Met al onze wensen is rekening gehouden, alles werd duidelijk uitgelegd.
Wij zijn voor testament en huwelijkse voorwaarden bij de notaris geweest. We zijn goed geholpen, er werd meegedacht. Op t laatste moment, moest er nog iets aangepast worden waar we niet aan gedacht hadden. Ook dit werd geregeld. Ook is er afterservice, ieder jaar volgt er een uitnodiging, om te checken of alles nog klopt. We komen een volgende keer weer bij deze notaris.
Ondanks dat het opmaken van redelijk standaard testamenten waarschijnlijk dagelijkse kost is voor een notaris werden we niet als " nummer" behandeld en voelde het ook niet als " lopende band-werk" van de notaris. Integendeel. Er werd in het eerste gesprek alle tijd genomen voor het geven van goede adviezen en antwoorden op onze vragen. Tot onze verrassing nam notaris mr. Bongers ook later voor de ondertekening ook alle tijd om het testament nog eens rustig door te nemen in voor ons begrijpelijke taal. Absolute aanrader!
Bij het opmaken van ons testament zijn wij zeer goed en geduldig geholpen en bijgestaan ons testament te laten vaststellen.
Binnen 4 maanden na het overlijden van mijn man was alles gereld, incl. het passeren van de aktes en de aangifte erfbelasting, geheel volgens de diverse afspraken en conform de vooraf afgegeven begroting. Vragen tussendoor werden snel en vakkundig beantwoord. Mijn kinderen en ik zijn zeer tevreden.
Ze leggen alles goed uit,zodat je het beter snapt. Is een goed notariskantoor.
Zeer prettige ervaring gehad en zeer goed voorgelicht ,en alles besproken wat de mogelijkheden waren ,zeer hartelijke man.
Ze zetten juridische taal om in 'Jip en Janneke'- taal. Komen afspraken na.
Ik ben zeer tevreden mel de geleverde behandeling, ik doe altijd mijn zaken bij de zelfde Notaris, en ben zeker niet van plan dat te veranderen bravo.
Goede kwaliteit en service
Nemen alle tijd voor beantwoorden van vragen, denken mee en zijn heel erg kundig!
Heldere toelichting op juridische verwoording.
Goede uitleg en advies
Gastvrije en klantvriendelijke ontvangst op het kantoor en op een fijne manier geholpen met het maken van het (levens)testament met uitstekend advies, waarbij alles vakkundig werd besproken.
Mijn ervaring is heel goed.
Goede uitleg en deskundigheid en adviezen bij het maken van de vaststelling geldvorderingen
Het is voor ons als leken heel moeilijk om de gebruikte taal te begrijpen maar door de vriendelijkheid en vakkundigheid is het na de uitgebreide uitleg en begeleiding uitstekend te volgen wat er bedoeld wordt.
Goed geholpen
Sympathieke en meedenkende notaris met een gedegen advies. We zijn ‘ontzorgd’.
Fijne mensen , fijne sfeer en goede uitleg. Chapeau.
Alles werd goed en vlot geregeld. Heldere toelichting en prettige contact.
Heb eerder een goede ervaring gehad met dit notariskantoor bij de aankoop van mijn huidige woning, dus voor het maken van een testament was de keus eenvoudig te maken. Goede uitleg gehad over diverse juridische aspecten, en mijn wensen goed kenbaar kunnen maken,er werd geluisterd naar mijn wensen, en het document werd voor ondertekening zorgvuldig met mij doorgenomen. Wederom een goede ervaring!
Uitgebreid kunnen praten en vragen kunnen stellen. Er heerst een prettige sfeer en ik heb veel duidelijkheid gekregen. De Rivierennotaris kan ik aanbevelen.
We hebben goede ervaring met de Notaris altijd goed voorgelicht en geholpen.
Wij hebben in ons leven via de nodige verhuizingen veel te maken gehad met Notarissen. Doch de uitleg was bijzonder en begrijpelijk Dank daarvoor.
Van Randwijklaan 49 a
4251 VT Werkendam