Prima ervaring
Voor het eerst met onze auto naar deze garage geweest. Er werken hier zeer ervaren medewerkers die voorheen bij een bekende merkdealer werkzaam waren. Je merkt aan alles dat hier deskundige mensen met ervaring werken. Communicatie voor en tijdens onderhoud is top, heldere en reële prijsopgave gekregen. Vervangend vervoer was ook prima geregeld. Van harte aanbevolen!
Vriendelijk personeel en snelle service.
Zeer nette garage. In de aankoop van de auto miste ik echter de optie bedenktijd.
Hallo Leontine, bedankt voor deze positieve beoordeling. Het is inderdaad bij ons bedrijf niet mogelijk om auto's te reserveren en zo extra bedenktijd te krijgen. Dit is een keuze die wij gemaakt hebben om te voorkomen dat een deel van de voorraad geblokt komt te staan om te kunnen verkopen aan andere gegadigden. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de leveropdracht. Heel veel plezierige en bovenal veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Ik kwam voor een kapotte koplamp, maar heb meteen besloten hier mijn auto voor onderhoud te komen brengen
vriendelijke verkopers
Mijn partner komt hier al jaren voor onderhoud. Beide een nieuwe (tweedehands) auto gekocht. Beide heel vriendelijk geholpen door Oscar. Oscar luistert naar zijn klanten, prettig in omgang. Mijn partner en Oscar maakte een grapje dat ik geen wijn lust en bij het ophalen van mijn nieuwe auto kwam Oscar met een pak chocomel! Super leuk gedaan!!! Wij zijn beide naderhand nog benaderd door Oscar of de auto's bevallen. Dit toont ook weer hoeveel waarde ze hechten aan de klanten. Geen uit het oog uit het hart mentaliteit! Autohuis van Dijk heeft er een nieuwe klant bij, voor mijn onderhoud zal ik ook voor deze garage kiezen. Oscar nogmaals bedankt voor de fijne ervaring!
Goedemorgen Bianca, wat een leuke review.....bedankt! Het was je vriendin die me erop attendeerde dat ik je meer plezier zou doen met chocomelk in plaats van een fles wijn. Jullie beide nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de leveropdracht. Heel veel plezierige en bovenal veilige kilometers toegewenst met de Mini's. Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Komen hun afspraken na en reageren snel op vragen
Goedemiddag Fred, bedankt voor deze positieve beoordeling. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de leveropdracht. Heel veel plezierige en bovenal veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Prima afhandeling en zeer klantvriendelijk
Goed lopende zaak met snelle planning, je bent hier geen nummer maar een klant die koning is.
Betrouwbare en vriendelijke vakmensen, ik ben al meer dan twintig jaar klant bij hun en ben nog nooit teleurgesteld.
Snel inplannen van een afspraak. Netjes de auto afgeleverd. Klantvriendelijk te woord gestaan. Uitleg over wat er gaat gebeuren. Niet voor verrassingen komen te staan, je wordt dan gebeld.
Na een eenmalige beurt bij een andere garage i.v.m. faillissement voelde dit als thuiskomen.
De beste oplossing wordt uitgezocht qua de te gebruiken onderdelen. Klantvriendelijk en van te voren duidelijkheid. TOP.
wordt altijd prettig geholpen en altijd volgens afspraak.
Eerlijke, hardwerkende professionals. Auto weggebracht voor een APK & onderhoud. Goede, duidelijke en vriendelijke communicatie vanaf het begin tot het einde. Aanrader en ik kom hier in de toekomst zeker nog eens terug!
Mijn auto starte slecht lang gereden bij van Dijk ik werd snel geholpen Mijn accu was defect de zelfde dag is het probleem opgelost prima service . En niet te vergeten erg vriendelijk personeel.
Makkelijk een afspraak gemaakt. Snel geholpen.
Alles snel, vakkundig en volgens afspraak!! Zeer klantvriendelijk!!
kom al een aantal jaar bij deze garage, na even pas op de plaats weer terug gegaan.
Vakkundig en prettig geholpen. Duidelijke communicatie en redelijke tarieven.
Prettig en goed geholpen
Prima en snel
Prijsopgave vooraf. Geen verrassingen.
Snel en deskundig geholpen. Lekkere koffie.