Zeer snelle service en mee denkend om problemen op te lossen. En goed advies.
Nou verplichtingen hou ik niet zo van :(
We zijn op een zeer profesionele, menselijke manier geholpen bij het kopen van onze auto. Niets was teveel. PRIMA.
Beste Rene, bedankt voor deze mooie review. Wij doen dan ook dagelijks ons uiterste best om de klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Nogmaals heel veer rijplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
top, uitleg van de werkzaamheden en rekening onderbouwd
Van begin tot eind goed geholpen met duidelijke en snelle communicatie. Weten wat klantvriendelijkheid en service is! Alles ziet er keurig uit. Wij zijn super goed geholpen en heel blij met onze nieuwe auto!
Goedemorgen Corine, enorm bedankt voor het mooie compliment. Ook fijn te horen dat jullie blij zijn met de door ons geleverde auto. Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst namens het gehele team van Autohuis van Dijk. Met vriendelijke groeten, Oscar Brouwer
bij het defect aan mijn auto telefonisch contact opgenomen met de balie en daar met alle vriendelijkheid geholpen. Juiste vragen werden gesteld en gezien de belanrijkheid van de reparatie op hele korte termijn worden geholpen. De geschatte reparatie tijd bleek korter en hier werd ook prijs op aangepast. Gewoon dus eerlijk zoals het hoort. Wachten met koffie en even aandacht. Al met al zeer positief.
In de ochtend een accu check laten doen, accu bleek wat zwak en moest dus vervangen worden, accu besteld en zat er diezelfde middag nog in, dus weer veilig de weg op.
Telefonisch afgesproken en vervolgens tijdens de behandeling alles perfect geregeld. Ik beveel deze Autovakmeester ten zeerste aan.
Snelle reacties, vriendelijke medewerker, duidelijke communicatie en uitstekend service.
Goedemorgen Laurin, fijn om deze goede review te mogen ontvangen. Het was leuk om samen tot zaken te komen, nogmaals dank voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Zeer vriendelijke en bekwame gastheer en perfect geholpen. Ik ben heel erg tevrede en vind het echt een TIEN waard. Tot de volgende afspraak.
- Aardig personeel - kon er op wachten - leveren goed werk - altijd goede service - betrouwbaar en eerlijk
Geholpen door een vriendelijke verkoper, die ook met ons mee heeft gedacht.
Goedemiddag familie Bakker, Bedankt voor deze positieve review. Ook erg leuk dat u ons per mail heeft laten weten dat de reis naar Duitsland, kort na het ophalen, allemaal naar volle tevredenheid is verlopen. Namens het gehele team van Autohuis van Dijk nogmaals heel veel rijplezier gewenst met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Goede service en je wordt goed geïnformeerd En vriendelijk personeel
Zeer goed geholpen door Oscar, niks op aan te merken, meedenkend en geeft de ruimte.
Beste Mohammed, Bedankt voor deze positieve terugkoppeling. We hebben leuk zaken gedaan en namens het gehele team van Autohuis van Dijn nogmaals heel veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Oscar Brouwer
Wij zijn geholpen door een vriendelijke verkoper. We kregen een goed en eerlijk advies/uitleg over de occasion die we online hadden gezien. De auto zag er zowel van buiten als van binnen super goed uit. Wij zijn blij met de aanschaf van deze auto!
Goedemiddag familie Janssen, Hartelijk dank voor deze mooie review en fijn te horen dat jullie blij zijn met de aanschaf bij onze firma. Namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals heel veel rijplezier toegewenst in jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groeten, Oscar Brouwer.
Fijne garage waar klantvriendelijkheid voorop staat. Werkzaamheden worden snel en goed uitgevoerd. Totaal geen klagen.
nieuwe auto gekocht bij Van Dijk en zowel door Oscar (fantastische kerel) en Rogier (ook fantastisch)op bijzonder prettige wijze geholpen
Beste George, Hartelijk dank voor deze mooie review! Namens het gehele Autohuis van Dijk team nogmaals heel veel rijplezier toegewenst in jullie prachtige VW Passat. Met vriendelijke groeten, Oscar Brouwer.
Hier word je zo goed geholpen en vakkundig advies en reparatie, wederom dank voor de grote beurt van onze auto.
Na wat pech met de aankoop van onze auto, kan ik niet anders melden dat wij op een geweldige, zeer goede, fijne en prettige manier zijn behandeld door álle medewerkers van dit garagebedrijf. De service is groot, Het vertrouwen enorm. Ik spreek de wens uit dat ik hier nog lang klant mag blijven.
Onze ervaring was prima,vriendelijk, meedenkend en fijne gesprekken. Blij met onze aankoop!!!!
En alles in goed overleg. Betrokken en behulpzaam
Ja zal ik zeggen? Gewoon goed alles volgens afspraak perfect gewoon.
Altijd een vriendelijke ontvangst. De koffie wordt nooit vergeten
Zie boven
Wegens omstandigheden auto ingeruild en kleinere gekocht. Vriendelijke geholpen. Denken met je mee.