Super goede cursus

Dit is mijn eerste marketingcursus (Google Ads) en ik heb echt het gevoel dat ik nu Google Ads onder de knie heb. De cursus is compleet, je kunt onbeperkt vragen stellen en er wordt serieus aandacht besteed aan je huiswerk. Top cursus!

• Welke online marketing training heb je gevolgd? Google Ads training

Super goede cursus

• Welke online marketing training heb je gevolgd? Google Ads training

Een hele leerzame en leuke training voor beginners

De training is voor beginners erg leerzaam. Er werd duidelijk gecommuniceerd en op vragen werd dezelfde dag nog reactie gegeven. Dit vond ik erg fijn werken. Verder vond ik dat er veel verschillende onderwerpen binnen online marketing aan bod kwamen, zodat je een goed beeld krijgt over wat het beroep inhoudt. Ik zou het zeker aanraden om deze training te volgen!

Interessante en leerzame cursus

Tijdens deze cursus leer je de beginselen van LinkedIn adverteren. Het online platform is duidelijk en goed ingedeeld. De begeleiders nemen echt de tijd voor je en willen ook dat je beter wordt. Voor mij mocht er af en toe iets dieper in de stof wordt gedoken. het was soms wel wat oppervlakkig. Maar als je zelf vragen stelde, kon je dieper de stof ingaan.

Interessante cursus

Goede start om aan iets nieuws te beginnen. Voor mij had er af en toe iets meer diepgang in de stof gemogen. Verder was de opbouw van de cursus duidelijk en de website overzichtelijk! Ook zijn de begeleiders vriendelijk en willen je echt helpen om het lesmateriaal beter te begrijpen!

Interessante cursus

Een goede opleiding met uitstekende begeleiding

Je kunt de cursus op eigen tempo volgen en in je eigen tijd. Daarnaast is het fijn dat de theorie wordt gekoppeld aan de praktijk, waardoor je sneller de kneepjes van het vak leert. Ook reageerde mijn begeleider (Stijn) heel snel op vragen en de ingeleverde opdracht.

Een goede opleiding met uitstekende begeleiding

Een goede training die theorie goed afwisselt met de praktijk, waardoor je alles sneller leert. Daarnaast kun je de training op je eigen tempo volgen én is er een goede begeleiding. Bij een vraag reageerde mijn begeleider (Stijn) heel snel.

• Welke online marketing training heb je gevolgd? SEO training

Hele leuke en leerzame training voor beginners.

• Welke online marketing training heb je gevolgd? SEO training

Hele leuke en leerzame training voor beginners.

Leerzame cursus en goed geregeld

De SEO cursus bij Succesfactor.nu was heel leerzaam. Je leert over alle onderdelen die van SEO en hoe deze toe te passen. De opdrachten helpen je om het geleerde meteen in de praktijk te brengen. De begeleiding was fijn en vragen worden altijd binnen een dag beantwoord.

Keulenstraat 12

7418 ET Deventer

06-39 58 44 55

Over Succesfactor

Je wilt starten met online marketing, maar je weet niet hoe. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf online onder de aandacht te brengen, maar cursussen zijn vaak niet praktisch en de begeleiding is schaars. Je wordt dus op jezelf aangewezen. En dat wil je niet. Wij begrijpen dit. Daarom combineren wij de kracht van online leren met persoonlijke begeleiding door een online marketing professional. Jouw online marketing coach staat je bij tijdens het hele traject en zorgt voor praktijkopdrachten op maat. Online Marketing Training door Succesfactor.nu betekent samen werken aan jouw toekomst.