Blij met de behandeling
Ik beschik over een redelijk sterk gebid met zeer weinig problemen maar ondanks dat wijzen zij mij ook op de kwetsbaarheid bij geen voldoende verzorging.
Fijne ervaring gehad met veel deskundigheid Erg tevreden
Er wordt naar je geluisterd, gezellige ortho assistentes. Kundig team
Aangezien ik angst ervaar tijdens mijn tandarts bezoeken vindt ik het prettig om bij een tandartspraktijk ingeschreven te staan die hier rekening mee kan houden. Zowel mijn tandarts als de mondhygieniste houden rekening met mijn angst en wensen. Sinds ik na deze praktijk ben overgestapt ga ik weer trouw naar de tandarts.
Eerste keer, goede uitleg en fijne communicatie
Mw Braakhuis luistert goed naar mijn wensen. Behandeling is als erg prettig ervaren. Ook aardige en kundige assistentes
uitleg was duidelijk, erg vriendelijke mensen in de praktijk.
Eerste consult als prettig ervaren. Goede uitleg met begeleiding
Gerustgesteld en fijn behandeld
Begripvol professionele tandzorg vriendelijk7
We werden gebeld met de mededeling dat we heel snel tussendoor geholpen konden worden. Dit kwam behoorlijk dwingend over maar afijn de afspraak was wel snel gepland. De afspraak was om te kijken of een beugel nu nodig was bij de afspraak zijn we snel vakkundig geholpen
Mijn man was net overleden, zij toonde belangstelling en condoleerde mij. Heb geen enkele negatieve ervaring en voelde me op mijn gemak.
Altijd goede en professionele behandeling.
Kreeg advies om elektrische tandenborstel te gaan gebruiken en dat advies heb ik opgevolgd. Ook kreeg ik het advies om vaker te “ragen” en ik weet dat dit waar is, maar het komt er niet altijd van. Ben tevreden over de zorg die geboden wordt.
Wel pijn na de behandeling
Goed geholpen. Goede uitleg.
Professioneel, vriendelijk, empatisch, behulpzaam. Uitermate blij met deze praktijk.
Goede uitleg van professionals, goed team
Ik ben nog daar bezig voor mijn behandeling, Ik vind hey echt goede center
Via de tandarts ben ik voor een (doorzichtige) beugel doorgestuurd. Ik zag er op mijn leeftijd enorm tegenop (ben 43 jaar, 3 jonge kinderen, werk) en heb eigenlijk ‘geen tijd’ voor een beugel. Ben zeer professioneel en begripvol ontvangen, zeer vriendelijke orthodontist en assistentes, kundig, laagdrempelig maar tegelijk professioneel. Heel prettig! Beugel valt (tot nu toe) 100% mee.
Prima geholpen, kan niet beter.
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek