Ik had erg veel kiespijn, kon meteen de volgende dag geholpen worden en toen de klachten nog niet voldoende verbeterd waren kon ik de dag daarop nogmaals komen zodat ik niet het hele weekend met veel pijn hoefde rond te lopen. Ik was de tandarts daarverg dankbaar voor!!
Prettig, deskundig, snel, vriendelijk.
Super tevreden
NVT
Ik werd prima geholpen. Na de behandeling zou ik na enkele weken de tandarts mailen, hoe het gaat.
Werd direct bij binnenkomst geholpen, en vriendelijk personeel
super tevreden
Zeer vakkundige tandarts die ook goed oog heeft voor jou als mens. Samen met de assistentes vormen zij een top team waar ik mij in vertrouwde handen voel.
Alles gewoon prima. Zeer tevreden over de praktijk.
Ik heb geen referentie kader voor deze uitspraak. Echter zou ook nooit weer een andere tandarts willen.
Uitstekend ,alles prima
Klant vriendelijk Doen wat nodig is
Al jaren bij dezelfde tandarts en nooit spijt van gehad, enorm vriendelijk personeel, altijd duidelijk en in voor een praatje, hartstikke blij met deze tandarts!!
Deskundig vriendelijke tandarts die precies uitlegd wat hij doet
Mijn ervaring bij Tandarts Hibma. Is erg erg goed. Alles goed uitgelegd alles heel verzorgt. Niets is pijnlijk en hij stelt je altijd gerust.
Geweldig tandarts en personeel ze zijn geduldig nemen de tijd en zijn duidelijk in de behandeling en als je pijn hebt zijn ze zeer zorgvuldig
n.v.t.
Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren.
Goede tandarts.
Alles naar wens
Zeer snel geholpen en goede begeleiding voor en na die tijd
Atte is een vriendelijke betrokken tandarts die de tijd neemt om uitleg te geven en de behandeling zo prettig mogelijk laat verlopen.
Word altijd goed geholpen. Heerst een fijne sfeer. Alles wordt goed uitgelegd. Kundige mensen.
Willem Lodewijkstraat 51
9291 MZ Kollum