Correcte afhandeling!

Alles is financieel correct en buiten mij om afgehandeld. Voor mij gold alleen brengen en halen en het eigen risico.

Top, super snel afgehandeld

Dikke duim

Ik wacht nog steeds op een offerte

Ik wacht al een hele tijd op een offerte voor mijn verzekeringen

De vraag wordt altijd be antwoord

snelle afhandeling van mijn schade

heb naar aanleiding van een schade bijna zelf niks hoeven te regelen. Alles werd gedaan. Wel heel prettig

alert en behulpzaam

Mijn ervaring met Blaak Verzekeringen is vanaf het begin zeer positief geweest. De 'papierwinkel' voor de start van de verzekering werd goed begeleid en er was verder ook een plezierige ervaring bij telefonisch en mailcontact.

Prima geholpen

perfect geregeld en zonder voor ons veel moeite

Goede snelle service

Altijd netjes en correct de schades behandeld en ver

Prima geholpen bij een schade

Schade is nooit leuk, het is wel fijn als er naar je geluisterd wordt en alles netjes wordt afgehandeld

Uitstekende service.Ten zeerste aan te raden.

Uitstekende service.Ten zeerste aan te raden.

Prettig contact en deskundig advies

Het afsluiten van een autoverzekering voor onze Mazda MX5 was een fluitje van een cent. Het contact daarover verliep vlekkeloos.

Zoals altijd en al jaren de schade weer netjes afgehandeld en verhaald bij de tegenpartij

Altijd correct geholpen en mijn schade claims snel achterhaald. Super service bij Blaak

Altijd de juiste informatie

Staan altijd voor u klaar als ergens niet uit komt, En altijd wordt alles snel en vakkundig afgehandeld.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Afhandeling van de schade ging op een zeer klantvriendelijke en behulpzame manier.

Ontevreden

Geen prettig contact en vertrouwen als klant

Perfecte service.

Frank is een topvakantie. Technisch zeer goed. Persoonlijk contact. Altijd benaderbaar. Bedankt!

Perfecte Afhandeling.

Goede service en voor U wordt alles goed geregeld ? Uitstekend..

Daadkrachtig

Snel en goed geholpen.

Buitengewoon

Als er iets is dan wordt ik prima tewoord gestaan en komt er ook een oplossing 100% prima agent

Snel geholpen zonder gezeur!!!

Slechts een keer mijn schade uitgelegd en zonder problemen opgelost en snel uitbetaald, super!

snel en zorgeloos geregeld

Mijn waterschade was naar behoren snel geregeld

Helemaal super geregeld!

Esmeralda, meneer Coenen en meneer Meeuwsen hierover aan de lijn gehad. Alle drie hielpen ze mij heel goed. Luisterden goed naar mijn verhaal, dachten mee en gaven advies. Niets dan lof! Ik ben blij met jullie!!

Persoonlijk, snel en professioneel.

De schade aan mijn nieuwe droogtrommel was door mijzelf veroorzaakt. Ik werd direct met Frank doorverbonden en na een korte uiteenzetting van de toedracht en het opsturen van enkele foto's van de schade kreeg ik de volgende dag al bericht dat de schade wordt vergoed minus het eigen risico. Dit noem ik nou een goed klanten beleid.

Zeer behulpzaam over wat dan ook op verzekeringsgebied

Zeer correct in het informatie geven bij schade.

Uitstekende afhandeling van mijn schade!!!

Ik heb alleen maar een telefoontje gepleegd om de schade te melden. Verder is alles door de medewerkers van Blaak Verzekeringen uitstekend afgehandeld!! Ik kan Blaak Verzekeringen dan ook zeker aanbevelen.

Heumenseweg 3

6603 CW Wijchen

Over Blaak Verzekeringen

Bij Blaak Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor al uw financiële zaken. In onze vestigingen in Wijchen en Zetten helpen we u met uw financiële vraagstukken over verzekeringen, rechtsbijstand, hypotheken en pensioen. Ons team van betrokken medewerkers staan u bij in elke fase van uw leven. Door u te voorzien van gedegen en professioneel advies, u te helpen bij eventuele schade en problemen en u proactief te helpen (financiële) risico’s te beperken. Zoals het hoort.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.