prima werk, goede service.

op tijd geholpen. altijd koffie en een praatje. leenfiets.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Autohuis Van Dijk is een prettige mobiliteispartner!

Uitstekende service, komt afspraken na.

• Reden bezoek Andere reden

Vriendelijk behulpzaam

Zeer goed ervaring met afleveren van onze nieuwe auto .zeer vriendelijke personeel lekkere koffie en nemen de tijd voor je

Eerlijk en betrouwbaar

Ging eigenlijk voor een BMW Z4 maar zag en werd verliefd op een Infinity Q30 sport. Ging daarna nog 2 keren langs om de Q30 en Z4 te bewonderen. Na goed overdenken heb ik de Q30 gekozen. Goed geholpen door Rogier. Alleen maar mooie auto's in de zaak. De eerste dag bij binnenkomst kreeg ik al een goed gevoel. Bedankt team Autohuis Van Dijk. Ga zo door.

meer dan top.

Vriendelijk en duidelijke afspaken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer net en fijn Autobedrijf!

Vriendelijk en professioneel personeel die je vooral op je gemak laat voelen. Mooie deal kunnen sluiten!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Super vriendelijk personeel, en gevoel voor humor tussendoor

Iedereen binnen het bedrijf is super vriendelijk, wordt goed gekomen en denken graag met je mee. Zorgen voor een snelle aflevering. Kortom een top bedrijf

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Gastvrije ontvangst met heerlijke koffie en even wachten op een prima resultaat.

Gastvrij en meedekend. Voor APK en nieuwe banden geweest. Prima overleg voor bandenkeuze. Kunnen wachten aan de gastentafel in de mooie showroom, onder genot van een heerlijke cappuccino.

Top ontvangst en service

Goede koffie (zonder appelgebak, dat dan weer wel) Verder snel en goed uitgelegd qua onderhoud service.

Prima autobedrijf

Zoekende naar een Mazda CX 30 zagen we er een op de website. Afspraak gemaakt, proefrit en uiteindelijk gekocht. Prima zaken kunnen doen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer prettig Autobedrijf om zaken mee te doen

2e hands auto aangeschaft Telefonische afspraak gemaakt en direct al zee vriendelijk. Mooi autobedrijf met een ruime keuze aan voertuigen. Verkoper neemt de tijd en geeft je niet het gevoel dat hij alleen maar snel wil verkopen. Kortom zeer prettig autobedrijf

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fair realistisch autoverkoop adres met oog voor de klant en haar wensen.

Weet de passie voor auto's en dan in het bijzonder speciale modellen uit te dragen naar de volgende gebruikers.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijn bedrijf met rustig verkopend personeel

Goed geholpen bij ons eerste bezoek en proefrit. Wel gekozen voor het extra service pakket wat toch op 800euro kwam. Beetje wat gebakken lucht erin. Aantal extra's niets aan .Volgende keer niet weer zo.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijke ontvangst en de service is uitstekend. Niets negatiefs over te melden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prettige garage met service hoog in het vaandel

Zeer klantvriendelijk en prima service.

prima service

Vriendelijk personeel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Keurig netjes mijn eerste beurt afgehandeld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Nette garage met goede service en vriendelijk personeel

Goede service en nette garage met vriendelijke personeel

Soepel en perfect

Oscar en Rogier zijn beide aardige kerels die mij netjes te woord hebben gestaan vanaf het begin van mijn bezoek. Ik ben daar langs gegaan voor een bezichtiging van 2 auto's. 1 week later heb ik besloten om een auto buij hun te kopen. Alles liep soepel en netjes. Ik zal zeker weer terug gaan voor onderhoud.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Geweldige service!! auto spik en span geleverd!! eerlijk en open over de conditie van de autos

Super Bedankt

Hartelijk dank voor uw hulp bij het kopen van een prachtige Cla.Service 1e klas het is jammer dat ik geen 10 sterren kan geven.Ik beveel deze garage van harte aan

denken mee

schade goed verholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed, vakkundig en correct

idem

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Geweldig geholpen en afgeleverd

We zijn goed geadviseerd en deskundig geholpen. Oscar is een erg enthousiast verkoper. Je voelt je gelijk thuis.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima service, vriendelijk en goed geholpen.

Boonsweg 9

3274 LH Heinenoord