Aan te raden! Je wordt goed en adequaat geholpen!
Zijn werkwijze is helder en snel, evenals zijn communicatie. Aanrader!
Een echte aanrader een advocaat die weet wat ie doet en zegt. Goeie ervaring met Vincent nolet. Hoop dat ik hem niet meer nodig heb in de toekomst maar als dat wel zo is dan weet ik hem te vinden.
Na de inname van mijn rijbewijs (te veel gedronken) was de eis om deze 6 maanden in te houden. Na overleg met Vincent en indienen van klaagschrift was er na twee weken al uitspraak welke inhield dat het rijbewijs na twee maanden reeds moest worden teruggegeven.
Ik ben uitstekend geholpen door Mr. Peter Drenth. Alles was duidelijk en we zijn snel tot een goede overeenkomst gekomen.
Vincent weet precies waar hij het over heeft. Goed contact gehad met Vincent. zelfs in het weekend is hij bereikbaar. Hij heeft mij duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is en welke stappen er ondernomen moesten worden Zeker een aanrader
Goed geholpen
Zeer goed geholpen
Zeer betrokken en altijd een positieve beschikking mogen ontvangen. Dank aan de goede samenwerking en aanpak van de advocate
Mijn rijbewijs was voor 6 maanden ingevorderd. Met de hulp en ondersteuning van Vincent heeft dit geresulteerd tot directe teruggave van het rijbewijs. Reageert snel en geeft duidelijke antwoorden op vragen. Mocht je een advocaat nodig hebben, zal ik absoluut Vincent aanbevelen!!
Goed geholpen. Al mijn vragen goed beantwoord. Genoeg tijd gehad om na te denken over de juiste beslissing.
Ik krijg mijn rijbewijs 1maand nadat het was ingevorderd weer terug. Dankzij de hulp van Vincent Nolet. Ben goed geholpen en kon voor alle vragen terecht bij hem. Harstikke bedankt voor alle hulp , je bent een topper Vincent.
Alle positieve reviews op internet kloppen. Vincent weet precies waar hij het over heeft. Komt zijn afspraken en woord na. Na het indienen van het Klaagschrift had ik mijn rijbewijs van het OM met een paar dagen terug. Kan niet beter. Hartelijk dank Vincent!
Mijn rijbewijs was ingevorderd voor 2 maanden. Vincent Nolet heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs 1 maand eerder heb teruggekregen!
Heer Vincent Nolet, Is zeer snel in actie nemen en contact opnemen en zeer duidelijk en helder. Meewerkend en geduldig. Zeer begripvol en resultaatgericht. Zeer zeker goed in zijn werk.
39 jaar lang last gehad van mijn dope naam. Meester vincent heeft me uitstekend hierbij geholpen. Om mijn dopenaam te veranderen. Bij elke officiële gelegenheid denk aan school examen,sollicitaties enz had ik er last van. Meester vincent heeft me heel goed geholpen om dit bij de rechtbank voor elkaar te krijgen. De juiste advies gekregen van meester vincent. Overigens is hij ook goed bereikbaar bij eventuele vragen. Ik ben hem super dankbaar hier voor. Wil jij je naam wijzigen twijfel niet en maak een afspraak met meester vincent!!! U zult later bedanken omdat het gelukt is.
Vanwege een verkeersdelict waarbij tevens teveel alcohol in het spel was moest ik terecht voor de rechter verschijnen, het is namelijk strafbaar en fout. In mijn casus waren er een aantal persoonlijke omstandigheden en/of factoren aanwezig die na het pleidooi van Vincent Nolet de rechter heeft doen besluiten tot een aanzienlijke strafvermindering waardoor ik mijn beroep nu nog kan uitoefenen. Vincent Nolet zou ik iedereen aanbevelen op grond van zijn persoonlijkheid, betrokkenheid, snelheid, vakkundigheid en duidelijke heldere communicatie. Beste Vincent 1000 x dank D.
Goed contact, alles snel geregeld, eerder mijn rijbewijs terug!
1week geleden mijn rijbewijs afgenomen voor minimaal 4 maanden..Via een vriend gehoord over nolet advocaten. Gelijk contact opgenomen op een zondag en werd binnen 5 minuten terug gebeld door Vincent nolet. Die legde alles heel goed en duidelijk uit en was heel realistisch over wat we konden verwachten. We hebben gelijk binnen 1 dag geschakeld en alles geregeld. 1.5 week later mijn rijbewijs terug gekregen!!! Bedankt Vincent Nolet!
Dhr. P. Drenth heeft mij meerdere keren bijgestaan, altijd top verlopen en gekregen wat ik wou. Ik kan hem altijd bellen, als ik hem nodig heb en dat is een fijne gedachte. Voor mij geen ander advocaat.
Vanaf mijn eerste contactmoment met Vincent voelde het goed, hij toonde zijn betrokkenheid en nam de tijd voor mijn zaak. Onze klik en zijn bijdrage op de zitting, hebben er toe geleid dat ik per direct m’n rijbewijs terugkrijg; terwijl men eiste dat ik ‘em nog eens 4 maanden kwijt zou zijn! Dank!
Mijn naamswijziging wat ik al jaren graag wilde is gelukt, zeer tevreden!
Ik was radeloos en dankzij Vincent heb ik toch gekregen waar ik naar zocht en nodig had
Echt super. Super snel geholpen, een fijne en vriendelijke manier van contact, alleen maar een goed gevoel bij gehad en contact was altijd goed behouden. Gaf mij echt een gevoel dat ik echt geholpen werd.
Bij onze eerste zitting heeft de heer Nolet perfect gehandeld en begeleid waarbij ik mijn rijbewijs zeer snel terug had. Bij de tweede zitting heeft de heer Nolet weer goed gedaan. Ik was staande gehouden ivm een fout van het CVOM. De heer Nolet heeft een juiste oplossing aangeboden waardoor de zitting anders was dan normaal terwijl ik nog staande was gehouden. Super geregeld!
Laan van Nieuw Oost Indie 133
2593 BM Den Haag
Nolet advocaten wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op. De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld. Omdat wij van Nolet advocaten in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld. Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.