Prettige communicatie en heldere uitleg over de verschillende keuzes!

Prettige communicatie en heldere uitleg over de verschillende keuzes!

• Bereikbaarheid

Wij hebben een zeer goede ervaring hier opgedaan

Alles werd duidelijk uitgelegd Voldoende tijd om vragen te stellen Communicatie verliep vlot Goed advies en betrokkenheid Dus een dikke pluim voor dit notaris kantoor

Deskundig en behulpzaam!

Goed ontvangen en geduld met afspraken maken. Tevens nemen ze de tijd voor duidelijke uitleg van de mogelijkheden die er zijn. Ook de afwerking is heel correct. Voelt vertrouwd aan!

Gewoon goed

Weten wat je wilt, dan een informatief gesprek met de wensen en de uitleg wat de mogelijkheden zijn. Daarna volgde een concept met een bespreking op kantoor. Alles geheel naar wens dan volgt de afronding met telkens weer veel aandacht en meeleven over de situatie. Dit alles op basis van vertrouwen dat de juiste juridise keuzes gemaakt worden voor de wensen van de klant. Dit alles geheel naar tevredenheid.

Heel erg goed geholpen

Dit was voor mij een eerste ervaring met de Rivieren Notarissen. En een Zeer positieve ervaring. We zijn deskundig geholpen en konden altijd terecht met onze vragen. Het voelde vertrouwd om alles bespreekbaar te maken.

Vakkundig

Duidelijke uitleg , Behulpzaam ,fijn kantoor waar u goed advies verkrijgt op vertrouwelijke zaken voor nu en uw toekomst

• Bereikbaarheid

Deskundig en adequaat geholpen.

Vernieuwing testamenten en opmaak levenstestamenten goed kunnen doorspreken en onze wensen kenbaar kunnen maken. Goede uitleg van mogelijkheden en onmogelijkheden. Er werd meegedacht met onze situatie en er werden waardevolle adviezen gegeven. De daarna opgemaakte concept akten voldeden volledig aan onze wensen.

• Bereikbaarheid

Wij zijn dik tevreden hoe alles is gegaan.

Wij zijn op correcte wijze geholpen en een duidelijke uitleg super.

• Bereikbaarheid

Deskundige en vriendelijke dienstverlening.

Onze ervaring met notaris Bongers is zeer positief. Een rustige en vriendelijke man die goed luistert en dit vertaalt naar notariële stukken. Kan dit goed uitleggen en is geduldig. Neemt de tijd en kan zich goed verbinden met de ander.

• Bereikbaarheid

Uitstekend overdracht woning. Heldere duidelijke uitleg en communicatie. Lekkere verrassing aan het eind

laag drempeling

bij de rivieren notarissen nemen ze echt de tijd voor een goed gesprek mariska iseen fijne notaris regeld allles prefect .

• Bereikbaarheid

Wij zijn heel tevreden alles is goed uitgelegd en keurig op papier gezet. Ze staan naast je qua omgang en kleding en niet boven je, daar houden wij van dat voelt vertrouwd en dan bespreek je ook makkelijke over de onderwerpen waar voor je komt. In een woord geweldig, en onze lof gaat zeker uit naar onze contactpersoon Mariska Dalmijn Verkooijen

Vriendelijk en accuraat

Een huis kopen kan erg stressvol zijn. Hoe fijn is het dan een vriendelijke notaris te treffen die alles met je doorneemt en uitleg geeft. Wij komen zeker terug voor andere notariële zaken.

Betrokken en duidelijk

Het voelt als op visite zijn. Niet zakelijk. Jip en Janneketaal en zonodig nog eeens uitleggen wat er bedoelt wordt. Niet boven je staan, maar naast je.

• Bereikbaarheid

Vakkundige en vriendelijke begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Een dag na mijn partner verloor ik ook mijn vader. Voor beide was ik belast met de afwikkeling van de nalatenschap. Bovendien moest ik door het verlies van mijn partner ook voor mijzelf alles opnieuw vast laten leggen. Alles bij elkaar best veel.... De notaris hielp mij de rust te bewaren en de prioriteiten te stellen. Dat was heel fijn in die periode.

• Bereikbaarheid

Hartelijk dank voor het fijne gesprek!

Mevrouw Dalmijn heeft in begrijpelijke taal uitgelegd aan mijn ouders wat er eventueel nodig zou zijn om te regelen voor de toekomst. Daar waar dat nodig was, heeft Mevrouw Dalmijn zaken toegelicht in Jip-en-Janneke-taal (een van de ouders heeft dementie). Zij heeft mijn ouders gerustgesteld dat alles nu goed geregeld is. Het was ook heel fijn dat het gesprek kon plaatsvinden op locatie, nl. het verpleeghuis. Ik wil Mevrouw Dalmijn hartelijk danken. Indien nodig, kom ik graag bij u terug om eventuele andere zaken te regelen.

• Bereikbaarheid

Vriendelijke en Duidelijke afhandeling van zaken.

Samen met mijn Vriendin Huwelijkse voorwaarden en een Testament laten opstellen. Ivm Zwangerschap was hier enige haast bij geboden. De Rivieren Notarissen is ons te hulp geschoten om alles tijdelijk af te handelen. Vragen worden duidelijk en vlot beantwoord zowel telefonisch als via mail. Het enige minpuntje is dat wij een afspraak om 14:00 in onze agenda hadden staan en de rivieren notarissen om 15:00. misschien is het mogelijk om dit in het portaal onder een kopje "Afspraken" te plaatsen zodat dit ook snel en overzichtelijk terug is te vinden.

• Bereikbaarheid

Goed, duidelijk en netjes verzorgd

Alles duidelijk en keurig op orde , er werd ruim de tijd genomen om ons alles wat we wilde vragen op een correcte en duidelijke manier uit teleggen ,met veel vak kennis en zeer ontspannen zonder enige tijds druk.

persoonlijk, deskundig

persoonlijk, met name door de notaris die bepaalde zaken (erfdienstbaarheid) nog eens ging uitzoeken. goede uitleg van de notariele akte welke door juridisch jargon voor ons moetlijk te begrijpen is.

• Bereikbaarheid

Zeer ervaren betrokken notaris.

Prima ervaring en meedenkend ook toen ons moeder niet op kantoor kon komen was het geen enkel probleem voor de notaris om op locatie te komen. Wij hebben de relatie als zeer prettig ervaren.

Duidelijke voorlichting.

Leggen alles duidelijk uit, goede afwikkeling

• Bereikbaarheid

Goede begeleiding bij het opstellen van het testament

Compleet

Klantvriendelijk

Vlot en goed geregeld

Een eerste afspraak om onze wensen te bespreken. Fijn advies, in niet-juridische taal. Bij de tweede afspraak konden we de akten al tekenen. De notaris gaf duidelijke uitleg. Alles verliep vlot, maar niet haastig. We zijn heel tevreden!

Van Randwijklaan 49 a

4251 VT Werkendam