Xandra voelt heel goed aan waar de hulpvraag zit!

Xandra heeft heel veel skills en vaardigheden om jou zelf te laten ontdekken en vertellen waar je talenten en blokkades liggen. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten die je helpen in je keuze proces

• Betrokkenheid

Erg open en fijne gesprekken.

Er werd erg goed meegedacht naar wat jou persoonlijke voorkeuren waren en het beste paste bij jou toekomstbeeld. Als je vastliep werd er goed gekeken waar dat dan aan lag en werd eerst dat opgelost om vervolgens verder te gaan met jou keuze.

• Betrokkenheid

Fijn, betrokken en zinvol.

Er werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was. Het samenwerken liep gemakkelijk en fijn. De hulp die mij geboden werd was erg zinvol. Het resultaat was goed en zoals gehoopt/verwacht. Erg blij met deze ervaring!

Goed en effectief

Ik vond mijn ervaring leuk en fijn. Ik heb er ook een opleiding door gevonden dus het was zeker effectief.

• Betrokkenheid

Zeer effectieve manier en gaat professioneel te werk.

Ik kwam bij inspiratiemotor zonder enig idee welke studie ik zou kiezen. Op een hele effectieve en eigenlijk heel logische manier werd er uitgezocht wat ik nou echt leuk vindt. Terug naar de basis en kijken waar je echte passie ligt. Heel tevreden en ik zit nu aan het einde van m’n 2e jaar en ik vindt deze opleiding nog steeds leuk. Mijn cijfers zijn er ook na. Omdat ik doe wat ik echt leuk vindt haal ik nu alleen 7’s of hoger. Waar ik op de middelbare echt zware onvoldoendes haalde.

Ogen openend

Gezellig, veilige omgeving, goed advies

Eye opener

Met een burn-out op zak, stond de wereld open, maar ik wist niet goed waar mijn behoeften lagen. Wat wilde ik nu eigenlijk? Ik klopte aan bij Xandra en het klikte goed. Er hing een relaxte, fijne sfeer in haar atelier en ik voelde me gehoord. We zijn aan de slag gegaan. Eerst op locatie, later online i.v.m. de lockdown. De online lessen voelden net zo als op locatie komen en we konden veel bespreken en sparren. Uit de trechter is een geweldige opleiding gekomen en heb ik inmiddels bijna mijn eerste jaar er al weer op zitten. Dank Xandra. Je bent een inspiratie voor mij en hebt mijn tandwiel weer laten draaien.

• Betrokkenheid

Erachter gekomen wat voor studies ik wilde volgen

Erachter gekomen wat voor studies ik wilde volgen.

Goede ervaring

Fijne begeleiding voor het zoeken naar een opleiding die bij me past met een prima resultaat

Leerzaam

Er is zoveel keuze en dankzij inspiratiemotor kreeg ik een beter overzicht van mogelijkheden die bij mij paste.

• Betrokkenheid

Ik werd geweldig goed geholpen!

Ik heb het heel fijn gehad. Werd goed geholpen 2 jaar geleden en ben nu bijna met mijn opleiding klaar. Het was altijd super leuk en gezellig.

Zeer hulpvol

Hoewel het me hielp met mijn studiekeuze hielp het ook erg om mezelf te leren begrijpen in wat ik interessant vind en waarom.

• Betrokkenheid

Jij hebt meer voor elkaar gekregen, dan mijn psycholoog in 3 jaar voor elkaar heeft gekregen!

Door dit traject, ben ik mijn toekomst anders in gaan zien. Ik kijk weer met een blije blik naar de toekomst en weet dat er vele mogelijkheden zijn. Ik durf te kijken naar waar ik over 5 of over 10 jaar sta, zonder dat ik daar gedeprimeerd van raak. Er is toekomst, door dit traject heb ik dat ingezien. Doordat er een persoonlijk plan op is gesteld om, samen met mijn coach te doorlopen, zijn juist alle punten eruit gehaald die ik op dat moment nodig had. Ik ben hier geen nummer..., ik ben een gehoorde en begrepen "leerling". Confronterend is het wel om met jezelf aan de slag te gaan en te kijken waar je nieuwe ik ligt, maar met deze uitstekende begeleiding, kom je hier doorheen. Deze stok achter de deur is de drijfveer om nu de stap de maken voor de toekomst!

• Betrokkenheid

Ik vond het leuk en informatief.

Ik vond dat ik een goed overzicht kreeg van mijn opties en op die manier een goede keuze kon maken met de hulp die ik daarbij kreeg.

• Betrokkenheid

Bood mij de hulp aan die ik nodig had

Na 2 opleidingen niet af gemaakt te hebben kwam ik bij Xandra. Na 5 afspraken wist ik eindelijk wat ik wilde doen later. Door te luisteren en passend advies te geven heb ik een opleiding gevonden die bij mij past.

Heel doelgericht

Het heeft mij heel duidelijk een beeld gegeven wat ik wil gaan doen en wat mijn intresses zijn. Ik weet nu wat ik wil en heb nog nooit gedacht iets anders tr willen en heb er daarom ook heel erg veel in in

• Betrokkenheid

Goede en uitgebreide coach sessie met veel leermomenten

Ik heb de cursus als goed ervaren waarbij ik veel geleerd hebt om keuzes te kunnen maken en daarbij de juiste te vinden. Ook heb ik veel geleerd over mezelf en daardoor het juiste en de perfecte keuze kunnen kiezen.

• Betrokkenheid

De samenwerking met Xandra is top!

Samenwerken met Xandra is super fijn. Ze heeft een prettige persoonlijkheid, zit vol met ideeën, houdt zich aan de afspraken en is een prettige persoonlijkheid.

Pekelderstraat 18

9501 LC Stadskanaal

06 19075199

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”