Vlot en gedegen

Wij zijn in het kantoor in Dussen geweest en hebben het als zeer goed ervaren, goede voorlichting en nette afhandeling, vriendelijk en correct

• Bereikbaarheid

Mee leven en mee denken.

Het begrip over onze toch wel ingewikkelde situatie, het advies over de te nemen stappen, het meedenken was heel erg fijn. Uiteindelijk is alles tot een heel goed einde gebracht. We gaan als het nodig is een volgende keer weer graag naar dit notariskantoor.

Goed geholpen.

Duidelijk en klantgericht.

Prettige en duidelijke uitleg

In een tweetal gesprekken goed uitleg gekregen over allerlei aspecten van een testament en een levenstestament, waarbij in werd gegaan op mogelijkheden die op onze persoonlijke situatie is toegesneden.

• Bereikbaarheid

Vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling

Na telefonisch gestelde vragen over onze indertijd opgestelde testamenten werden wij zoals vermeld vriendelijk te woord gestaan en op de gemaakte afspraak data deskundig en begrijpelijk op de mogelijkheden die voor handen waren gewezen. Kort en zo nodig nogmaals in begrijpelijke taal! Uiteindelijk heeft dat na enkele jaren geresulteerd om ook een levenstestament te laten maken.

• Bereikbaarheid

Heel fijn en zeer duidelijk geholpen.

Zo'n fijne sfeer, goede uitleg, en heel ontspannen en relaxed,

• Bereikbaarheid

Op de afgesproken tijd begonnen en duidelijke uitleg en vriendelijk en behandeld

Deskundig en op maat

Na een aantal jaren was het nodig om ons samenlevingscontract en onze testamenten te actualiseren en beter op elkaar af te stemmen. Met aandacht en deskundigheid is naar onze situatie gekeken en zijn onze wensen juridisch uitgewerkt. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening. Er is ruim de tijd genomen, we kunnen nu met een gerust hart verder samen leven en als de tijd daar is het leven laten!

• Bereikbaarheid

Vakkundig geholpen door vriendelijke medewerkers.

Vakkundig geholpen door vriendelijke medewerkers.

• Bereikbaarheid

Goed en vakkundig notaris kantoor

Deskundig en in duidelijke taal geholpen door notaris Cyriel Bongers.

Vakkundig en vriendelijk

Ik ben voor mijn testament en levenstestament bij deze notaris geweest. Zij verstaan hun vak en zijn vriendelijk.

deskundig

Deskundig en betrokken

• Bereikbaarheid

Zeer prettig en persoonlijk geholpen

Overdracht van ons nieuwe huis en testament geregeld via De Rivieren Notarissen. Daarnaast een verkennend gesprek gehad om over de opties van partnerschap of samenlevingscontract. Mr. Petra ter Braak - van Straten heeft ons hierin steeds zeer fijn en persoonlijk begeleid en heeft alles tot op het kleinst detail kunnen toelichten, met eerlijke en begrijpbare antwoorden. Hierdoor hebben wij zelf goed overwogen keuzes in kunnen maken en weten we zeker dat wat we getekend hebben ook goed is. Wij komen hier zeker terug.

Prima geholpen.

Nogmaals prima geholpen, alle vragen waar wij voor kwamen prima uitgelegd en verdere tips vanuit en met de notaris goed en begrijpelijk doorgenomen, dank daarvoor.

• Bereikbaarheid

Ze weten waar ze het over hebben

Ze laten goed weten wat de mogelijkheden zijn en wat de beste keus is verder leggen ze het makkelijk uit Jip en Janneke taal zodat iedereen het kan begrijpen verder nemen ze de tijd voor je en staan open voor alle vragen

• Bereikbaarheid

Goed geholpen met deskundig advies

Er wordt de tijd genomen om alles aan je uit te leggen. Ze denken mee in je situatie en geven hierbij deskundig advies.

Prima geholpen

Rondom de aankoop van onze nieuwe woning prima geholpen door De Rivieren Notarissen. In de aanloop naar het overschrijven heldere communicatie en goed begeleid. En de overdracht zelf was de kers op de taart. In een rap tempo nam Stephan de Korte ons mee door de akte en daarna een heel leuk gesprek gehad met elkaar. Ook zijn assistente Marloes 'Douglas' kun je er heel goed bij hebben. Al en al een leuk feestje op weg naar ons nieuwe adres. Top!

• Bereikbaarheid

Goede en duidelijke dienstverlening met deskundig advies.

Al jarenlang klant en altijd goed, deskundig en betrouwbaar geholpen. Men denkt mee in de situaties en adviseert daarbij vrijblijvend maar wel attent. Op prettige wijze betrokken en geïnteresseerd.

Heel goede ervaring

Deskundig en gedegen advies in begrijpelijke bewoordingen

helemaal prima!

Keurig en netjes, vriendelijk en gastvrij, persoonlijke wensen worden op een fijne manier besproken, alle tijd voor ons als clienten. Goede uitleg ook over moeilijke termen.

• Bereikbaarheid

Fijn geholpen en goed advies

Fijn geholpen ,goed advies, super !

Zeer goed geholpen.

Buitengewoon goed

• Bereikbaarheid

Vriendelijk en naar tevredenheid geholpen.

Vriendelijk en naar tevredenheid geholpen.

• Bereikbaarheid

Geweldig goed geholpen met zeer goede uitleg en voldoende tijd.

Wij zijn door "De Rivieren Notarissen" erg goed geholpen. De uitleg en de toelichting op het testament was voorbeeldig. Er werd alle tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en toe te lichten. We hebben met meerdere personen gesproken, en iedereen was erg goed van ons dossier op de hoogte. We zijn erg goed geadviseerd!

Van Randwijklaan 49 a

4251 VT Werkendam