Zie bovenstaande
Vriendelijk en kundig personeel. En stellen je op je gemak.
Zeer goede mondhygiëniste en tandarts en uitstekend behandeld.
Goede uitleg voor de behandeling
Vriendelijk, met aandacht voor de patiënt, goede uitleg bij de (be)handelingen
nemen de tijd voor je.
keurig op tijd en vakkundig gewerkt.
Hele ervaren, rustige en kundige mensen
Het is erg prettig om door mevrouw berendsen behandeld te worden. Legt alles rustig uit, werkt rustig, en stelt je op je gemak. 1 minpuntje. Mijn laatste keer telefonisch contact werd ik op een zeer onaangename en arrogante toon/ manier te woord gestaan. Dit was duidelijk een andere receptioniste dan de vorige keren, want toen was dit compleet anders. Verder alles tiptop bij de praktijk!
prima ga zo door
Hele fijn patiënt vriendelijke behandeling
Vriendelijke behandelaars.
Aardige mensen
Legt alles goed uit voordat ze met de behandeling begint en tips voor erna en vriendelijk.
Ik kan niet zeggen dat ik sta te juichen als ik naar de tandarts mag (moet), maar bij mondzorg Groesbeek is de behandeling en verzorging uitstekend en voel ik me op mijn gemak.
Zorgvuldig, duidelijk en vriendelijk.
Er werken leuke mensen en zorgen goed voor mij.
Gebit weer netjes schoon. Rustig behandeld, prettig.
Goed gespecialiseerd personeel. Altijd vriendelijk en respectvol. Ze leggen ook goed uit als er iets gedaan moet worden aan je gebit, en ook de reden waarom het moet gebeuren.
Bij zowel de mondhygiëniste als de tandarts voel ik me altijd welkom. Men is attent en vriendelijk, rustig aan de slag en legt de handelingen goed uit, ook attent en meevoelend.
het betreft hier een jaarlijkse mondschoonmaakbeurt, welke professioneel is uitgevoerd door een zeer vriendelijke mondhygiëniste.
nette behandeling
Op afgesproken tijd geholpen door vriendelijke en belangstellende Medewerkster
Ben altijd tevreden.
Dit was mijn laatste controle van een K-line traject van ruim 2 jaar. Van het begin af aan is er slecht gecommuniceerd (met uitzondering van de voorlaatste afspraak). Door de orthodontist, mevrouw Braakhuis, is bevestigd dat ongeveer alles wat mis kon gaan, bij mij is mis gegaan in dit traject. Erg jammer! Had dan ook wat meer verwacht van deze laatste afspraak… of ja verwacht… gehoopt op… Omdat er belangrijkere zaken in het leven zijn had ik me er maar bij neergelegd dat het is zoals het is, maar nu ik deze enquête krijg wil ik toch nog wel even reageren. Had namelijk graag gezien dat er een fatsoenlijke evaluatie zou zijn geweest en wellicht een tegemoetkoming in de kosten voor een nieuwe/reserve set retainers. Niets was minder waar, de kosten voor een set retainers is in een half jaar tijd zelfs bijna verdubbeld (van 60 euro per stuk naar 115 euro per stuk)!!!!!! Het zou jullie sieren wanneer er alsnog een nette afsluiting plaats zou vinden
Paulus Potterweg 71
6562 XK Groesbeek