Prima service, vriendelijk en goed geholpen.

Fantastisch

Gezellig binnenkomen, goed geholpen!

Snelle service, prima geholpen

zoals altijd

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vakkundig en betrouwbaar adres!

Prima garage, wij zijn goed geholpen,

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prachtige Focus opgehaald. Super service en een mooie auto. Op naar de volgende! Extra dank voor Rogier, lekker vlot en snel antwoord. Top.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Top garage met vriendelijke medewerkers

Goede garage, werk volgens een strakke planning zodat je weet wanneer je auto echt gereed is. De tarieven zijn marktconform en je wordt niet onaangenaam verrast door niet vooraf afgesproken extra werkzaamheden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima onderhoud en geweldige service

Kleine onderhoudsbeurt. Duurde een uur. Ik kon koffie krijgen, maar ging wandelen.Vergat sleutel af te geven.Eigenaar kwam die op de fiets halen. Ben zeer tevreden over het werk en de klantvriendelijkheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prettig contact en doen wat is afgesproken. TOP!

Kom al jaren bij deze garage. Erg prettig contact, luisteren goed naar bijzonderheden of problemen en repareren de auto keurig. Beurten en APK worden prima uitgevoerd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring met Autohuis van Dijk is uitstekend.

Zeer prettig zaken doen met Rogier van Dijk. Deskundig en recht door zee. Eerlijk en oprecht. Een aanrader!

Altijd goed

Zonder afspraak snel geholpen

Fantastisch!

Per toeval hier terecht gekomen omdat autohuis van Dijk een mitsubishi outlander had staan, waar wij naar opzoek waren. We konden dezelfde middag al terecht. Vriendelijk ontvangen, alle tijd werd er genomen en mee gedacht. Volgende dag afgesproken voor een proefrit en om onze eigen auto's mee te nemen. Die dag stond de outlander netjes klaar, op ons gemak een proefrit kunnen maken. Ook hier werd weer alle tijd genomen. Onder het genot van een heerlijke bak koffie, wat drinken voor de kinderen, die zich overigens uitstekend hebben vermaakt in de speelhoek, hebben we besloten om de outlander te nemen en onze andere twee auto's bij van Dijk in te ruilen. Dit bedrijf straalt service uit, is persoonlijk en eerlijk. Heel erg fijn, zo vind je niet heel veel autobedrijven is onze ervaring. Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe auto. Deze stond bij afhalen keurig netjes klaar met een nieuwe apk en onderhoudsbeurt. Hij rijdt als een zonnetje! Dikke aanrader om hier je auto te kopen! Wij hopen weer een aantal jaren vooruit te kunnen, maar zullen hier zeker terug komen!

Top bedrijf

Wordt altijd goed geholpen

Superservice!

Op oudjaarsdag onze oude auto ingeleverd en een nieuwe auto gekocht bij Autohuis van Dijk. We zijn erg vriendelijk ontvangen door meneer Oscar en heeft ons zeker ook goed geholpen. Wij raden dit bedrijf ook aan iedereen van onze omgeving aan. Goede service, vriendelijke vakmannen en uitstekende hulp. Bedankt voor alles! En wie weet weer tot een volgende keer.

Ontzettend vriendelijke verkopers

Ik heb een Peugeot 108 gekocht en werd heel welkom behandeld. Zij namen de tijd zowel bij de koop als bij de aflevering van de auto. Kreeg goede informatie over alles met betrekking tot de auto. Ben erg tevreden zou deze garage zeker aanraden bij mijn omgeving.

Uitstekende service

Uitstekend geholpen, niet zo n typische verkooppraatjes. Oprechte mensen die een hart hebben voor hun werk en mee gaand zijn met klanten.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Het is ontspannend om in de showroom te lopen.

De mensen van dit bedrijf zijn sociaal, betrouwbaar en gastvrij. De service is 100% goed.

Vakkundige diagnose, vlotte afhandeling

Zie boven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heldere afspraken en deskundig onderhoud.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel, goed en goedkoop, het kan!

APK ruim binnen een uur voor nog geen 10 euro.

Erg positief

Ik heb erg veel ervaring met auto’s kopen. Maar deze dealer ( Rogier ) is toch wel de meest betrouwbare eerlijke man die ik ben tegengekomen. Als ik weer een andere auto wil kopen dan is deze garage m’n eerste keus. Is dus zeker een aanrader.

Goede service!

Vorige week pech met m’n auto . Ondanks dat het druk was , is de auto snel en vakkundig gerepareerd! Een fijne garage .

Tevreden zoals altijd

Tevreden zoals altijd

Zoals vanouds,

Jarenlange deskundige en vriendelijke service zoals gewend, voorheen alom bekend als Auto Binnenmaas te Heinenoord. dus niet getwijfeld bij mijn aanschaf van een nieuwe auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zeer tevreden over de service, vriendelijkheid, vakmanschap

zie boven

Boonsweg 9