Door eea uit te leggen in "Jip en Janneke taal" werd het, zelfs voor een leek, duidelijk.
Meedenken aanvullen correct persoonlijk
Goede uitleg begeleiding en tijd voor onze vragen, je voelt dat je op de juiste plek bent. Uitstekende afwikkeling op maat.
Ik heb het als fijn ervaren, er word goed meegedacht en alles fijn uitgelegd.
Alles was prima geregeld. Afspraken netjes gepland, alles keurig voorbereid. Fijn kantoor met vriendelijk personeel
Ze blijven alles uitleggen tot dat je iets begrijpt .
Goed advies en goed bereikbaar per fiets. We zijn fantastisch geholpen door de notaris. Zeker aan te bevelen voor alle zaken zoals hypotheek en levenstestament. Laat je bij deze notaris voorlichten waarom een levenstestament.
aanbevelingswaardig
Zorgvuldig en prettig behandeld. Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd en er werd met ons meegedacht. Kortom een goede begeleiding door de notaris.
vanaf het eerste contact een vriendelijke, open benadering, zakelijk, vakkundig. prettige gesprekspartner.
Zie boven
Goede service. Goed meegedacht in onze situatie en gezorgd dat alles tot in de puntjes klopt.
Fijn gesprek, duidelijke uitleg, hartelijk persoonlijk contact
Snelle service en duidelijke communicatie. Met name Mr. Stephanie van de Ree, was fijn om mee samen te werken. Korte lijnen dus meer dan prima.
Zoals hierboven beschreven: Goed, behulpzaam en vakkundig personeel met duidelijke informatie over hetgeen dat mij betrof.
We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd.
Een goede uitleg, volgens de wettelijke regels, en ook onze wensenlijst wordt niet vergeten, prima!
Goede uitleg en meedenken voor opties voor ons levenstestament.
Vriendelijke mensen, regelen alles goed voor je.
Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, er wordt genoeg ruimte gegeven om tussendoor vragen te stellen. Er wordt herhaaldelijk gevraagd of alles duidelijk is. En de koffie is lekker!
Fijne vrouw goede uit leg erg rustig ze had alle tijd super
Prima ervaring. Goed kantoor.
Goed uitgelegd,gemoedelijk
Van Randwijklaan 49 a