• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed en netjes ontvangen bij de receptie,

Top bedrijf

Kom al een aantal jaren voor mijn onderhoud en dergelijke bij deze garage. Altijd behulpzaam en meedenkend. Voel me ook altijd gehoord en het is fijn een garage in te stappen waar je niet als nummertje wordt gezien.

pertect

altijd goede service en de koffie staat altijd klaar

Een verademing

Dat was het zeker. een verademing. Na wat mindere ervaring bij de Nissan-dealer in Spijkenisse kwam ik gelukkig weer terug in een gespreid bedje. Mensen met hart voor de zaak en niet te vergeten de klant. Open, eerlijk en zeer betrouwbaar. Smaakt naar meer. Kwalitatief hoogstaande garagemedewerkers en een leuk aanbod van prachtige auto's. Ze gaan voor een tien en dat is wat ze verdienen. Tot de volgende beurt!!!

Vakgarage

Prima geholpen mooi bedrijf was er voor het eerst prima service

Top zaak

Top geregeld goede service

Tevreden en op tijd

Tijd voor gesprek, advies, en betrokkenheid

Perfecte service

Wat een fijn bedrijf en super goed geholpen, leuke mensen die er werken met veel kennis kunnen een hoop bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Wij zijn pas in de hoeksche waard komen wonen en door dit soort ondernemers voel je je snel thuis onze auto gaat nooit meer ergens anders heen voor onderhoud dan bij van dijk , top

Vakkundige betrouwbare autohuis

De mannen lopen al een tijdje mee en weten heel goed waarmee ze bezig zijn. Kennis van zaken, vraagbaak ze leveren goede service en vooral betrouwbaar.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Keurige ontvangst en een prettige afwikkeling, kom zeker terug

Alles zeer correct

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hier ben je nog echt een KLANT

Heel fijn bedrijf, zeer vriendelijke verkoper (Oscar) die zich echt inspant om het de klant naar de zin te maken zonder opdringerig te zijn. Auto werd keurig afgeleverd. Blij verrast omdat een plekje van steenslag op de motorkap was bijgewerkt zonder dat dit van tevoren was gevraagd. Heldere communicatie en prima service!

Echte vakmensen.

Afspraken worden nagekomen en klantvriendelijk.

Vriendelijke en kundige werknemers

Het positieve meedenken met de noodzakelijke reparaties aan mijn auto n.a.v. de Apk keuring zodat de kosten toch nog redelijk meevallen. Pluim voor Nico en zijn collega's

Altijd goede service

Wordt snel en goed geholpen

• Reden bezoek Andere reden

Snelle service en goed geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service afspraak is afspraak zonder verrassingen.

Bij de laatste beurt voor mijn auto is in goed overleg, op een door mij gewenste datum, een afspraak gemaakt. Bij de beurt werden de mogelijke gebreken en/of tekortkomingen aan de auto eerst besproken alvorens deze te verhelpen. Alles dus in goed overleg. De werkzaamheden werden ook binnen de afgesproken tijd afgerond, wachtende met koffie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn ontvangst en vriendelijk geholpen.

Dit bedrijf denkt mee met de klant. Helaas wat extra onvoorziene reparaties maar een fijn gevoel nu alles weer in top conditie is.

Heel prettig behandeld

Zeer prettige behandeling gehad.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Jarenlang een goede ervaring.

Zeer klantvriendelijk en goede service.

• Reden bezoek Andere reden

Goed en deskundig geadviseerd bij de aanschaf van de auto

Na mijn reactie via internet is er direct telefonisch contact opgenomen en hebben dezelfde middag nog een proefrit gemaakt. Na de proefrit zijn we snel tot elkaar gekomen en is de koop dezelfde dag overeengekomen. Eind van de week is de auto afgeleverd en zijn alle aandachtspunten die bij de koop zijn afgesproken verwerkt.

Super service

Vanaf het eerste moment van binnenstappen tot aan de afhandeling kan ik niets anders zeggen dan een top service

Vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben goed geholpen. Kreeg duidelijke uitleg en vriendelijke service.

Vakkundig en vriendelijk. Klantgericht

Een uitleg over gebruik van de afneembare trekhaak werd vriendelijk voorgedaan. Goede service.

Boonsweg 9

3274 LH Heinenoord