited from the services of the Nolet advocacy office. Knowing relatively robust legal machinery in general, I was pleasantly surprised with its efficient dynamic assistance built on thorough knowledge successfully implemented into practice to accommodate clients in need. I also appreciated the strategy chosen, focusing on the issues' technicalities while balancing all towards legal convenience. The team members we met were proactive, critical thinkers, resilient, reasonable, and clear when communicating further steps. The team has my cordial recommendations.

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Nolet advocated hebben mij heel goed geholpen met mijn zaak.

Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een advocaat die me kon helpen met mijn zaak van een minderjarige. Ik ben blij te kunnen zeggen dat Vincent Nolet een perfecte advocaat was. Hij was professioneel en vriendelijk en heeft mij perfect geholpen! Ik ben zeer dankbaar en beveel Nolet Advocaten ten zeerste aan. Max

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Ik heb de samenwerking als erg plezierig gevonden. En erg netjes

Ben heel goed geholpen

Jonge advocaat. Heeft goed advies en tenslotte heb je uitstekend resultaten. Heel erg bedankt.

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Goede service en snel geregeld

Binnen no-time terug gebeld en alles in orde gemaakt. Een strak proces zorgde ervoor dat ik zelfs vanuit het buitenland met gemak mijn zaken kon regelen. Aanrader!

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Was very hard for me but at the end I make it.

Nolet avocado are the best in Holland they are sososo good and professional over cases they listed to your stories and advice you well. They fight for me still the end and I make it am sososo happy to Nolet Vincent….

• Geholpen door Mr. F.C. Knoef (Floris)

Mr. Peter Drenth straalt vertouwen en rust uit. Belooft geen wonderen, is oprecht en uitermate kundig. Waar nodig toont hij zich als een ware meester en houdt je bij de les. Hij houdt rekening met alle mogelijke scenario's en handelt daar ook naar. Werkelijk een verademing in een zaak waar je mentaal doorheen bent. Hij sleept je er zakelijk doch amicaal doorheen. Ik voel mij bevoorrecht om hem als mijn raadsman te mogen hebben. En natuurlijk heeft hij het enorm druk, maar dit heeft geenszins de voortgang van mijn zaak in negatieve zin beïnvloed.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door Mr. P. Drenth (Peter)

Meer dan tevreden

We hadden Nolet advokaten gevraagd om een naamswijziging te ondersteunen. De kommunikatie met mevr. Van der Zalm verliep prettig en efficient. Het advies, om direct een geslachtsverandering te doen, was verrassend en goed. Helaas betekende dit voor het advokatenkantoor dat we geen klant meer zijn. Hartelijk dank voor dit advies!

• Betrokkenheid
  • Geholpen door Mr. C. van der Zalm (Chanou)

Super super goed geholpen door vincent

Snel met handelen, met alles goed op de hoogte gehouden, door whatsapp en door emails, ik zou voncent bij iedereen aan raden

Goede en snelle service.

Op een vrijdag een mail, gestuurd op een zaterdag benaderd en een week later bericht dat ik mijn rijbewijs terug krijg.

• Geholpen door Mr. V.S. Nolet (Vincent)

Ze hebben mij goed geholpen

Ik ben zeer tevreden met het resultaat

Gewoon goed

Ik heb een goede en fijne ervaring gehad, Vincent is snel en aardig. Denkt mee en geeft je de tijd. Alles is snel gegaan en zonder tegenvallers. Kan niks verkeerd bedenken. Zeker een aanrader!

Professioneel, behulpzaam en duidelijk

Tijdens het traject ben ik professioneel geholpen. De communicatie verliep telefonisch en via de mail, kort en bondig. Het was duidelijk en overzichtelijk wat er van mij verwacht werd en welke stappen ik ging doorlopen. Ook werd er eerlijk gecommuniceerd en gedacht in oplossingen. Erg fijn voor iets wat zo persoonlijk is als je naam. Mijn naam is goedgekeurd door de rechter. Hopelijk verloopt de laatste stap net zo soepel.

Zeer goed.

Een oprecht en eerlijk advocaten kantoor. Na een een fijne gesprek met Vincent Nolet gebruik gemaakt van zijn diensten. Daardoor snel mijn rijbewijs weer terug gekregen. Wat ook fijn is dat ze mee gaan naar de rechtbank en ze het woord voor jou doen. Dus bij deze een echte aanrader in geval van nood.

Perfect!!

Gewoon in 1 woord perfect. Ik had een hele ingewikkelde en moeilijke zaak betreft een familie kwestie. Mvr C van der zalm en P Drenth waren hier zeer professioneel in om de zwakke bewijzen die ik had hard te maken. Een moeilijke zaak voor mij is toch gewonnen door ons dankzij deze top advocaten. Aanbeveling zeker een 10. Net zoals mijn cijfer. Ik kan geen ander cijfer bedenken sorry. Nogmaals bedankt. En ik hoop dat ik jullie "nooit" meer zie Maar als het moet zie ik jullie toch weer heel graag :) Mvg. Ton

• Betrokkenheid
  • Geholpen door Mr. P. Drenth (Peter)

Goede en duidelijke advocaat.

Helaas voor de tweede keer in 1 jaar tijd de maximale snelheid overschreden waardoor mijn rijbewijs weer is ingevorderd, met alle gevolgen van dien, ivm werk en prive. Contact opgenomen met Dhr. Nolet. Contact ging vlot, legde alles goed uit, duidelijk verhaal. En heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs na 2 weken terug heb gekregen en de eis was 4 maanden. Ik raad Dhr. Nolet aan iedereen aan!

Laan van Nieuw Oost Indie 133

2593 BM Den Haag

Over Nolet Advocaten

Nolet advocaten wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op. De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld. Omdat wij van Nolet advocaten in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld. Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.

Over Advocaatscore.nl