Tof drietal levert perfekt werk af

Vandaag hebben we 3 geweldige jongens over de vloer gehad, die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Geen moeite teveel en de leidingen zo netjes weggewerkt. Zij verdienen een 10!

snelle levering en vakkundig geplaatst

afgelopen donderdag zijn mijn nieuwe panelen geplaatst, leuk team die mijn oude panelen eerst verwijderd heeft en daarna mijn nieuwe panelen geplaatst. Het Zonnen-man team heeft goed en vakkundig werk afgeleverd en daarna alles keurig opgeruimd. Heel blij mee!

Prima werk geleverd in prettige sfeer

Alles verlopen zoals afgesproken. Prettige sfeer en deskundige aanpak. In overleg Panelen anders geplaatst dan vermeld op de tekening wegens andere maatvoering. Heel tevreden over de afhandeling.

geweldige service en contact

Via een collega werd ik geattendeerd op Zonne-Man BV. Na bezoek van de verkoper aan mijn woning was er een goede uitleg en offerte gemaakt. Daarna snel ingepland voor de plaatsing. De plaatsing zelf werd door de monteurs, snel en vakkundig gedaan. Alles netjes geïnstalleerd. Ik ben heel tevreden en kan Zonne-Man BV ten zeerste aanbevelen.

Snel en kwaliteit

De zonnepanelen konden snel aangelegd worden en dit is professioneel gedaan. We misten alleen wel wat uitleg na de montage over de app etc.

Deskundig en snel.

Via buren die pas zonnepanelen hebben laten plaatsen in contact gekomen. Aardige adviseur thuis gehad, heeft goed advies gegeven en snelle offerte. Panelen werden na 3 weken geplaatst. Installatie team maakte in eerste instantie erg stugge indruk, maar in de loop van de middag draaiden ze snel bij. Aardige gasten. Keurig afgewerkt. Inmiddels hebben 2 andere buren ook een bestelling lopen.

helemaal tevreden

Alles is netjes en snel gemonteerd, contact met het bedrijf is ook prima.

Zeer prettig kundig en duidelijk

Goede vriendelijk en vooral duidelijke uitleg thuis. Een scherpe prijs en vakkundige installatie. Afspraken werden keurig optijd nagekomen

Heel tevreden

Heel net bedrijf, en alles keurig gelegd en aangesloten volgens afspraak. Geen aanbetaling maar betaling achteraf, zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan.. Alles is naar tevredenheid en zoals het volgens mij hoort. Dus ik kan dit bedrijf iedereen echt aanbevelen.

Zorgvuldig, meedenkend en mooi resultaat

De schouw en de offerte verliep eerlijk en transparant. Het installeren verliep heel goed. De mannen kwamen wel 1,5 uur eerder, dus dat was even schakelen, maar alles is in goed overleg gegaan. Vooraf telefonisch contact gehad over voorbereiding leidingwerk. Dat was niet helemaal goed gegaan, omdat advies werd gegeven op basis van een andere installatie dan wij zouden krijgen. Achteraf was 1 leiding trekken voldoende ipv 2, maar dat is niet een heel groot probleem. Er is netjes gewerkt en goed gecommuniceerd.

Vanaf adviesbezoek tot aan montageoplevering keurig verlopen.

Na informatie bij zonneman afspraak voor advies bezoek gemaakt. Heldere uitleg en ook na nog een paar vergeten vragen werd dat alsnog correct beantwoord. De uiteindelijke montage datum kon zelfs iets naar voren geschoven worden en 4 man stelden zich netjes voor en gingen volgens veiligheids voorschrift aan de slag. Alles netjes afgewerkt en installatie werkt prima. Dus een tevreden afgerond project.

Snel met een afspraak, snel met een offerte, en snel met leveren. De mannen hebben hard gewerkt, vriendelijk en vakbekwaam. Ook telefonisch goed bereikbaar zonder keuzemenu gewoon iemand aan de lijn die ook antwoord geeft en vriendelijk is!

Als prettig ervaren

We zijn goed geïnformeerd communicatie erg sterk en personeel vakkundig echt een bedrijf om aan te bevelen Top

Uitstekende communicatie en zeer vakkundig gewerkt

Van begin tot eind goed begeleid. Goed bereikbaar vooraf voor vragen, snelle levering. Duidelijke offerte. Vooraf netjes op de herinnering ontvangen dat de monteurs kwamen. Die hebben alles zeer netjes afgewerkt zowel binnen als buiten. Ook netjes verslag uitgebracht met een oplever document inclusief foto’s. Al met al zeer tevreden klant!

Snel en goed

Goed geadviseerd en scherpe offerte voor onze zonnepanelen. Kon snel worden ingepland. Installateurs waren professioneel en vriendelijk.

Alles Goed gelukt met aardige installateurs.

Goed gelukt, met aardige mensen.

Snel, vakkundig

Goed geschoold personeel, goed georganiseerd van begin tot eindresultaat. Heel vriendelijk.

Vriendelijk en meedenkend

Goede ervaring met zonneman en heel netjes gemonteerd en meedenkend.

Keurig, vakkundig, conform afspraak

Wij zijn heel blij met dit bedrijf. Dat we belden kon er binnen 10 dagen iemand langskomen voor een schouwing/offerte. Binnen een paar dagen volgde de leveringsdatum. Precies volgens planning waren de heren er op de afgesproken dag en klokslag om 8.00 uur. De heren leverden keurig werk af, vakkundig en volledig conform afspraak. Wij raden iedereen die zonnepanelen wenst dit bedrijf aan.

Het hele traject vanaf het eerste adviesgesprek tot de plaatsing van de zonnepanelen en aanpassing van de meterkast is prima en plezierig verlopen. Bij vragen wordt je goed en snel geholpen en afspraken worden steeds correct nagekomen. De werkzaamheden werden zeer professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd. Vanuit onze ervaring kunnen wij Zonne-Man zonder meer aanbevelen!!

Top kwaliteit en komen afspraak na.

Prettig en goed gesprek over de mogelijkheden. Vervolgens snelle levering (binnen 8 weken). Installateurs waren perfect en goed op elkaar ingespeeld. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Klantvriendelijk, makkelijk te bereiken, bij installeren vriendelijk . Erg blij met de zonnepanelen. Prima bedrijf.

Uitermate tevreden

Het gehele proces van offerte, wijziging van offerte, opdracht en uitvoering is vlot en vakkundig verlopen en uitgevoerd. Facturering kan beter ivm verschil tussen opdracht en eindfactuur. Is verder vlot en netje afgerond.

Installatie is zeer professioneel en op vriendelijke wijze uitgevoerd!

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden.

Panelen geplaatst door jong en vlot team

Op tijd opgestaan, maar team kwam zo’n driekwartier later dan aangekondigd. Panelen vrolijk en vlot geplaatst! Begin van de middag kwam de electricien de ‘stoppenkast’ in orde maken. Naast mondelinge uitleg/info had ik graag een korte schriftelijke handleiding gekregen om alles nog eens terug te lezen. Helaas werkte de link terugleveren .nl op geen van onze mobieltjes, maar uiteindelijk gelukt op de laptop. Dank aan Team Zonneman en succes met uw werk!

Vossekoog 10

1822 BG Alkmaar