Ik weet nu echt wat SEO is. Ik heb alle tools gekregen om mee aan de slaag te gaan. En het feit dat ik nog lang toegang over de inhoud van de cursus is heel fijn.
Ordening, structurering en inzicht prima, maar ik miste de interactie met andere studenten, het delen van ervaringen.
Ik vond het motiverend om het af te maken omdat de lessen opgedeeld zijn in kleine stukjes. Eerst krijg je een theoriedeel en daarna voer je de opdracht uit. Hierna heb je meteen de mogelijkheid om vragen te stellen en heb je de eerste les alweer afgerond. Op de opdrachten krijg je persoonlijke feedback, zo weet je meteen wat je kunt verbeteren en je hebt echt het idee dat er naar je gekeken wordt. Buiten de q&a heb je ook altijd de mogelijkheid om een berichtje te sturen waar je snel reactie op krijgt. Enige opmerking die ik zou kunnen bedenken is dat het soms niet super erg de diepte in gaat, maar je krijgt wel genoeg informatie.
Hi Inge, Bedankt voor de review en fijn om te lezen dat het traject behulpzaam is geweest. Eveneens dank voor de feedback, we gaan kijken hoe we het traject kunnen optimaliseren! Succes met conversie optimalisaties op de website. Groet, Bradley
Een online training bij Succesfactor zou ik zeker aanbevelen! Je krijgt voorafgaand, tijdens en na de online trainingen hele goede begeleiding van een specialist. Daarnaast zijn de trainingen overzichtelijk en werkt het platform fijn. De inhoud is op niveau en precies zoals vooraf aangegeven. Ondanks dat het een online training is, voelt het toch heel persoonlijk - knap gedaan.
Hi Tim, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het coachingstraject naar wens is geweest. Veel succes met de verdere werkzaamheden, mocht je aanvullende vragen hebben dan staan we uiteraard nog voor je klaar. Groet, Bradley
Ik heb door de heldere uitleg en duidelijke video´s en opdracht goed geleerd hoe SEO werkt. Ik kan de cursus iedereen aanbevelen. Ook de ondersteuning vanuit succesfactor.nu is heel fijn. Snel, duidelijk en altijd bereikbaar. Dank voor de cursus en ga zeker door met het goede werk dat jullie doen. Als ik weer een online marketing cursus ga doen, kijk ik zeker wat jullie nog meer aanbieden. Groet, Anita
Hele leerzame training met voorbeelden. De combinatie van theorie en praktijk is heel fijn, want juist zo leer je alles op de juiste manier toe te passen. Allesomvattend en na het behalen van het certificaat klaar om ermee aan de slag te gaan. Goed contact met begeleiding, snel en vriendelijk antwoord, behulpzaam.
Hi Jolanda, Bedankt voor deze mooie review! Hier woorden wij als team natuurlijk heel blij van. Het team van Succesfactor.nu wenst jou veel succes met het toepassen van jouw kennis!
De cursus SEO, zoekmachine-optimalisatie, is duidelijk, met concrete voorbeelden en zinvol. Je leert zelf de ranking van je website te verbeteren. De cursus is online, met uitleg én met de mogelijkheid vragen te stellen aan je begeleider.
Hi Peter, Wat een Toptitel heeft deze review!! Dankjewel daarvoor! Succes met je kennis toepassen in de praktijk. Met vriendelijke groet, Hester Stevens, -team Succesfactor.nu
SEO is veel breder dan ik had verwacht. In deze cursus heb ik er veel over geleerd en ik ga het toepassen in mijn werk.
Hi Marcel, Bedankt voor je goede review! Veel succes met je kennis toepassen in de praktijk! Met vriendelijke groet, Team Succcesfactor.nu
Erg goede cursus! De online omgeving waarin je te werk gaat is representatief voor de tijd waarin we leven anno 2022.
Hi Thomas, Dit is natuurlijk een review waar we het voor doen! Veel succes met je behaalde kennis en wie weet zien we je in 2023 terug ;) Team Succesfactor.nu
Met veel plezier de training SEO gevolgd. Veel geleerd, goede begeleiding en feedback.
Hey Saskia, Bedankt voor jouw review en veel succes met jouw website jufsas! Hopelijk haken er snel nieuwe bezoekers aan jouw website! - Stijn
Het online traject bij Succes Factor was fijn om te volgen. Ik had al flink wat kennis van SEO, maar heb toch nog wat geleerd. Zou het wel alleen aanraden voor beginners of mensen die echt alleen de basis kennen. Een combinatie van video's, online q&a en theorie maakt het afwisselend om te leren. Het kan op je eigen tempo. Ook zijn er praktijkopdrachten, zodat je meteen je kennis in praktijk brengt. Al met al een prima cursus. Erg vriendelijk en behulpzaam team.
Hi Lizette, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je het afwisselend vond. Veel succes met je kennis in de praktijk brengen! Met vriendelijke groet, Hester Stevens, namens het hele team :)
De cursus was heel fijn om te volgen. Niet alleen was de online leeromgeving goed te begrijpen, je had ook heel snel reactie op vragen en de online meetings die waren georganiseerd waren super: zo kon je even checken of je het allemaal juist begrepen had. De inhoud was zeer relevant en leerzaam. Het werd opgebouwd en je werd niet meteen in het diepe gegooid. Aanrader dus!
Wow te gekke review Nabila! Veel succes met je kennis toepassen in de praktijk! Hartelijke groet, Team Succesfactor.nu
De SEO training is erg leerzaam en start met de basis. De praktijkopdrachten kun je toepassen aan de hand van jouw bedrijf of website. Hierdoor breng je de opgedane kennis tijdens de online cursus direct in de praktijk ! De goede uitleg, feedback en tips van de coaches zorgen voor een fijne en persoonlijke begeleiding.
Erg interessante training die echt begint bij de basis en steeds dieper op de inhoud ingaat. De opdrachten zijn duidelijk en relevant, de coach geeft goede feedback. Al met al een praktische training die handvatten aanreikt om snel zelf aan de slag te gaan.
Hi Jorie, Bedankt voor je mooie review! Goed om terug te lezen dat je gemotiveerd was, dit geeft ons ook weer motivatie ;) Succes met het toepassen van je kennis! Team Succesfactor.nu
Ik heb de training met veel plezier gevolgd, en met de praktijkgerichte opdrachten kon ik het geleerde meteen in praktijk brengen.
Hey Sietske, Wat leuk om te horen dat onze training zo goed bevallen is! Veel succes met het copywriting! Team Succesfactor.nu
Het contact met de succesfactor is laagdrempelig, persoonlijk en professioneel. Om die reden heb ik ook mensen uit mijn netwerk aangeraden om deze goed in elkaar stekende SEO training bij hen te volgen. Ik kijk al uit naar de volgende STAP regeling zodat ik een vervolg training kan laten inplannen. De begeleiding van Clarice was erg prettig en met veel kennis geeft zij nog extra advies waar je met je eigen website baat bij kan hebben qua vindbaarheid. Dank!
Hey Marieke, Wat tof dat je onze training zo goed bevallen is! We zien jou graag terug met de volgende STAP ronde! Team Succcesfactor.nu
Ik kan iedereen aanraden een training bij Succesfactor.nu te volgen. De trainingen zijn uitgebreid en leerzaam. Je wordt begeleid door zeer professionele mensen. Alle afspraken worden in goed overleg gemaakt en wekelijks heb je een persoonlijk contact moment waarbij er voldoende tijd is om eventuele vragen te stellen. Tussendoor is er altijd iemand telefonisch bereikbaar of kan je vragen stellen via de berichten box. Door deze relaxte aanpak en professionele begeleiding voel je je op je gemak en ontstaat er een zeer fijne werksfeer. Op naar nog meer leuke en leerzame trainingen van Succesfactor.nu
Hi Sanne, Dankjewel voor de fijne review en goed te lezen dat alles naar wens is geweest. Succes met de uitvoering van de overige modules. Groet, team Succesfactor.nu
Na vier weken elke maandag een paar uur te hebben geleerd veel opgestoken en ook gelijk in de praktijk kunnen brengen
Hi Steven, Goed om te zien dat je een echte action taker bent en gelijk de kennis hebt kunnen toepassen. Daar doen we het voor. Ga zo door. Team Succesfactor.nu
Voor mensen die net starten met Instagram is het een mooie training om de basisvaardigheden te leren. Ben je al goed bekend met Instagram dan mist de training echt wel verdieping om een succesvol account op te zetten.
Originele beoordeling
Ik heb een positieve ervaring gehad, ik heb veel geleerd over het opzetten van campagnes en advertenties en het optimaliseren hiervan. Ik vond de begeleiding heel goed, ik vond het fijn om elke week even samen te zitten en de opdrachten te bespreken en om iemand te hebben die ook echt met je meekijkt. Enige nadelen vond ik dat de cursus niet helemaal up to date was met de nieuwste ontwikkelingen van Google Ads en dat je je eigen advertenties op zet, maar je eigenlijk in de periode van de cursus zelf nog niet heel veel conclusies kan trekken of heel veel optimalisaties kan doen, omdat je nog niet genoeg data hebt.
Ik heb veel geleerd van deze cursus. In de praktijk ben ik er meteen mee aan de slag gegaan en merk ik dat de cursus echt een meerwaarde is geweest (en nog steeds is). Tijdens het volgen van de cursus was de begeleiding echt super. Mijn begeleidster nam altijd de tijd en zette me aan het denken, waardoor ik veel leerde.
Tevreden over deze SEO cursus. Prettig om een mix te hebben van theoretische en praktische opdrachten. Daarnaast ook voldoende mogelijkheden om contactmomenten te hebben met een coach.
Duidelijke opdrachten, je wordt geholpen waar nodig door een goede professionele begeleider. Goed haalbaar ook als je ernaast werkt!
Ik heb eigenlijk niks nieuws geleerd, er werd alleen behandeld hoe ik business accounts op verschillende platforms moest aanmaken
Van mijn Stap-budget kon ik een cursus Pinterest volgen. De leerstof was compleet en na afronding heb ik het idee dat ik snap hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor zakelijk gebruik. De opdrachten worden door een docent nagezien met goede, inhoudelijke feedback en tips. Alles gaat via een goed opgezet online portal, werkt prima (maar blijft toch altijd een beetje onpersoonlijk en ongezellig dat online gebeuren)
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Je wilt starten met online marketing, maar je weet niet hoe. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf online onder de aandacht te brengen, maar cursussen zijn vaak niet praktisch en de begeleiding is schaars. Je wordt dus op jezelf aangewezen. En dat wil je niet. Wij begrijpen dit. Daarom combineren wij de kracht van online leren met persoonlijke begeleiding door een online marketing professional. Jouw online marketing coach staat je bij tijdens het hele traject en zorgt voor praktijkopdrachten op maat. Online Marketing Training door Succesfactor.nu betekent samen werken aan jouw toekomst.