Een goede training die theorie goed afwisselt met de praktijk, waardoor je alles sneller leert. Daarnaast kun je de training op je eigen tempo volgen én is er een goede begeleiding. Bij een vraag reageerde mijn begeleider (Stijn) heel snel.
Duidelijke online leeromgeving met de nodige online begeleiding.
De training is voor beginners erg leerzaam. Er werd duidelijk gecommuniceerd en op vragen werd dezelfde dag nog reactie gegeven. Dit vond ik erg fijn werken. Verder vond ik dat er veel verschillende onderwerpen binnen online marketing aan bod kwamen, zodat je een goed beeld krijgt over wat het beroep inhoudt. Ik zou het zeker aanraden om deze training te volgen!
Ik heb de analytics cursus gevolgd en ben zeer goed geholpen door Bradley. Als je er niet uitkomt of een vraag heb die puur over jou bedrijf gaat dan wordt er gelijk een afspraak ingepland en wordt alles duidelijk. Ik ga zeker meer cursussen volgen!
Hi Damian, Wat goed om te lezen! Dank voor je positieve feedback. Succes met het de werkzaamheden rondom Google Analytics en wellicht te snel bij een van de andere trainingen. Met vriendelijke groet, Bradley
Ik heb mijn doel voor het aantal volgers binnen enkele maanden gehaald en inmiddels een klantenstop in moeten zetten.
De training legt een goede basis voor SEO. Echter had ik al redelijk wat kennis, waardoor ik had gehoopt op meer verdieping op technische SEO. Dit kwam wel in de training voor, maar de diepgang miste. Verder goede begeleiding, snelle feedback en duidelijke antwoorden op eventuele vragen.
Ik heb een opleiding gevolgd bij Succesfactor en de communicatie rondom de opleiding was erg goed. Van de opleiding zelf had ik een iets hoger niveau verwacht, maar dat is vooraf lastig te bepalen. Het opzetten van een contentstrategie planning is wel een meerwaarde geweest van de opleiding.
Ik ben heel tevreden over de SEO training. De modules waren goed te doorlopen en niet te moeilijk. Ondanks dat ik al wel iets (niet veel) van SEO wist toch veel nieuwe dingen geleerd die je gelijk toe kan passen. Je kan het op je eigen tempo doorlopen, en vragen stellen als het nodig is. Feedback is snel. Zeker aan te raden.
Hey Shannon, Dankjewel voor jouw review! Wat leuk om te horen dat je goed door modules bent doorgekomen. Veel succes met jouw website voor geboortekaartjes! Met vriendelijke groet, Stijn
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Je wilt starten met online marketing, maar je weet niet hoe. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf online onder de aandacht te brengen, maar cursussen zijn vaak niet praktisch en de begeleiding is schaars. Je wordt dus op jezelf aangewezen. En dat wil je niet. Wij begrijpen dit. Daarom combineren wij de kracht van online leren met persoonlijke begeleiding door een online marketing professional. Jouw online marketing coach staat je bij tijdens het hele traject en zorgt voor praktijkopdrachten op maat. Online Marketing Training door Succesfactor.nu betekent samen werken aan jouw toekomst.